Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Kjøttbransjen

kjottbransjen
Kjøttbransjen er et faglig, markeds- og næringspolitisk organ for den private kjøttbransjen i Norge. Bladet representerer alle ledd i bransjen fra slakterier via foredling og industri til detaljist. Kjøttbransjen representerer den private kjøttbransjens interesser overfor myndighetene, andre media, konkurrerende omsetningsorganisasjoner og betydelige kundegrupper.
Opplag: 1 850
Frekvens: 10 utgaver pr år
Kjøttbransjen
Østensjøveien 39/41
0667 OSLO
Tlf 23 24 44 70
Faks 23 24 44 80
Ansvarlig redaktør
Per Arne Sleipnes
69 15 20 39
92 24 79 17
pas@kjottbransjen.no
Annonseansvarlig
Bjørnulf Lie
90 11 06 88
971 66 507
bjornulf@a2media.no

Utgiver:

KLF Media AS


Trykkeri:

07 Media Aurskog AS

Artikler fra mediet

A Nortura vil ha tyngre slakt
En avtale for kviger til slakt og fjerning av vektgrensa for tunge slakt. Det er Norturas måte å møte et stadig økende underskudd på norsk storfekjøtt.
Kjøttbransjen 18.03.2021
Økt etterspørsel etter landbruksvarer
Covid-19-pandemien gjorde 2020 til et annerledesår når det gjelder handel med landbruksvarer. Det viser Landbruksdirektoratets rapporter om markedene for landbruksvarer i Norge og i verden.
Kjøttbransjen 18.03.2021
Skretting-framgang til tross for pandemi
Mens mange små og mellomstore kjøttbedrifter her i landet hadde et svært problematisk 2020 med nedgang i omsetning og tap av kunder på grunn av pandemien, har en liten kjøttbedrift på Jæren opplevd et stikk motsatte. R. Skretting AS fikk nemlig økt sitt salg med ti prosent i fjor og bladet Kjøttbransjen reiste sporenstreks til Varhaug for å finne ut hvorfor.
Kjøttbransjen 18.03.2021
A 14 000 tonn for lite norsk kjøtt
En helt fersk prognose for kjøtt- og eggproduksjon, viser at det i år blir et kjøttunderskudd på ca. 14 000 tonn, etter at importkvotene er trukket fra. For egg er det fortsatt en liten overproduksjon.
Kjøttbransjen 18.03.2021
Landsmøte 2021 blir digitalt møte 3. juni
For ett år siden planla KLF for at Landsmøtet/ERFA-samlingen 2021 skulle finne sted på ærverdige Hankø Hotell og Spa. Nå er det klart at den etterlengtede bransjesamlingen ikke lar seg gjennomføre med fysisk oppmøte.
Kjøttbransjen 18.03.2021
75 år med kjøtt i Lillesand
- Min drivkraft har hele veien vært å skape og utvikle. Og jeg har nok brukt hjertet mer enn hjernen i det møysommelige arbeidet med å videreføre og utvikle denne bedriften.
Kjøttbransjen 18.03.2021
Mydland tilfreds med ‘overgangen'
Fredrik Mydland i Mydland AS fastslår at Progress-systemet
Kjøttbransjen 18.03.2021
Utvalg med 24 tiltak for økt rekruttering
OSLO Et bredt sammensatt utvalg la nylig fram forslag til en rekke tiltak for at flere unge skal velge mat- og måltidsbransjen som sin karrierevei. Blant forslagene er en femårlig nasjonal rekrutteringskampanje, lovfestet kompetansekrav til karriereveiledere i skolen og krav til fagbrev, alternativt bransjestandard i serveringsbransjen.
Kjøttbransjen 18.03.2021
Norge som matnasjon er avhengig av fagarbeidere
I denne utgaven av bransjebladet vier vi rekruttering og kompetanseheving ekstra oppmerksomhet.
Kjøttbransjen 18.03.2021
Privat markedsandel på slakt fortsetter å øke
De frittstående slakteriene her i landet fortsetter å ta slakteandeler fra Nortura-slakteriene. Det viser slaktetallene for 2020 som nå er klare.
Kjøttbransjen 18.03.2021

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt