Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Arkitektur N

arkitektur-n
Arkitektur N kommer ut med 8 nummer i året og er siden 1919 presentasjonsorganet for norske arkitekter, landskapsarkitekter og interiørarkitekter. Det er i dette tidsskriftet utvalgte byggverk, interiører og landskapsarbeider blir presentert, både for faggruppene selv og for andre i byggebransjen. Tidsskriftet fungerer som arkitektfagets vindu mot omverdenen, som et registreringssted for arkitektonisk interessante byggverk og prosjekter, og som et forum for arkitektfaglig utvikling. Hvert enkelt nummer brukes om og om igjen over et lengre tidsrom som inspirasjon i arkitektenes prosjekteringsarbeide.
Opplag: 6 279
Frekvens: 8 utgaver pr år
Arkitektur N
Josefines gate 34
Oslo
Tlf 23332500
Faks
Ansvarlig redaktør
Ingerid Helsing Almaas
23 33 25 30
91 58 36 48
iha@arkitektur-n.no
Annonseansvarlig
annonser@arkitektur.no

Utgiver:

Norske arkitekters landsforbund


Trykkeri:

Merkur Grafisk AS

Artikler fra mediet

OSCARSHAUG UTSIKTSPUNKT, SOGNEFJELLET Arkitekt: Jensen & Skodvin arkitekter
Hva gjør man når toalettbygget er ved å gå opp i limingen? Skal man rive og bygge nytt? Eller kanskje bytte ut panel og tak?
Arkitektur N 24.09.2021
TILBYGG, OSLO Arkitekt: Resell+Nicca
Hva gjør du hvis du bor i byen og har fått unge nummer tre, og egentlig ikke har lyst til å flytte av den grunn? Da er det å ringe arkitekten.
Arkitektur N 24.09.2021
HYTTE SLEVIK, FREDRIKSTAD Arkitekt: Arkitekt Line Solgaard
«Hytten er bygget over en kvadratisk geometri, og er en enkel abstrakt form, som i møte med naturens kompleksitet gjør oss bevisste på den organiske naturen og vår væren i verden.
Arkitektur N 24.09.2021
Utkikkspunkt Vaulalia
Utkikkspunkt Vaulalia er et lite forsamlingslokale som ligger tilbaketrukket i en åsside med utsikt over fjordlandskapet i Bjørheimsbygd i Rogaland.
Arkitektur N 24.09.2021
Telegrafen Drøbak
Hvor går grensen for når et restaurert interiør oppleves som et historisk rom, en utstilling eller et museum? Hos Telegrafen i Drøbak er interiøret tilbakeført i gammel stil og dekorert med objekter som formidler husets historie.
Arkitektur N 24.09.2021
Vedum med nyheter til vaskerommet
Etter halvannet år lenket til hjemmet i forbindelse med korona-pandemien er gode romlige løsninger for praktiske gjøremål større enn noen gang.
Arkitektur N 24.09.2021
BLINDERNVEIEN 6 STUDENTBOLIGER OG BARNEHAGE, OSLO
Arkitekt: Dyrvik Arkitekter i samarbeid med Rodeo Arkitekter Landskapsarkitekt: Østengen & Bergo Massivtre har gått fra å være pioner-materiale til å bli den nye normalen.
Arkitektur N 24.09.2021
Fra bondefangeri til brukerdoser
Om hvordan aktiv byutvikling og bevaring av kulturminnene i Brugata kan bidra til trygghetsskapende tiltak i et av Norges mest belastede byområder.
Arkitektur N 24.09.2021
Fonna 1199
Det nye velkomstsentret ved Folgefonna ligg ved ein isbre - og skal likne på ein isbre.
Arkitektur N 24.09.2021
Grøn som Oldenelva
Med Riksantikvaren si freding av Dalheim i Olden blir ein eineståande del av norsk kultur- og arkitekturarv sikra vern og vidare liv.
Arkitektur N 24.09.2021

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt