Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Parat Stat

parat-stat

Artikler fra mediet

Løsning i hovedtariffoppgjøret i staten - Hva nå?
YS kom sammen med LO og Unio i land med en ny hovedtariffavtale etter mer enn 16 timers mekling på overtid. Parat er svært tilfreds med det økonomiske resultatet.
article_print Parat Stat 15.06.2018
EUs arbeidsmarkedsbyrå
Mens den opphetede debatten om EUs energibyrå ACER gikk med full styrke i Norge, la Europakommisjonen fram et forslag om å opprette et arbeidsmarkedsbyrå innenfor det europeiske fellesskapet.
article_print Parat Stat 15.06.2018
Parat UNG i Genève
Leder i Parat UNG, Idar Gundersen, er YS' deltaker på Genèveskolen.
article_print Parat Stat 15.06.2018
Kamp om arbeidsgiveransvar i Høyesterett
Parat er forberedt på kamp og samler hovedorganisasjonene når Høyesterett til høsten skal behandle Parat-anken i en sak om reell arbeidsgiver, en sak som prinsipielt berører alle bransjer og virksomheter i Norge.
article_print Parat Stat 15.06.2018
Drømmer om å mekke Norges nye kampfly
Gutta sa hun var for liten, skolens rådgiver at det ville bli for vanskelig. Det ga Parat-medlem Janne Handrum (20) blaffen i. Nå lærer hun å mekke F-16, men drømmer allerede om å stramme grepet om mutterne på F-35.
article_print Parat Stat 15.06.2018
Parat forsvar
Pefo som har organisert sivile og militært ansatte i forsvarssektoren, ble i april en del av Parat og skiftet samtidig navn til Parat forsvar. Forbundet har rundt 2700 medlemmer, der hovedvekten av medlemmene er i Forsvaret.
article_print Parat Stat 15.06.2018
Regjeringen diskuterer organisasjonsgraden
Arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie sier hun ønsker en høyere organisasjonsgrad.
article_print Parat Stat 27.02.2018
Kamp om rettigheter
Frifinnelsen av Norwegian i den viktige prinsippsaken om nyorganiseringen av selskapet og arbeidsgiveransvar kan ende i både Høyesterett og Stortinget. Et av spørsmålene er hvor ukritisk vi skal akseptere endringer i arbeidslivet.
article_print Parat Stat 27.02.2018
Ny offentlig tjenestepensjon
Arbeids- og sosialdepartementet er enig med partene i arbeidslivet om å starte en avsluttende prosess med sikte på å fastsette pensjonsløsning for offentlig ansatte.
article_print Parat Stat 27.02.2018
NHO gir tariffavtale til Parat-medlemmer i Tønsberg
Parats medlemmer i Agility Subsea Fabrication i Tønsberg får tariffavtale etter en tvist mellom Parat og NHO.
article_print Parat Stat 27.02.2018

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt