Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Uniforum

uniforum
Avisa skal fremme saklig og fri informasjons- og opinionsformidling om faglige og forvaltningsmessige spørsmål på tvers av institutt/fakultetsgrenser og administrativt nivå.
Frekvens: 12 utgaver pr år
Uniforum
Boks 1076 Blindern
0316 OSLO
Tlf 22 85 40 16
Faks 22 85 43 74

Utgiver:

Universitetet i Oslo


Trykkeri:

07 Media AS

Artikler fra mediet

Ut i vintereventyret
Det er tretti år siden han første gangen kokte kaffe til slitne kolleger på UiOs tradisjonsrike skitur. Bli med på langturen fra Stryken 28. februar, så får du en siste kaffe eller toddy før Alv Reidar Dale gir seg i fortroppen.
article_web Uniforum 15.02.2019
Dei er pilotar for bioteknologi og livsvitskap i skulen
Energidrikk før eksamen, gjenoppliving av mammutar, tørråte i poteter og ei genbok. Det var tema elevar ved Ris skole hadde laga oppgåver om i livsvitskap og bioteknologi under lanseringa av det som kan bli framtidas skulefag.
article_web Uniforum 15.02.2019
Nå blir hun forskningsetisk vokter i ERC
Det holder ikke at forskningen er i verdensklasse om ikke forskningsetikken er på plass, framhever professor og ekspert i forskningsetikk Anne Inger Helmen Borge.
article_web Uniforum 15.02.2019
Nye retningslinjer skal beskytte jusstudentene
De juridiske fakultetene i Norge, de juridiske studentforeningene, Norges juristforbund og Advokatforeningen signerte i dag nye etiske retningslinjer for å forhindre at advokater utsetter studenter for seksuell trakassering.
article_web Uniforum 14.02.2019
To tunge trender
- Mitt inntrykk er at prosessen, slik den har blitt anlagt, mangler tillit i store deler av kollegiet, og med god grunn. Det skriver postdoktor Kristian Bjørkdahl på Senter for utvikling og miljø ved UiO.
article_web Uniforum 14.02.2019
Disse har søkt stillingen som vitenskapsombud på UiO
Etter flere års prøving og feiling, er UiO i ferd med å tilsette sine første vitenskapsombud. Blant søkerne er tidligere prodekan på HF, Ellen Rees.
article_web Uniforum 14.02.2019
Gro Mo: Vi vil drøfte strategien med fagorganisasjonene
Vi har helt bevisst valgt en åpen og inkluderende fremgangsmåte for vårt strategiarbeid, svarer prorektor Gro Bjørnerud Mo kritikerne av 2030-prosessen.
article_web Uniforum 14.02.2019
Arne Benjaminsen: - Lukta av sagmugg fekk meg tilbake til UiO
- Det var lukta av sagmugg - av at det er der det skjer - som fekk meg til å venda tilbake til Universitetet i Oslo. Det seier Arne Benjaminsen som på fredag begynner i jobben som ny universitetsdirektør.
article_web Uniforum 14.02.2019
NTL-leiar støttar kritikken av mangel på medverknad på UiO
NTL-leiar Natalia Zubillaga er heilt einig i kritikken som Forskarforbundet har kome med mot UiO-leiinga om mangel på medverknad for tillitsvalde.
article_web Uniforum 13.02.2019
Sterk kritikk mot tankesmien Tunge trender i universitetsstyret
Tankesmien «Tunge trender» fikk hard medfart da medlemmene i universitetssstyret diskuterte arbeidet med «Strategi 2030» på møtet femte februar.
article_web Uniforum 12.02.2019

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt