Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Religioner.no

religionerno
Religioner.no er en nettside for religions- og livssynsinteresserte nordmenn. Nettsiden har som mål å tilby en informert og balansert dekning av det religiøse livet i Norge. Religioner.no er et konfesjonsfritt religionsmedium, og den redaksjonelle linjen bygger på metodologisk agnostisisme.

Religioner.no tilbyr også religionsfaglige kunnskapsressurser og har som mål å formidle religionsvitenskapelig forskning på en tilgjengelig og underholdende måte.

På Religioner.no kan man også etablere egne blogger, eller informere om sin tros- eller livssynsorganisasjon så vel som eventuell arrangementer. Dette er helt kostnadsfritt.
Religioner.no
Enebakkveien 25D
0657 OSLO
Tlf 46 66 40 83
Faks
Redaktør
Hans Olav Arnesen
46 66 40 83
46664083
hansolavarnesen@religioner.no
Annonseansvarlig
Hans Olav Arnesen
46 66 40 83
46664083
hansolavarnesen@religioner.no

Utgiver:

Religioner.no AS


Artikler fra mediet

Hvordan forholder vi oss til julehøytiden? Del 1.
Hvordan forholder Den norske kirke, Den nordisk-katolske kirke, Den gresk-ortodokse kirke og gnostikere seg til julehøytiden?
article_web Religioner.no 10.12.2018
Har vi originalmanuskriptene til Bibelens bøker?
Svaret er nei. Både de hebraiske og de greske håndskriftene som de bibelske forfatterne selv brukte er gått tapt. Skrevet av Vemund Blomkvist, Førstelektor ved UiO.
article_web Religioner.no 26.11.2018
MF tar ansvar for å bevare klassiske språkfag
Hvordan kan det ha seg at MF og PHI har klart det UiO ikke har fått til: Å tilby studier i sentrale, klassiske språk som sanskrit, sumerisk og klassisk arabisk? - Det handler mest om vilje, sier rektor Vidar Haanes.
article_web Religioner.no 22.11.2018
Vi lever jo hver dag i et uenighetsfellesskap
Asle Ambrosius Dingstad fra Den nordisk-katolske kirke er en av om lag hundre mennesker som har bidratt til Uenighetens fellesskap-prosjektet. Her kan du høre ham fortelle om hvordan det var. Av Religioner.no.
article_web Religioner.no 19.11.2018
Hvor mye vet du om sikhismen?
Vet du hva sikher kaller Gud? Om de tror på et liv etter døden? Hva slags symboler de bruker? Det kan du få svaret på gjennom Uenighetens fellesskap.
article_web Religioner.no 18.11.2018
Kom på Uenighetens fellesskap-lanseringen!
Den 20. november, altså førstkommende tirsdag, får hele Norge tilgang til en unik kunnskapsressurs. Det er en gledelig anledning som vi gjerne vil dele med så mange som mulig.
article_web Religioner.no 17.11.2018
Hvorfor å tro på Gud i en naturvitenskapelig verden?
Ateisme er fravær av tro på en personlig skaper. Naturvitenskapen gir oss ingen god grunn til å tro på noe slik, derfor er ateisme å foretrekke.
article_web Religioner.no 16.11.2018
Vi må våge å snakke om det ufødte livet.
Ja, kvinner skal få bestemme over kroppen sin. Vi trenger god seksualopplysning og gratis prevensjon. Men vi trenger også å snakke om hva en abort faktisk er, skriver Maryam Trine Skogen. Skrevet av Maryam Trine Skogen, teologistudent.
article_web Religioner.no 07.11.2018
«Hvorfor tro på ateisme i en naturvitenskapelig verden?»
Matematikeren John Lennox hever at kristen tro gir et rasjonelt grunnlag for å drive naturvitenskap, i motsetning til hva ateisme gjør. Skrevet av Ingvild Hellenes, prosjektkonsulent i NLM ung og redaktør av boka «Grill en kristen».
article_web Religioner.no 30.10.2018
Var Muhammed pedofil? Nei. Bør man straffefritt kunne si at han var det? Ja.
En østerriksk kvinne som ble dømt for blasfemiske uttalelser om profeten Muhammed fikk ikke medhold i Den europeiske menneskerettighetsdomstolen om at dette var i strid med ytringsfriheten. Det er en urimelig dom, mener Lars Gule.
article_web Religioner.no 27.10.2018

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt