Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Kjøkkenskriveren

kjokkenskriveren
Kjøkkenskriveren, tidsskrift for matomsorg, er et fagtidsskrift for ledere og ansatte i storkjøkken og kantiner. Bladet utgis av Kost- og ernæringsforbundet (tidligere NFED). Målsettingen for Kjøkkenskriveren er til enhver tid å være det beste fagbladet for alle som jobber med matomsorg og produksjon av måltider i kantiner og institusjoner.

Temaene favner fra ledelse, drift og teknologi til oppskrifter og spesialkost. Fagartiklene i Kjøkkenskriveren er grundige, informative og faglig relevante både i storkjøkken, undervisning og matindustri. Bladet dekker også messer, fagkonferanser og konkurranser. Kjøkkenskriveren er uunnværlig for den som vil holde seg orientert om hva som skjer innen offentlig matomsorg.
Opplag: 2 606
Frekvens: 6 utgaver pr år
Kjøkkenskriveren
Boks 9202 Grønland
0134 OSLO
Tlf 911 55 994
Faks
Redaktør
Elisabeth Strøm
911 55 994
elisabeth@matomsorg.no
Annonseansvarlig
Rolf Lundberg
40 40 85 48
rolf@ifi.no

Utgiver:

Kost- og ernæringsforbundet


Trykkeri:

HBO - Haugesund Bok & Offset AS

Artikler fra mediet

La nasjonaldagen bli fargerik
17. mai blir også i år litt annerledes, men vi skal uansett kose oss på nasjonaldagen. Enten det blir få eller flere til bords, i hagen, på tur eller inne, så er det mulig å sette farger på menyen med frukter, bær og grønnsaker.
Kjøkkenskriveren 14.05.2021
Salmer fra skolekjøkkenet
Høye ambisjoner og trange rammer. Slik beskriver universitetslektor Karen Lassen mat- og helselærernes arbeidshverdag i grunnskolen.
Kjøkkenskriveren 11.05.2021
Bak eltefritt med produktnyhet fra Møllerens
Møllerens eltefrie grove rundstykker er en grov bakeblanding som gir saftige rundstykker med minimal innsats.
Kjøkkenskriveren 04.05.2021
NKLS HØYESTE UTMERKELSE TIL GEIR RUNE LARSEN
På Norske Kokkers Landsforenings landsmøte nylig ble André Enghs gullnål tildelt Geir Rune Larsen.
Kjøkkenskriveren 04.05.2021
KAN DU LUKTE KAFFEN?
Kjøkkenskriveren 04.05.2021
Suksess for «Norges Beste Kokker»
Gruppen «Norges Beste Kokker» på Facebook opplever massiv medlemsvekst. - Mat har vel aldri vært viktigere enn under den dramatiske koronakrisen, sier administrator Jarle Aabø.
Kjøkkenskriveren 04.05.2021
Hvem vinner Årets Matgledebedrift 2021?
Konkurransen «TINE® Årets Matgledebedrift 2021» skal i år arrangeres for 14. året på rad. Hvem vinner tur med Tine Partner til Bocuse D'Or Europa 2022?
Kjøkkenskriveren 04.05.2021
LA DET SUMME PÅ KJØKKENET
Honning kan brukes til mer enn på brødskiva og i teen, skriver Knut Tisthal, salgs- og markedssjef hos Honningscentralen i forordet til boka om honning. Her er et knippe oppskrifter fra boka til inspirasjon.
Kjøkkenskriveren 04.05.2021
SLIK GJØR DU TRE VANLIGE FROKOSTER NÆRINGSTETTE
Det viktigste måltidet om dagen er frokosten, er det mange som sier. Om dette er helt sant, er kanskje ikke så viktig. Men frokosten er uten tvil avgjørende for at spisegjesten får en så god dag som mulig. For dem med liten appetitt som følge av sykdom eller medikamentbruk, blir det viktig å sørge for at maten er næringstett.
Kjøkkenskriveren 04.05.2021
SMAK OG UBEHAG
Ett år etter at Tom Rosenvinge (51) ble smittet av covid-19, har han fortsatt endret lukte- og smakssans. - Det var så ille i starten at en loffskive med jordbærsyltetøy var nok til at jeg brakk meg.
Kjøkkenskriveren 04.05.2021

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt