Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Kjøkkenskriveren

kjokkenskriveren
Kjøkkenskriveren, tidsskrift for matomsorg, er et fagtidsskrift for ledere og ansatte i storkjøkken og kantiner. Bladet utgis av Kost- og ernæringsforbundet (tidligere NFED). Målsettingen for Kjøkkenskriveren er til enhver tid å være det beste fagbladet for alle som jobber med matomsorg og produksjon av måltider i kantiner og institusjoner.

Temaene favner fra ledelse, drift og teknologi til oppskrifter og spesialkost. Fagartiklene i Kjøkkenskriveren er grundige, informative og faglig relevante både i storkjøkken, undervisning og matindustri. Bladet dekker også messer, fagkonferanser og konkurranser. Kjøkkenskriveren er uunnværlig for den som vil holde seg orientert om hva som skjer innen offentlig matomsorg.
Opplag: 2 606
Frekvens: 6 utgaver pr år
Kjøkkenskriveren
Boks 9202 Grønland
0134 OSLO
Tlf 911 55 994
Faks
Redaktør
Elisabeth Strøm
911 55 994
elisabeth@matomsorg.no
Annonseansvarlig
Rolf Lundberg
40 40 85 48
rolf@ifi.no

Utgiver:

Kost- og ernæringsforbundet


Trykkeri:

HBO - Haugesund Bok & Offset AS

Artikler fra mediet

Kan institusjonskjøkken være med å sikre riktig ernæring til eldre som mottar mattjenester hjemme og i institusjon?
Kjøkkenskriveren 15.09.2023
NM i maskinoppvask arrangeres for syvende gang på Fagmessen Østlandske Storhusholdning i Vikingskipet på Hamar 18.- 19. oktober. Nå etterlyser arrangøren mange påmeldte deltakere.
Kjøkkenskriveren 11.09.2023
Halvparten av norske sykehjem har en matvertordning, men matvertene mangler kompetanse. Pårørende er fornøyde med sykehjemsmaten: Den får en karakter på 3,7 på en skala fra 1 til 5.
Kjøkkenskriveren 05.09.2023
Okonomiyaki er en japansk pannekakeomelett; en smakfull klassiker med kål og eksotisk smak. Okonomi betyr omtrent "bruk hva du vil" og yaki betyr "steke". Kålrot er hovedingrediensen i denne varianten.
Kjøkkenskriveren 05.09.2023
Arnt Steffensen har ledet Kost- og ernæringsforbundet med stødig hånd de siste ti årene. Én ting har han gjort, som ingen av hans forgjengere har vært i nærheten av. Hendelsen ble en vekker, og den har gitt forbundet uventet drahjelp i arbeidet med bærekraft.
Kjøkkenskriveren 05.09.2023
Unicef har samarbeidet med Norges Bank Investment Management og Deakin University i Australia om å gi veiledning og gode råd til hvordan
Kjøkkenskriveren 05.09.2023
Ananasbiter, EPD 4465 597 Eplebåter, EPD 4467 015 Mangoterninger, EPD 5518 980 Mango, halve uten sten, EPD 1177 229 Rabarbra, EPD 4465 589 Tropisk fruktmix, EPD 4464 715 Bjørnebær, EPD 4216 17 Blåbær, EPD 4215 851 Skogsbær, EPD 4216 594 Bringebær, EPD 4216 180 Jordbær, EPD 4216 552 Kirsebær, EPD 4216 560 Tyttebær, EPD 4217 303
Kjøkkenskriveren 05.09.2023
Kålrot, eller som noen kaller den, «kålrabi» eller «Nordens appelsin», er både en vitaminbombe og klimavinner. Man kan lage god og rimelig mat med kålrot, og den er mye mer anvendelig enn det mange tror.
Kjøkkenskriveren 05.09.2023
Tine har lang tradisjon for å samle sine kunder hver høst, som til daglig jobber i offentlig sektor til en faglig inspirasjonsdag. I år er ingen unntak. Siden det er jubileumsår, har Tine hanket inn en A-kjendis som virkelig kan si noe om hva maten betyr når man er alvorlig syk og innlagt på sykehus.
Kjøkkenskriveren 05.09.2023
Kålrot er noe vi gjerne kan spise mer av. Den er nøytral og god i smaken. Spis den rå eller bak den i ovnen som «fries» slik vi har gjort her. Det er enkelt. De lager seg selv i ovnen.
Kjøkkenskriveren 05.09.2023

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt