Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Kjøkkenskriveren

kjokkenskriveren
Kjøkkenskriveren, tidsskrift for matomsorg, er et fagtidsskrift for ledere og ansatte i storkjøkken og kantiner. Bladet utgis av Kost- og ernæringsforbundet (tidligere NFED). Målsettingen for Kjøkkenskriveren er til enhver tid å være det beste fagbladet for alle som jobber med matomsorg og produksjon av måltider i kantiner og institusjoner.

Temaene favner fra ledelse, drift og teknologi til oppskrifter og spesialkost. Fagartiklene i Kjøkkenskriveren er grundige, informative og faglig relevante både i storkjøkken, undervisning og matindustri. Bladet dekker også messer, fagkonferanser og konkurranser. Kjøkkenskriveren er uunnværlig for den som vil holde seg orientert om hva som skjer innen offentlig matomsorg.
Opplag: 2 606
Frekvens: 6 utgaver pr år
Kjøkkenskriveren
Boks 9202 Grønland
0134 OSLO
Tlf 911 55 994
Faks
Redaktør
Elisabeth Strøm
911 55 994
elisabeth@matomsorg.no
Annonseansvarlig
Rolf Lundberg
40 40 85 48
rolf@ifi.no

Utgiver:

Kost- og ernæringsforbundet


Trykkeri:

HBO - Haugesund Bok & Offset AS

Artikler fra mediet

Tilbake til normalen?
Samfunnet er i ferd med å gjenåpne etter nedstengningen 12. mars. Mange ansatte rydder seg ut av hjemmekontoret og returnerer tilbake til arbeidsplassen. Spørsmålet er hva som venter der.
Kjøkkenskriveren 24.06.2020
HVORDAN STÅR DET TIL MED DE FRISKE ELDRE?
Det er veldig bra med fokus på mat og måltider til eldre i Norge.
Kjøkkenskriveren 23.06.2020
Sommerlige nyheter fra TINE
TINE YOGHURT LIME, EPLE & INGEFÆR En spennende smakskombinasjon som egner seg godt til å toppe granolaen, frukten eller bærene. OSTECOMPAGNIETS NORSK SALATOST OG NORSK BLÅ BURGEROST
Kjøkkenskriveren 23.06.2020
Nyhet fra Rational
RATIONAL iCombi Pro er en unik kombidamper som imponerer med sin enorme produktivitet, fleksibilitet og enkelhet.
Kjøkkenskriveren 23.06.2020
Matglede i hverdagen - også for slagrammede
Norske Kokkers Landsforening Sørlandet og Tangen videregående skole i Kristiansand har i samarbeid med Landsforeningen for slagrammede - Agder holdt
Kjøkkenskriveren 23.06.2020
MED SUGERØR ELLER SKJE: LESKENDE GODT I GLASSET
Trendy drikker som kan friste får god oppmerksomhet om dagen. Noen spennende kaffedrikker har plantebasert havredrikk i seg og noen mocktails inneholder andre godsaker med så få kalorier at det nesten ikke er noe å snakke om. Bli inspirert - by på iskaffe, smoothie, tørstedrikk eller hva med en iskald chai te? Nyt sommeren!
Kjøkkenskriveren 23.06.2020
Deltas kongress 2020
2020 er kongressår i Delta. Det betyr at det er valgår i Delta, og at et nytt representantskap samles til kongress for å vedta prinsipprogram og økonomiplan for neste kongressperiode.
Kjøkkenskriveren 23.06.2020
Felles veileder for avvikling av ferie i KS-området
Partene i KS har nå laget en felles veileder om avvikling av ferie i år. Bakgrunnen for veilederen er den spesielle situasjonen som oppstår i forbindelse med koronaepidemien.
Kjøkkenskriveren 23.06.2020
SLIK TAR DU GODE MATBILDER MED MOBIL
DU har kanskje hørt historien: Et par sitter på restaurant og spiser en bedre 3-retters middag. Midt i forretten kommer kelneren bort og spør de to gjestene om alt er slik det skal være.
Kjøkkenskriveren 23.06.2020
EU ønsker å bli verdensmester i bærekraftig landbruk
Europakommisjonen la 20. mai fram et forslag til ny strategi for sunn og bærekraftig mat.
Kjøkkenskriveren 23.06.2020

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt