Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Kjøkkenskriveren

kjokkenskriveren
Kjøkkenskriveren, tidsskrift for matomsorg, er et fagtidsskrift for ledere og ansatte i storkjøkken og kantiner. Bladet utgis av Kost- og ernæringsforbundet (tidligere NFED). Målsettingen for Kjøkkenskriveren er til enhver tid å være det beste fagbladet for alle som jobber med matomsorg og produksjon av måltider i kantiner og institusjoner.

Temaene favner fra ledelse, drift og teknologi til oppskrifter og spesialkost. Fagartiklene i Kjøkkenskriveren er grundige, informative og faglig relevante både i storkjøkken, undervisning og matindustri. Bladet dekker også messer, fagkonferanser og konkurranser. Kjøkkenskriveren er uunnværlig for den som vil holde seg orientert om hva som skjer innen offentlig matomsorg.
Opplag: 2 606
Frekvens: 6 utgaver pr år
Kjøkkenskriveren
Boks 9202 Grønland
0134 OSLO
Tlf 911 55 994
Faks
Redaktør
Elisabeth Strøm
911 55 994
elisabeth@matomsorg.no
Annonseansvarlig
Rolf Lundberg
40 40 85 48
rolf@ifi.no

Utgiver:

Kost- og ernæringsforbundet


Trykkeri:

HBO - Haugesund Bok & Offset AS

Artikler fra mediet

Kan menneskerettighetene være et verktøy som kan gi sykepleiere - og kokker - nye perspektiver på mat og måltider i eldreomsorgen? Ja, mener forsker Elisabeth Irene Karlsen Dogan. Hun har nylig tatt doktorgrad på temaet.
Kjøkkenskriveren 22.02.2023
Ikke hørt om kolin, sier du? Det er du ikke alene om. Dette næringsstoffet er fortsatt nokså ukjent blant folk flest, og lite studert blant forskere. Vi vet for eksempel ikke hvor mye kolin nordmenn får i seg, heller ikke hvilke matvarer som betyr mest for kolininntaket vårt. Men det vi vet, er spennende. Bli med inn i kolinets verden.
Kjøkkenskriveren 21.02.2023
Sundhedsstyrelsen i Danmark har laget en digital inspirasjonsbank om mat, måltider og ernæring for eldre.
Kjøkkenskriveren 21.02.2023
En av Kost- og ernæringsforbundets beste medlemsfordeler er stipendordningen. Hvert år settes det av 100 000 kroner til formålet. På forbundets nettsider, matomsorg.
Kjøkkenskriveren 21.02.2023
Negroni Sbagliato, også kjent som «Broken Negroni», ble et fenomen på TikTok på grunn av et kjendisintervju. I 2022 lanserte HBO den nye oppfølgeren til Game of Thrones, nemlig «House of Dragon».
Kjøkkenskriveren 21.02.2023
-programmet Brennpunkt har tatt for seg forholdene i eldreomsorgen, som igjen har ført til stor debatt. Underernæring er et av temaene som har kommet opp.
Kjøkkenskriveren 21.02.2023
Nå lanseres en norskprodusert byggrynsgrøt laget med Sunniva eplejuice og spelt som er 100% plantebasert. Den møter dermed en stadig økende etterspørsel etter allergivennlige, veganske alternativer.
Kjøkkenskriveren 21.02.2023
Mat- og serveringsbransjen kastet mat for over 8 milliarder kroner i 2021, viser rapport. - Aldri har det vært så dyrt å kaste mat som nå, sier Anne-Grete Haugen i Matvett.
Kjøkkenskriveren 21.02.2023
Dette er nydelig garnityr til lammesteken og andre kjøttmiddager. Lag en stor porsjon. Bakt sellerirot er anvendelig, også nydelig i salater.
Kjøkkenskriveren 21.02.2023
Kan menneskerettighetene være et verktøy som kan gi sykepleiere - og kokker - nye perspektiver på mat og måltider i eldreomsorgen? Ja, mener forsker Elisabeth Irene Karlsen Dogan. Hun har nylig tatt doktorgrad på temaet.
Kjøkkenskriveren 21.02.2023

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt