Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Religioner.no

religionerno
Religioner.no er en nettside for religions- og livssynsinteresserte nordmenn. Nettsiden har som mål å tilby en informert og balansert dekning av det religiøse livet i Norge. Religioner.no er et konfesjonsfritt religionsmedium, og den redaksjonelle linjen bygger på metodologisk agnostisisme.

Religioner.no tilbyr også religionsfaglige kunnskapsressurser og har som mål å formidle religionsvitenskapelig forskning på en tilgjengelig og underholdende måte.

På Religioner.no kan man også etablere egne blogger, eller informere om sin tros- eller livssynsorganisasjon så vel som eventuell arrangementer. Dette er helt kostnadsfritt.
Religioner.no
Enebakkveien 25D
0657 OSLO
Tlf 46 66 40 83
Faks
Redaktør
Hans Olav Arnesen
46 66 40 83
46664083
hansolavarnesen@religioner.no
Annonseansvarlig
Hans Olav Arnesen
46 66 40 83
46664083
hansolavarnesen@religioner.no

Utgiver:

Religioner.no AS


Artikler fra mediet

Ny nettside gir innblikk i jødedommen
Vi håper at jødedommen.no kan opplyse om og vekke interesse for jødedommen, samt være en viktig ressurs i bekjempelsen av antisemittisme. Skrevet av Lise Husebø, redaktør i Jødedommen.no.
article_web Religioner.no 09.10.2018
Er æring av relikvier avgudsdyrkelse?
Det har blitt definert som en trossannhet at det er både tillatt og gagnlig med æring av relikvier, men hva er greia med relikvier? Skrevet av Øyvind Evenstad, masterstudent i filosofi og kateket ved St. Olav menighet.
article_web Religioner.no 04.10.2018
Religion blir viktigere i Mali etter hvert som håpløsheten sprer seg
Mali: I Bamako har religiøse ledere fått mer innflytelse i malieres liv. Regjeringen har mistillit i en befolkning som har blitt fattigere og sintere etter seks år med militær- og politisk konflikt.
article_web Religioner.no 01.10.2018
Sansen for det gudommelige
Det virker som biologisk evolusjon har formet hjernen vår til å tro på Gud. Skrevet av David Wikstøl, lege og idéhistoriestudent. Må man kunne gi gode grunner for alt man tror på?
article_web Religioner.no 29.09.2018
Prestetrøst
Prestetrøsten handler ikke om søte ord som endrer smaken på lidelsen. Av Maryam Trine Skogen, teologistudent. Som profesjonsstudent i teologi har jeg det siste året gått mitt eget forhold til prestene etter i sømmene.
article_web Religioner.no 24.09.2018
Integrering defineres ikke av håndhilsing
I et fritt samfunn bør folk ha rett til å hilse på hverandre i henhold til sine egne tradisjoner og sin egen tro. Skrevet av Thomas Kårvand.
article_web Religioner.no 14.09.2018
Baba Ramdev - en åndelig Donald Trump?
Er det mulig å være et åndelig forbilde og samtidig populistisk? Av Ole Kristian Myren For over tjue år siden avla han det tradisjonelle hinduistiske løftet om å leve resten av livet som asket.
article_web Religioner.no 30.08.2018
Det heter ikke lenger mormoner
Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige har gjort det klart at de ikke lenger ønsker at følgere av Joseph Smiths lære skal omtales som mormoner. Av Religioner.no.
article_web Religioner.no 20.08.2018
Med fornuften som redskap
Så fremt det kan finnes objektive verdier som gir grunn til å fortsette å leve, så trengs ikke Gud for å ha objektiv mening med livet.
article_web Religioner.no 29.07.2018
En verdifull kilde til Jesu lære?
Inneholder Thomasevangeliet Jesu ord i en mer opprinnelig form? Skrevet av Vemund Blomkvist Rett etter den andre verdenskrig ble Thomasevangeliet på koptisk funnet i Egypt.
article_web Religioner.no 25.07.2018

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt