Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Kjøkkenskriveren

kjokkenskriveren
Kjøkkenskriveren, tidsskrift for matomsorg, er et fagtidsskrift for ledere og ansatte i storkjøkken og kantiner. Bladet utgis av Kost- og ernæringsforbundet (tidligere NFED). Målsettingen for Kjøkkenskriveren er til enhver tid å være det beste fagbladet for alle som jobber med matomsorg og produksjon av måltider i kantiner og institusjoner.

Temaene favner fra ledelse, drift og teknologi til oppskrifter og spesialkost. Fagartiklene i Kjøkkenskriveren er grundige, informative og faglig relevante både i storkjøkken, undervisning og matindustri. Bladet dekker også messer, fagkonferanser og konkurranser. Kjøkkenskriveren er uunnværlig for den som vil holde seg orientert om hva som skjer innen offentlig matomsorg.
Opplag: 2 606
Frekvens: 6 utgaver pr år
Kjøkkenskriveren
Boks 9202 Grønland
0134 OSLO
Tlf 911 55 994
Faks
Redaktør
Elisabeth Strøm
911 55 994
elisabeth@matomsorg.no
Annonseansvarlig
Rolf Lundberg
40 40 85 48
rolf@ifi.no

Utgiver:

Kost- og ernæringsforbundet


Trykkeri:

HBO - Haugesund Bok & Offset AS

Artikler fra mediet

Inspirasjonsdager om matglede for eldre
Landbruks- og matminister Bård Hoksrud inviterer til seks inspirasjonsdager om matglede og helse for eldre. Samlingene blir arrangert flere steder rundt om i landet. Måltidsglede er er en av satsningsområdene i meldingen Leve hele livet.
article_web Kjøkkenskriveren 18.09.2018
Hvem vinner NM Community Catering?
Kl. 11.00 i dag startet norgesmesterskapet, som går over to dager. Seks lag med til sammen 12 faglærte kokker, skal kjempe om den gjeve tittelen. Konkurransen så dagens lys for første gang i fjor, men het da Kantine-NM.
article_web Kjøkkenskriveren 11.09.2018
Ernæringskunnskap - et tastetrykk unna
Ved Bjørknes Høyskole er det mulig å ta en halvårsenhet i grunnleggende ernæring som nettstudent. - Å bygge dette på en praktisk kokkeutdanning er en veldig bra kombinasjon.
article_web Kjøkkenskriveren 11.09.2018
- Bransjen bør kjenne sin besøkelsestid
Både det offentlige og norske forbrukere stiller strengere krav til at maten som serveres er bærekraftig. - Foodscape er en viktig arena for å lære mer om dette, sier leder Arnt Steffensen i Kost- og ernæringsforbundet.
article_web Kjøkkenskriveren 07.09.2018
Stor misnøye med maten på skolefritidsordningen (SFO)
Halvparten av norske foreldre mener at maten barna får på skolefritidsordningen (SFO) ikke er sunn nok. - Dagens regelverk for mat og måltider i SFO er for svakt.
article_web Kjøkkenskriveren 05.09.2018
Nyheter fra Norsk Storhusholdning
Norsk Storhusholdning lanserer ny halvstekt italiensk pizzabunn og porsjonspakket biffkjøtt.
article_print Kjøkkenskriveren 04.09.2018
ENIG OM DANSK SAMMENSLÅING
Kost- og ernæringsforbundets søsterorganisasjon vedtok på en ekstraordinær generalforsamling rett før sommeren å slå seg sammen med Foreningen af Kliniske Diætister (kliniske ernæringsfysiologer).
article_print Kjøkkenskriveren 04.09.2018
Flere velger yrkesfag
Totalt er det i underkant av 69.500 elever som skal begynne på det første året i videregående opplæring (Vg 1) i høst.
article_print Kjøkkenskriveren 04.09.2018
MESTERBREVET HAR GITT BLOD PÅ TANN
Nina Engøy Johansen har tatt Mesterbrevet i institusjonskokkfaget. Nå lukter hun litt på studier innen ernæring. - Vi bruker mye armer og bein i jobben. Det er fint å vite at hodet også fungerer.
article_print Kjøkkenskriveren 04.09.2018
UNDERERNÆRING OG KREFT
Kreft er ikke én sykdom. Det finnes ulike kreftformer og minst like mange behandlingsmuligheter. For mange som gjennomgår kreftsykdom og behandling, påvirkes matinntaket og hvordan maten nyttiggjøres i kroppen. Det betyr at en betydelig andel kreftpasienter både står i fare for - og utvikler - underernæring.
article_print Kjøkkenskriveren 04.09.2018

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt