Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Hus & Bolig

hus-bolig
Hus & Bolig er et forbrukermagasin for alle med egen bolig. Bladet, som har eksistert siden 1909, er ledende på teknisk, juridisk og økonomisk fagstoff knyttet til hus og hjem. Enøk og energispørsmål, våtromsproblemer, oppussing og vedlikehold av boligen, boligjuss, boligpolitikk og boligøkonomi er viktige stoffområder.

Hus & Bolig har som mål å utøve saklig, uavhengig og kritisk journalistikk. Magasinet skal oppdatere sine lesere gjennom aktuelle nyheter og fordypende fagstoff, sette huseiernes interesser på dagsordenen og synliggjøre Huseiernes Landsforbunds virksomhet og synspunkter.
Hus & Bolig utgis av Huseiernes Landsforbund, og kommer ut med seks utgaver pr år. Bladet har også egen nettutgave som kommer med ferske nyheter jevnlig. Se www.hus-bolig.no
Antall lesere: 245 000 (TNS Gallup MU 15.2)
Opplag: 235 459
Frekvens: 6 utgaver pr år
Hus & Bolig
Fred. Olsensgt. 5
0152 OSLO
Tlf 22 47 75 00
Faks 22 41 19 90
Redaktør
Nina Granlund Sæther
22 47 75 09
41 25 26 76
nina@huseierne.no
Annonseansvarlig
Kjetil Sagen
62 94 10 36
92 42 26 44
62 94 10 35
ks@hsmedia.no
Annonseansvarlig
Malin Solvang
62 94 69 70
ms@hsmedia.no

Utgiver:

Huseiernes Landsforbund


Trykkeri:

Artko AS

Artikler fra mediet

NVE: Lavspentnettet er generelt godt
Et strømnett uten spenningsfall ytterst på linjene ville blitt svært dyrt.
article_print Hus & Bolig 19.11.2018
Til julemusikken
Savner du julemusikk på kjøkkenet - eller i et annet rom i boligen?
article_print Hus & Bolig 19.11.2018
GENFEIL
På roterommet står det en stabel med pappkasser som jeg plukket med meg den gang jeg ryddet etter far, og så etter mor noen år senere.
article_print Hus & Bolig 19.11.2018
Derfor bør du rense takrennene
I løpet av sommeren og høsten fylles de fleste takrenner opp av løv, barnåler, små sandkorn fra takstein og annet rusk.
article_print Hus & Bolig 19.11.2018
Når megler bryter kontrakten
Har du noen gang reagert på at du møter en visningsassistent på visning? Det er ikke alltid kjøper har avtalt dette, og da er det kontraktsbrudd fra meglers side.
article_print Hus & Bolig 19.11.2018
Strømutgiftene - fullstendig bingo?
- Det føles i grunnen som om været er det mest avgjørende for strømregningen min, sier Tor Arne Sandholt, som likevel prøver å passe på å velge den rimeligste strømleverandøren. Men i hvor stor grad kan du egentlig påvirke dine egne strømutgifter?
article_print Hus & Bolig 19.11.2018
Rekkehus på taket
Utbyggingen av takene i Kvadraturen, den eldste bydelen i Oslo, kan bli en realitet, skriver Aftenposten. Både byutviklingsbyråden og Byantikvaren er positive til arkitektens forslag.
article_print Hus & Bolig 19.11.2018
Høstlig hygge innendørs
På Solberg i Asker ligger Solbakken, åpent, vakkert og landlig til. Her bor en mat- og musikkglad familie på fire med en forkjærlighet for farger, kultur og Italia.
article_print Hus & Bolig 19.11.2018
Julen: En blomstrende høytid
I løpet av noen hektiske førjulsuker kommer vi til å kjøpe ca. 9 millioner juleblomster her til lands.
article_print Hus & Bolig 19.11.2018
KAST IKKE DETTE I RESTAVFALLET
Små mengder farlig avfall på avveie kan gjøre stor skade dersom det ikke blir sortert riktig, og det er viktig at det blir destruert på en trygg måte.
article_print Hus & Bolig 19.11.2018

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt