Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Kjøkkenskriveren

kjokkenskriveren
Kjøkkenskriveren, tidsskrift for matomsorg, er et fagtidsskrift for ledere og ansatte i storkjøkken og kantiner. Bladet utgis av Kost- og ernæringsforbundet (tidligere NFED). Målsettingen for Kjøkkenskriveren er til enhver tid å være det beste fagbladet for alle som jobber med matomsorg og produksjon av måltider i kantiner og institusjoner.

Temaene favner fra ledelse, drift og teknologi til oppskrifter og spesialkost. Fagartiklene i Kjøkkenskriveren er grundige, informative og faglig relevante både i storkjøkken, undervisning og matindustri. Bladet dekker også messer, fagkonferanser og konkurranser. Kjøkkenskriveren er uunnværlig for den som vil holde seg orientert om hva som skjer innen offentlig matomsorg.
Opplag: 2 606
Frekvens: 6 utgaver pr år
Kjøkkenskriveren
Boks 9202 Grønland
0134 OSLO
Tlf 911 55 994
Faks
Redaktør
Elisabeth Strøm
911 55 994
elisabeth@matomsorg.no
Annonseansvarlig
Rolf Lundberg
40 40 85 48
rolf@ifi.no

Utgiver:

Kost- og ernæringsforbundet


Trykkeri:

HBO - Haugesund Bok & Offset AS

Artikler fra mediet

Basisgrønnsakene gulrot, purre, løk og sellerirot, som du blant annet trenger til en skikkelig god kraft, blir ofte omtalt som de fire store i vår kokkeverden. Den største og kuleste av dem er selleriroten.
Kjøkkenskriveren 12.03.2021
Konkurransen «TINE® Årets Matgledebedrift 2021» skal i år arrangeres for 14. året på rad. Hvem vinner tur med Tine Partner til Bocuse D'Or Europa 2022?
Kjøkkenskriveren 12.03.2021
Dypdykk i vår kulinariske arv
Norges Forskningsråd har gitt støtte til et prosjekt som skal løfte fram og gi nytt liv til vår kulinariske arv for på den måten bygge «Matnasjonen Norge 2030».
Kjøkkenskriveren 02.03.2021
- Bærekraft er ikke nedprioritert
- Det er rett og slett en skandale at bærekraftig utvikling ikke er et prioritert tverrfaglig tema i Vg2-læreplanene for restaurant- og matfag, når man vet at disse læreplanene vil styre yrkesopplæringen de nesten 15 årene,
Kjøkkenskriveren 25.02.2021
Hvorfor svikter ungdom restaurant- og matfag?
Yrkesfagene generelt og restaurant- og matfag spesielt sliter med rekruttering. Er det foreldrene, venner, bransjens rykte eller egne interesser som avgjør når ungdommen skal velge studieretning?
Kjøkkenskriveren 24.02.2021
VITAMIN D - EKSTRA VIKTIG FOR ELDRE
Hele livet gjennom har vi behov for vitaminer - de livgivende stoffene som kroppen vår ikke kan produsere selv. Men har du tenkt over det faktum at behovet endrer seg med alderen? Dette gjelder ikke minst vitamin D.
Kjøkkenskriveren 23.02.2021
Lise Finckenhagen er Priors nye ambassadør
- Vi er veldig glade for å ha med Lise på laget. Hun er en dyktig kokk med høy troverdighet.
Kjøkkenskriveren 23.02.2021
Overnatting og servering: Smittevernmangler i fire av ti tilsyn
Mange virksomheter er dyktige på smittevern mot kundene, men feiler overfor egne ansatte.
Kjøkkenskriveren 23.02.2021
SKAL MARKERE VAKSINASJON AV ELDRE MED MÅLTID
Regjeringen foreslår en tilskuddsordning for kommuner som samarbeider med restauranter om å tilby billige middager for hjemmeboende eldre som ønsker å spise sammen med andre. Målet er å hindre ensomhet og samtidig støtte restaurant- og taxinæringen.
Kjøkkenskriveren 23.02.2021
LIKER Å SETTE SEG HÅRETE MÅL
Navn/rolle/arbeidsted: Wenche Elisabeth Arnø, avdelingsleder Helse og forvaltning, Avdeling for ernæring og service, Namsos kommune
Kjøkkenskriveren 23.02.2021

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt