Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Kjøttbransjen

kjottbransjen
Kjøttbransjen er et faglig, markeds- og næringspolitisk organ for den private kjøttbransjen i Norge. Bladet representerer alle ledd i bransjen fra slakterier via foredling og industri til detaljist. Kjøttbransjen representerer den private kjøttbransjens interesser overfor myndighetene, andre media, konkurrerende omsetningsorganisasjoner og betydelige kundegrupper.
Opplag: 1 850
Frekvens: 10 utgaver pr år
Kjøttbransjen
Østensjøveien 39/41
0667 OSLO
Tlf 23 24 44 70
Faks 23 24 44 80
Ansvarlig redaktør
Per Arne Sleipnes
69 15 20 39
92 24 79 17
pas@kjottbransjen.no
Annonseansvarlig
Bjørnulf Lie
90 11 06 88
971 66 507
bjornulf@a2media.no

Utgiver:

KLF Media AS


Trykkeri:

07 Media Aurskog AS

Artikler fra mediet

Tømmer butikken for testvinnerne
Produktene som vinner tester i for eksempel TV 2 eller VG, raser ut av diskene. - Før jul var det Menys egen krydrede ribbe, forteller Anne Røine på Meny Farmandstredet i Tønsberg.
article_print Kjøttbransjen 07.02.2019
Aron Mat med to nye spesialitetsprodukter
Utgangspunktet var en pølse som skulle ledsage pinnekjøttet til Aron Mat. På årets Berlin-messe fikk Tromsø-bedriften tildelt Matmerks spesialitetsmerke for nettopp denne pølsa.
article_print Kjøttbransjen 07.02.2019
Tine og Nortura får A reklamerefs av politiker
Senterpartiets Geir Pollestad ber Gilde og Tine om at de slutter med reklamer som viser dyr som snakker og synger og bønder som bærer rundt på grisene sine.
article_print Kjøttbransjen 07.02.2019
Slakterimøte på Hitra
Samlingen blir på Hitra 13.-14. mars, der vi skal bo på Hjorten Hotell. Vi byr på et interessant fagprogram i tillegg til omvisning på Lerøys fiskeslakteri som stod ferdig i 2018.
article_print Kjøttbransjen 07.02.2019
Norsk Protein med nær 25 millioner i overskudd
Regnskapet for Norsk Protein i 2018 viser et overskudd før skatt på 24,4 millioner kroner. Det er en i tråd med budsjett, men en reduksjon på 5,1 millioner kroner i forhold til resultatet i 2017.
article_print Kjøttbransjen 07.02.2019
Vår felles utfordring
Det mangler ikke på krevende saker i vår bransje. I fjor sommer opplevde vi en dramatisk tørke som førte til at mange bønder måtte slakte dyrene sine tidligere enn planlagt.
article_print Kjøttbransjen 07.02.2019
- Kjøttvegringen vokser i styrke
- Siden 2013 har kjøttskepsisen økt i Norge. Når vi likevel fortsetter å spise kjøtt omtrent som før, er det fordi de fleste av oss opplever smaken og spiseopplevelsen på kjøtt som uerstattbar. Det må derfor til et gjennombrudd i produktutvikling av erstatningsprodukter før markedet snus helt på hodet, sier trendanalytiker John Spilling.
article_print Kjøttbransjen 07.02.2019
Neppe grunn til krisemaksimering!
Trenden synes klar, i hvert fall om en skal legge til grunn det som blir presentert i ulike sosiale plattformer og kommunisert i landets «urbane» medier.
article_print Kjøttbransjen 07.02.2019
Nortura A sliter med sjåførrekruttering
Sentralisering av slakterier øker antall kilometer for sjåførene og gjør at Nortura sliter med rekrutteringen av nye slaktebilsjåfører.
article_print Kjøttbransjen 07.02.2019
Polsk skandalekjøtt til Sverige
Totalt skal 250 kilo kjøtt fra et skandalisert polsk slakteri har blitt solgt til Sverige. Nå er svenske myndighetene i gang med å finne kjøttet før det blir spist.
article_print Kjøttbransjen 07.02.2019

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt