Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Kjøttbransjen

kjottbransjen
Kjøttbransjen er et faglig, markeds- og næringspolitisk organ for den private kjøttbransjen i Norge. Bladet representerer alle ledd i bransjen fra slakterier via foredling og industri til detaljist. Kjøttbransjen representerer den private kjøttbransjens interesser overfor myndighetene, andre media, konkurrerende omsetningsorganisasjoner og betydelige kundegrupper.
Opplag: 1 850
Frekvens: 10 utgaver pr år
Kjøttbransjen
Østensjøveien 39/41
0667 OSLO
Tlf 23 24 44 70
Faks 23 24 44 80
Ansvarlig redaktør
Per Arne Sleipnes
69 15 20 39
92 24 79 17
pas@kjottbransjen.no
Annonseansvarlig
Bjørnulf Lie
90 11 06 88
971 66 507
bjornulf@a2media.no

Utgiver:

KLF Media AS


Trykkeri:

07 Media Aurskog AS

Artikler fra mediet

- Det skjer et skifte i mattryggheten. Vi snakker om store rykk videre fra gammeldags mikrobiologi, sier Lars Leopold Hinrichsen.
article_print Kjøttbransjen 06.06.2019
Ifølge nettstedet Business Insider er det forventet at Kina kommer til å avlive så mye som en tredjedel av alle griser i år for å forhindre videre spredning. Det tilsvarer 150 til 200 millioner dyr.
article_print Kjøttbransjen 06.06.2019
Vi må 15 år tilbake i tid for å finne kjøttbutikk i Drammen. Nå har Aksel Andersen, i firmaet med samme navn, gått motstrøms og etablert en kombinert kjøtt- og fiskebutikk sentralt i byen.
article_print Kjøttbransjen 06.06.2019
Norturas-anlegg på Otta kan bli lagt ned. Det vil i så fall skje som et ledd i kjøttsamvirkets pågående effektiviseringsarbeid.
article_print Kjøttbransjen 06.06.2019
Polycklip har gjort det enklere å produsere kokte skinker. På årets IFFA demonstrerte selskapet hvordan.
article_print Kjøttbransjen 06.06.2019
De klassiske produksjonslinjene blir borte. Det danske kjøttforskningsinstituttet DMRI ser for seg roboter som gjør flere ting på én gang. Lars Leopold Hinrichsen spår de første slike produksjonscellene før fem år er gått.
article_print Kjøttbransjen 06.06.2019
Hva er konsekvensene for den nasjonale markedssituasjonen i forbindelse med utbruddet av afrikansk svinepest og kan internasjonale strømninger påvirke situasjonene i Norge?
article_print Kjøttbransjen 06.06.2019
Prima Jæren AS økte både omsetning og resultat i fjor, sammenlignet med året før.
article_print Kjøttbransjen 06.06.2019
Hamburger som smaker og lukter grill, men som ikke har vært på grillen. Det var en av flere nylanseringer fra Campus på årets IFFA.
article_print Kjøttbransjen 06.06.2019

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt