Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Fontene

fontene
Fontene utgis av Fellesorganisasjonen (FO), som er fagorganisasjon for barnevernspedagoger, sosionomer, vernepleiere og velferdsvitere. Bladet inneholder reportasjer, kommentarstoff og aktuelle nyheter på feltet. Fontene har også stoff om FOs politikk og virksomhet, både sosialpolitikk, lønn og tariffspørsmål, internasjonalt stoff, kvinnepolitikk, fagutviklings- og metodestoff. Dessuten har bladet fra 2007 også fagartikler og bokanmeldelser. Siden 2008 har vi i tillegg utgitt to årlige utgaver av Fontene forskning.

Bladet er et sentralt organ for stillingsannonser, kurs, konferanser, utdanning, faglitteratur og produktannonser.
Fontene går ut til alle medlemmene. Bladet redigeres i tråd med Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten og skal inspirere til fagutvikling, debatt og forenings- og samfunnsengasjement.
Opplag: 28 038
Frekvens: 12 utgaver pr år
Fontene
Postboks 8964 Youngstorget
0028 Oslo
Tlf 994 66 565
Faks 22 03 11 14
Ansvarlig redaktør
Solfrid Rød
99 46 65 65
solfrid.rod@lomedia.no
Annonseansvarlig
Mia Vestgården Berg
62 95 50 60
995 75 849
62 95 50 61
mia@flisatrykkeri.no

Utgiver:

Fellesorganisasjonen (FO)


Trykkeri:

Ålgård Offset AS

Artikler fra mediet

For snart to år siden opplevde de ansatte ved Nav Årstad at en kollega ble knivdrept på jobb. At mange nå slutter ved Nav-kontoret, handler om mer enn den traumatiske hendelsen, ifølge FO-tillitsvalgt og Nav-leder.
Fontene 01.06.2023
- Det er ikke Rikshospitalet neste selv om en ungdom er usikker på kjønn og identitet. Derimot er det stort behov for trygge voksne å snakke med. Det må vi være, sier helse- og sosialarbeidere på studietur.
Fontene 01.06.2023
Jeg var under barnevernets omsorg gjennom store deler av barndommen min. Jeg ble kasteball i systemet, en belastning som det offentlige bare ville bli kvitt. Kanskje var det derfor jeg ble flyttet på tre ganger på kort tid?
Fontene 31.05.2023
Målet er en sømløs overgang til arbeidslivet. - Vi lager arbeidskarer her, sier Christian Dragøy og klapper Asbjørn Jansen (18) stolt på skulderen.
Fontene 31.05.2023
Han var med å påvirke vårt syn på hva universell utforming og individuell tilrettelegging handler om.
Fontene 30.05.2023
I sju år la John Kjetil Støle politiuniformen på hylla for å jobbe med barn og unge. Da så han hvor lite forståelse barnevernet og politiet hadde for hverandre.
Fontene 30.05.2023
Han har argumentert mot at FO skal være en feministisk organisasjon og gått hardt ut mot LOs samarbeid med Arbeiderpartiet. Lederen av FO Innlandet mener det burde vært høyere under taket i egen organisasjon.
Fontene 26.05.2023
Aktiv støtte praktiseres allerede delvis mange steder, men vi ønsker at de ansatte på arbeidsplassen skal få et mer bevisst forhold til hva Aktiv støtte faktisk innebærer i det daglige miljøarbeidet.
Fontene 26.05.2023
Vi er et av verdens rikeste land og et av de beste å vokse opp i for barn flest, men vi svikter de få som trenger et institusjonstilbud. For å sikre dem bedre hjelp må vi gi miljøterapi som fagfelt en seriøs oppgradering og statusheving.
Fontene 26.05.2023
For noen barn er det viktig å vite at foreldrene har en avhengighetsdiagnose og sykdom, for andre barn er det ikke viktig.
Fontene 25.05.2023

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt