Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Kjøttbransjen

kjottbransjen
Kjøttbransjen er et faglig, markeds- og næringspolitisk organ for den private kjøttbransjen i Norge. Bladet representerer alle ledd i bransjen fra slakterier via foredling og industri til detaljist. Kjøttbransjen representerer den private kjøttbransjens interesser overfor myndighetene, andre media, konkurrerende omsetningsorganisasjoner og betydelige kundegrupper.
Opplag: 1 850
Frekvens: 10 utgaver pr år
Kjøttbransjen
Østensjøveien 39/41
0667 OSLO
Tlf 23 24 44 70
Faks 23 24 44 80
Ansvarlig redaktør
Per Arne Sleipnes
69 15 20 39
92 24 79 17
pas@kjottbransjen.no
Annonseansvarlig
Bjørnulf Lie
90 11 06 88
971 66 507
bjornulf@a2media.no

Utgiver:

KLF Media AS


Trykkeri:

07 Media Aurskog AS

Artikler fra mediet

I norsk rett er hovedregelen at arbeidsavtaler skal inngås fast. Det betyr at de løper frem til en av partene bringer ansettelsesforholdet til opphør ved oppsigelse, se arbeidsmiljøloven (aml) § 14-9 første ledd.
Kjøttbransjen 06.10.2022
Da det så som mørkest ut for rekrutteringen av svineprodusenter i nordre del av Nordland, fikk Horns Slakteri på Leknes en real oppmuntring. To unge og optimistiske bønder fra sør etablerte nemlig virksomhet på Engeløya i Steigen.
Kjøttbransjen 06.10.2022
Så er det klart hva regjeringen mener norske bedrifter skal tilgodesees med i form av støtte til galopperende strømpriser.
Kjøttbransjen 06.10.2022
Den danske kjøttgiganten Danish Crown er i gang med en omfattende nedbemanningsprosess.
Kjøttbransjen 06.10.2022
Hvordan skal man unngå kryssforurensning mellom dyreslag når man produserer kjøtt? En ny avklaring fra Mattilsynet gir svar.
Kjøttbransjen 06.10.2022
OSLOnsernsjef Anders Sørheim i Fatland frykter at regjeringens strømstøtte vil forsterke konkurransevridningen innen næringsmiddelindustrien, og i verste fall gå ut over matsikkerheten.
Kjøttbransjen 06.10.2022
Vi sier ofte at «KSL + Nyt Norge = SANT», og det skal vi fortsette med. Vi sier til forbruker at «Dine valg betyr noe». Dette blir stadig mer sant.
Kjøttbransjen 06.10.2022
Det jukses fremdeles med hestekjøtt, og det er mer italiensk olivenolje på markedet enn det produseres oliven i Italia. - Spør alltid etter produsenten hvis du kjøper fra en agent, og få dokumentasjon, råder Erlend Restad i Eurofins.
Kjøttbransjen 06.10.2022
Det er fullt mulig å redusere metanutslipp fra kyr og i den anledning er det to alternativer. Man kan enten redusere antallet kuer eller utslippet fra hver enkelt ku.
Kjøttbransjen 06.10.2022

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt