Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Kjøttbransjen

kjottbransjen
Kjøttbransjen er et faglig, markeds- og næringspolitisk organ for den private kjøttbransjen i Norge. Bladet representerer alle ledd i bransjen fra slakterier via foredling og industri til detaljist. Kjøttbransjen representerer den private kjøttbransjens interesser overfor myndighetene, andre media, konkurrerende omsetningsorganisasjoner og betydelige kundegrupper.
Opplag: 1 850
Frekvens: 10 utgaver pr år
Kjøttbransjen
Østensjøveien 39/41
0667 OSLO
Tlf 23 24 44 70
Faks 23 24 44 80
Ansvarlig redaktør
Per Arne Sleipnes
69 15 20 39
92 24 79 17
pas@kjottbransjen.no
Annonseansvarlig
Bjørnulf Lie
90 11 06 88
971 66 507
bjornulf@a2media.no

Utgiver:

KLF Media AS


Trykkeri:

07 Media Aurskog AS

Artikler fra mediet

Nedkjøling uten frys gir bedre kvalitet
STØREN Hurtig nedkjøling av kjøtt kan ofte være en utfordring. På Norsk Kylling sin fabrikk i Trøndelag har de, som de første i Norge, installert Linde Gas' kjølesystem LIXSHOOTER® som med flytende nitrogen kjøler ned deigen jevnt i blanderen.
Kjøttbransjen 11.06.2020
A Kraftig nedgang for global kjøttindustri
Global kjøttindustri synker med 5,3 prosent til 1,3 milliarder amerikanske dollar i 2020 på grunn av koronapandemien, ifølge GlobalData.
Kjøttbransjen 11.06.2020
Stor lageroppbygging av huder hos Norilia
Med nedlukkingen av Europas største garveriland, Italia, ble det en brå oppbygging av hudlageret hos Norilia i Skjeberg.
Kjøttbransjen 11.06.2020
A MatPrat feirer 20 år med redesign
MatPrat fyller 20 år i år og det skal bl.a. feires med ny logo i redesignet drakt.
Kjøttbransjen 11.06.2020
- Hva kan ansees å være en yrkessykdom?
I de to siste utgavene av Kjøttbransjen har vi vurdert vilkårene for yrkesskadeerstatning opp mot en fallskade, og vi har gjennomgått hvilke plikter som påhviler arbeidsgiveren ved skader og sykdommer som skyldes jobben. I denne artikkelen ser vi nærmere på hva som kan anses å være en yrkessykdom, og hvilke rettigheter arbeidstakeren kan ha ved konstatering av yrkessykdom.
Kjøttbransjen 11.06.2020
Ringstad med nær ‘balanse'
Til tross for at Brødr Ringstad leverer så mye som 65 prosent av alt de produserer til HORECA-markedet, har stengt svenskegrense bidratt til tilnærmet normale salgstall så langt i år.
Kjøttbransjen 11.06.2020
Kuraas utsatt for massivt dataangrep
Det som kunne blitt en komplett data-katastrofe for kjøttbedriften Kuraas i Narvik, ble i siste liten forhindret av dyktige IT-folk tilsluttet bedriften.
Kjøttbransjen 11.06.2020
Slik griller du perfekte spareribs
Etter å ha fått servert et par nydelige forretter, bæres det frem en overdådig BBQ-tallerken. Alle rundt bordet får bokstavelig talt vann i munnen av synet.
Kjøttbransjen 11.06.2020
- Spis mer norsk kjøtt
Den som velger å ikke spise kjøtt har aldri opplevd nyrøkte frankfurtere rett ut av røykskapet, eller har fått stå midt i et modningsrom for å kjenne på lukten av godt modent kjøtt.
Kjøttbransjen 11.06.2020
NM i oktober skal løfte spekematen
Etter at NM i kjøttprodukter (grill og spekemat) denne våren måtte utgå på grunn av koronasituasjonen, er det nå klart at det blir arrangert et begrenset NM i kjøttprodukter til høsten - med vekt på spekemat.
Kjøttbransjen 11.06.2020

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt