Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Kjøkkenskriveren

kjokkenskriveren
Kjøkkenskriveren, tidsskrift for matomsorg, er et fagtidsskrift for ledere og ansatte i storkjøkken og kantiner. Bladet utgis av Kost- og ernæringsforbundet (tidligere NFED). Målsettingen for Kjøkkenskriveren er til enhver tid å være det beste fagbladet for alle som jobber med matomsorg og produksjon av måltider i kantiner og institusjoner.

Temaene favner fra ledelse, drift og teknologi til oppskrifter og spesialkost. Fagartiklene i Kjøkkenskriveren er grundige, informative og faglig relevante både i storkjøkken, undervisning og matindustri. Bladet dekker også messer, fagkonferanser og konkurranser. Kjøkkenskriveren er uunnværlig for den som vil holde seg orientert om hva som skjer innen offentlig matomsorg.
Opplag: 2 606
Frekvens: 6 utgaver pr år
Kjøkkenskriveren
Boks 9202 Grønland
0134 OSLO
Tlf 911 55 994
Faks
Redaktør
Elisabeth Strøm
911 55 994
elisabeth@matomsorg.no
Annonseansvarlig
Rolf Lundberg
40 40 85 48
rolf@ifi.no

Utgiver:

Kost- og ernæringsforbundet


Trykkeri:

HBO - Haugesund Bok & Offset AS

Artikler fra mediet

VIL SPARE MILJØET MED EGENUTVIKLET BRØDSYSTEM
Unødvendig matsvinn og middelmådige baguetter. MP Storkjøkken deltok på Foodscape med et baguette-system som løser begge problemene.
article_print Kjøkkenskriveren 11.12.2018
TIDLIGERE VERDENSMESTER I OST VANT INGRID ESPELID HOVIGS MATKULTURPRIS
- All positiv utvikling skjer mellom personer som har ulike idéer. Innovative miljøer skapes ved at personer som har forskjellig syn respekterer hverandre. Det har vi gjort på hjemmebane og det har vi ikke minst gjort i oste-Norge, sa Gunnar Waagen i Tingvollost.
article_print Kjøkkenskriveren 11.12.2018
VERDENSMESTEREN SAVNER INSTITUSJONENE
Osteverdensmester Jørn Hafslund vil produsere mer Fanaost. Det er ikke gjort over natten. Han skulle gjerne solgt mer til institusjoner, men opplever at de er redde for småskalaprodusenter.
article_print Kjøkkenskriveren 11.12.2018
KOSTTILSKUDD - TRENGER VI DET?
Rådet fra helsemyndighetene er at vi får det vi trenger av vitaminer og mineraler gjennom et vanlig og variert kosthold. Hvorfor er det så mange av oss som likevel spiser vitamintabletter for sikkerhets skyld eller urteekstrakter for å få mer overskudd i hverdagen?
article_print Kjøkkenskriveren 11.12.2018
Insekter kan gi allergi
Insekter på menyen er ofte svaret på den økende etterspørselen etter gode proteinkilder.
article_print Kjøkkenskriveren 11.12.2018
BEDRE RENTE ENN I BANKEN
På matvarer som ikke er lett bedervelige angis holdbarheten gjerne med en «best før» dato.
article_print Kjøkkenskriveren 11.12.2018
Smittevern starter med god håndhygiene
I en urban verden der folk er enda mer på farten enn før, blir også kravene til hygieneløsninger utenfor hjemmet større.
article_print Kjøkkenskriveren 11.12.2018
Steakhouse Sweet potato Wegdes
Våre nye potetbåter har et delikat og rustikt utseende. Dette gir kjøkkenet muligheter for god variasjon på sin meny.
article_print Kjøkkenskriveren 11.12.2018
Derfor bør du spise fra salatbaren
Unngår du salatbaren i kantina? Det er det flere grunner til å slutte med. Forskning viser at de som spiser fra salatbaren får i seg et gjennomsnittlig dagsinntak med grønnsaker allerede til lunsj.
article_print Kjøkkenskriveren 11.12.2018
MIDT I MATFATET
Regjeringen samlet kjøkken- og pleiepersonell fra fem fylker da inspirasjonsdagen om matglede for eldre ble arrangert i Grimstad. Deltakerne fikk oppleve Grimstad-modellen både i teori og praksis.
article_print Kjøkkenskriveren 11.12.2018

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt