Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Kjøttbransjen

kjottbransjen
Kjøttbransjen er et faglig, markeds- og næringspolitisk organ for den private kjøttbransjen i Norge. Bladet representerer alle ledd i bransjen fra slakterier via foredling og industri til detaljist. Kjøttbransjen representerer den private kjøttbransjens interesser overfor myndighetene, andre media, konkurrerende omsetningsorganisasjoner og betydelige kundegrupper.
Opplag: 1 850
Frekvens: 10 utgaver pr år
Kjøttbransjen
Østensjøveien 39/41
0667 OSLO
Tlf 23 24 44 70
Faks 23 24 44 80
Ansvarlig redaktør
Per Arne Sleipnes
69 15 20 39
92 24 79 17
pas@kjottbransjen.no
Annonseansvarlig
Bjørnulf Lie
90 11 06 88
971 66 507
bjornulf@a2media.no

Utgiver:

KLF Media AS


Trykkeri:

07 Media Aurskog AS

Artikler fra mediet

• Smak* Reinsdyr pinnekjøtt, Fatland Ølen AS av Oppdal Spekemat AS • Pinnekjøtt tørket røkt, Dalpro Gårdsmat • Pinnebog, Jens Eide AS • Folkets Hardangerlam pinnebog, Unil AS • Pinnekjøtt røykt av lam, Ole Ringdal AS • Pinnekjøtt røkt, Brødr Ringstad AS • Pinnekjøtt røkt - John Haugen, Brødr Ringstad AS • Røkt pinnekjøtt, Fjellgarden Hovden AS • Plukksylte, Inderøy Slakteri AS, Norgesmester •
Kjøttbransjen 07.11.2019
Vossakjøt mener Nordfjord Kjøtt bruker en design på Vossakorv-emballasjen som er for likt sin egen design av emballasjen til samme produkt.
Kjøttbransjen 07.11.2019
Ved utgangen av oktober, passerte vi 900 000 slaktede lam her i landet. Tilsvarende tall på samme tid i fjor, var 957 000 lam.
Kjøttbransjen 07.11.2019
Slaktinga av kylling her i landet økte med 9,3 prosent i løpet av årets sju første måneder, sammenlignet med fjoråret.
Kjøttbransjen 07.11.2019
Når spekematen skal modnes, handler mye om luft.
Kjøttbransjen 07.11.2019
Det slaktes mer og mer storfe her i landet. Økningen i fjor var på nær 5000 tonn i forhold til 2017.
Kjøttbransjen 07.11.2019
Taco og pizza har overtatt helt for biff som helgemat, forteller butikksjef André Styrvold på Eurospar Rugtvedt. Tacobaguetten er det desidert største produktet i telemarksbutikken.
Kjøttbransjen 07.11.2019
Toma Mat i Haugesund oppnådde seks medaljer i dette NM. Tre gull og tre bronse.
Kjøttbransjen 07.11.2019
Det reelle konsumet av rødt kjøtt her i landet ligger kun marginalt over det som anbefales i de nasjonale kostholdsrådene.
Kjøttbransjen 07.11.2019
Mer bærekraftig emballasje, nye spekemat- og pølseprodukter, økt kunnskap og bedre prosesskontroll er fasiten etter tre års innsats i Rakkestad.
Kjøttbransjen 07.11.2019

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt