Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Kjøttbransjen

kjottbransjen
Kjøttbransjen er et faglig, markeds- og næringspolitisk organ for den private kjøttbransjen i Norge. Bladet representerer alle ledd i bransjen fra slakterier via foredling og industri til detaljist. Kjøttbransjen representerer den private kjøttbransjens interesser overfor myndighetene, andre media, konkurrerende omsetningsorganisasjoner og betydelige kundegrupper.
Opplag: 1 850
Frekvens: 10 utgaver pr år
Kjøttbransjen
Østensjøveien 39/41
0667 OSLO
Tlf 23 24 44 70
Faks 23 24 44 80
Ansvarlig redaktør
Per Arne Sleipnes
69 15 20 39
92 24 79 17
pas@kjottbransjen.no
Annonseansvarlig
Bjørnulf Lie
90 11 06 88
971 66 507
bjornulf@a2media.no

Utgiver:

KLF Media AS


Trykkeri:

07 Media Aurskog AS

Artikler fra mediet

Landets første alpakka-slakteri er snart en realitet. Det skjer i Fredrikstad.
Kjøttbransjen 26.09.2019
Kjell Ove Oftedal er ansatt som daglig leder for Røros Slakteri AS og Røroskjøtt AS.
Kjøttbransjen 26.09.2019
NM i kjøttprodukter er rett rundt hjørnet og i år har 62 bedrifter sendt inn produkter til bedømming.
Kjøttbransjen 26.09.2019
Det er arbeidsgiver som innenfor rammen av ferieloven fastsetter tidspunktet for ferien etter drøftelser med de ansatte eller tillitsvalgte. Dersom man ikke kommer til enighet, har arbeidsgiver styringsrett, se ferieloven § 6 (1).
Kjøttbransjen 26.09.2019
Ask gård i Buskerud er vinner av Matskattstipendet 2019 og får 350 000 kroner for å utvikle Norges første økologiske hverdagssalami.
Kjøttbransjen 26.09.2019
Nye kvoteregler som trer i kraft i år gjør at Norge kan importere 300 tonn ribbe.
Kjøttbransjen 26.09.2019
Nortura forventer at det vil være markedsbalanse på storfekjøtt i 2020, men at eggmarkedet vil gå fra vondt til verre.
Kjøttbransjen 26.09.2019
Norsk Kylling har fått midler fra Norges forskningsråd til et treårig prosjekt kalt «Reinere kyllingslakt».
Kjøttbransjen 26.09.2019
- Planlegg vaskeanlegg og hygieneopplegg tidlig i prosessen i forbindelse med bygging eller omgjøringer. Det er svært kostnadsbesparende, men ikke minst fornuftig med hensyn til mattryggheten.
Kjøttbransjen 26.09.2019
Bygningene til norske kjøttbedrifter begynner å bli gamle. Dermed blir det vanskeligere å holde hygienen på topp.
Kjøttbransjen 26.09.2019

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt