Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Hus & Bolig

hus-bolig
Hus & Bolig er et forbrukermagasin for alle med egen bolig. Bladet, som har eksistert siden 1909, er ledende på teknisk, juridisk og økonomisk fagstoff knyttet til hus og hjem. Enøk og energispørsmål, våtromsproblemer, oppussing og vedlikehold av boligen, boligjuss, boligpolitikk og boligøkonomi er viktige stoffområder.

Hus & Bolig har som mål å utøve saklig, uavhengig og kritisk journalistikk. Magasinet skal oppdatere sine lesere gjennom aktuelle nyheter og fordypende fagstoff, sette huseiernes interesser på dagsordenen og synliggjøre Huseiernes Landsforbunds virksomhet og synspunkter.
Hus & Bolig utgis av Huseiernes Landsforbund, og kommer ut med seks utgaver pr år. Bladet har også egen nettutgave som kommer med ferske nyheter jevnlig. Se www.hus-bolig.no
Antall lesere: 245 000 (TNS Gallup MU 15.2)
Opplag: 235 459
Frekvens: 6 utgaver pr år
Hus & Bolig
Fred. Olsensgt. 5
0152 OSLO
Tlf 22 47 75 00
Faks 22 41 19 90
Redaktør
Nina Granlund Sæther
22 47 75 09
41 25 26 76
nina@huseierne.no
Annonseansvarlig
Kjetil Sagen
62 94 10 36
92 42 26 44
62 94 10 35
ks@hsmedia.no
Annonseansvarlig
Malin Solvang
62 94 69 70
ms@hsmedia.no

Utgiver:

Huseiernes Landsforbund


Trykkeri:

Artko AS

Artikler fra mediet

Konkurranse
Vinneren av en Wilfa varmepumpe er trukket.
article_print Hus & Bolig 18.02.2019
Hus & Bolig 110 år
Hus & Bolig feirer i år sitt 110-års jubileum. Bladet har gått gjennom en rekke endringer siden det første gang ble publisert i 1909 under navnet Gaardeieren.
article_print Hus & Bolig 18.02.2019
Landsmøte 2019
Landsmøtet 2019 arrangeres på Hotel Norge by Scandic i Bergen, 31. mai - 2. juni.
article_print Hus & Bolig 18.02.2019
Hva er Elhub?
Du har sikkert fått med deg at Elhub er i drift fra i dag, men mange lurer på hva dette er og hva det har å si for oss forbrukere. Her får du en kjapp innføring i det du trenger å vite om Elhub.
article_web Hus & Bolig 18.02.2019
Sendes til Fredrikstad
Det meste av innsamlet glassemballasje ender på Onsøy utenfor Fredrikstad. Der drives et av verdens mest moderne anlegg for sortering av råstoff fra glass og metallemballasje.
article_print Hus & Bolig 18.02.2019
Viktige punkter for boligeiere i regjeringserklæringen
• Styrke forbrukernes interesser og de profesjonelle aktørenes ansvar ved bolighandel.
article_print Hus & Bolig 18.02.2019
Vinneren av messekonkurransen er kåret
Huseierne får stadig mer taletid i media, sakene får oppmerksomhet og gjennomslag i faktisk politikk.
article_print Hus & Bolig 18.02.2019
UNNGÅ VED I STUA
En flott vedstabel i stua hjemme eller på hytta er dekorativt, men det kan føre til helseplager. Riktig oppbevaring og lagring av ved er viktig for vedkvaliteten, men kanskje aller mest for din helse.
article_print Hus & Bolig 18.02.2019
Rørinspeksjon: Finner feilen når det blir tett
Et av de mindre glamorøse øyeblikkene i livet som huseier må være når du står der på badet og skal spyle ned. Og det som er i toalettet ikke forsvinner som det skal - eller, enda verre - finner veien utover badegulvet.
article_print Hus & Bolig 18.02.2019
Slik holder man god sameieøkonomi
I et boligsameie er man nødt til å sørge for god økonomistyring. Beboerne kan også være nødt til å finne seg i ulemper som gagner fellesskapets beste. Økonomistyringen er et ansvar alle må forholde seg til, hvis ikke kan det blir dyrt for alle.
article_print Hus & Bolig 18.02.2019

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt