Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Kjøkkenskriveren

kjokkenskriveren
Kjøkkenskriveren, tidsskrift for matomsorg, er et fagtidsskrift for ledere og ansatte i storkjøkken og kantiner. Bladet utgis av Kost- og ernæringsforbundet (tidligere NFED). Målsettingen for Kjøkkenskriveren er til enhver tid å være det beste fagbladet for alle som jobber med matomsorg og produksjon av måltider i kantiner og institusjoner.

Temaene favner fra ledelse, drift og teknologi til oppskrifter og spesialkost. Fagartiklene i Kjøkkenskriveren er grundige, informative og faglig relevante både i storkjøkken, undervisning og matindustri. Bladet dekker også messer, fagkonferanser og konkurranser. Kjøkkenskriveren er uunnværlig for den som vil holde seg orientert om hva som skjer innen offentlig matomsorg.
Opplag: 2 606
Frekvens: 6 utgaver pr år
Kjøkkenskriveren
Boks 9202 Grønland
0134 OSLO
Tlf 911 55 994
Faks
Redaktør
Elisabeth Strøm
911 55 994
elisabeth@matomsorg.no
Annonseansvarlig
Rolf Lundberg
40 40 85 48
rolf@ifi.no

Utgiver:

Kost- og ernæringsforbundet


Trykkeri:

HBO - Haugesund Bok & Offset AS

Artikler fra mediet

Det Norske Måltid: Finalister i utmerkelsene for sunnere kosthold
Nå er finalistene til aktører i matvarebransjen som har gjort en særlig innsats i arbeidet for bedre kosthold klare. Det deles ut utmerkelser i kategoriene sunnere produkter og sunnere markedsføring.
Kjøkkenskriveren 19.01.2021
20 år med matverter
Siden 2000 har matverter vært Hovedkjøkkenets forlengede arm ut på sykehusets avdelinger. Kjøkkensjef Egil Brevik ved Oslo universitetssykehus tror matverter har kommet for å bli.
Kjøkkenskriveren 17.12.2020
DER LIVSGLEDE OGSÅ ER MATGLEDE
Beitostølen Helsesportsenter gikk til topps i den tradisjonsrike konkurransen Årets Matgledebedrift 2020. Andreplassen gikk til Skaslien Gjestgiveri, mens Britannia Hotel i Trondheim fikk bronseplassering.
Kjøkkenskriveren 15.12.2020
Historiens første pultostakevitt
Pultost er kanskje verdens eldste ost og en av Norges nasjonale ostesorter. Pultost er laget på syrnet skummetmelk og krydret med karve, noe som er med på å gi osten den karakteristiske smaken.
Kjøkkenskriveren 15.12.2020
VIRKELIG FORNØYD GJEST
Ser du noe i nærmiljøet som omhandler mat og/eller kosthold som får deg til å trekke på smilebåndet? Del det med Kjøkkenskriverens lesere! Ta et bilde og send det til kjokkenskriveren@gmail. com.
Kjøkkenskriveren 15.12.2020
ANNERLEDESÅRET
Kjøkkenskriveren 15.12.2020
Nyhet fra Tork
Appen “Tork Virtual Reality Clean Hands Training" fra Tork ble kåret til vinner av «Visitors Choice» under Interclean Amsterdam Online 2020.
Kjøkkenskriveren 15.12.2020
ALI KAFFE ER PÅ FLYTTEFOT
Siden 1958 har Joh. Johannson Kaffe holdt til på Filipstad i Oslo. I disse dager flyttes produksjonen til Vestby. Det nye anlegget blir et av Europas første klimanøytrale kaffebrenneri.
Kjøkkenskriveren 15.12.2020
KOKKENES FAVORITTMIDDAGER FØR OG NÅ
Hva var livretten din som barn, og hva husker du med gru ble servert til middag i barndomshjemmet? Hva foretrekker du som hverdagsmiddag i dag? Landsstyret i Kost- og ernæringsforbundet har tatt utfordringen.
Kjøkkenskriveren 15.12.2020
Vi spiser bare halvparten så mye løk som i andre land
Nordmenn spiser i snitt litt over 6 kg hver i året. Det er veldig lite i forhold til resten av verden. Løken er rimelig, smakfull og godt egnet å dyrke i Norge, så her har vi noe å lære av andre.
Kjøkkenskriveren 15.12.2020

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt