Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Transportarbeideren

transportarbeideren
Transportarbeideren er medlemsbladet til Norsk Transportarbeiderforbund som ble stiftet allerede i 1896. Forbundet organiserer avisbud, havnearbeidere, miljøarbeidere, mobilkranførere, lager- og transportarbeidere innen spedisjon- og grossist-bransjen og buss-, lastebil- og taxisjåfører over hele landet. Transportarbeideren lager nyheter og reportasjer om og med transportarbeidere både i inn- og utland.
Frekvens: 6 utgaver pr år
Transportarbeideren
Postboks 8964 Youngstorget
0028 Oslo
Tlf 977 07 303
Faks
Redaktør
Roy Ervin Solstad
23 06 33 60
977 07 303
roy.ervin.solstad@lomedia.no
Annonseansvarlig
Frode Frantzen
907 39 687
frode@salgsfabrikken.no

Utgiver:

Norsk Transportarbeiderforbund


Trykkeri:

Ålgård Offset AS

Artikler fra mediet

Den norske trailersjåfØøREN ER EN TRUET ART
nesten ingen norske trailersjåfører kjører på utlandet lenger. Det gjør utenlandske selskaper med østeuropeiske lønninger. De tar også stadig mer av innenlandstransporten. i norsk arbeidsliv er trailersjåfør en truet art.
article_print Transportarbeideren 21.11.2018
Roald Arentz er fremdeles skeptisk
Tre spørreundersøkelser gjort av Transportarbeideren gir et stort flertall for sammenslåing med Fellesforbundet. Roald Arentz tilhører mindretallet. Han frykter for transportarbeiderne sin innflytelse.
article_print Transportarbeideren 21.11.2018
Helt automatisk
Vi må ruste oss for den automatiseringen som kommer, hører jeg stadig vekk i fagbevegelsen.
article_print Transportarbeideren 21.11.2018
To takket av, en fortsetter
Sjømannsforbundets leder Johnny Hansen var den eneste av de tre norske seksjonslederne i ITF som var innstilt på å fortsette i vervet. Han ble også gjenvalgt.
article_print Transportarbeideren 21.11.2018
NHO jubler - Transportarbeiderforbundet er skeptisk
EU har foreslått at ekspressbussruter over 100 kilometer i luftlinje fritt kan etableres. Et høringsforslag fra samferdselsdepartementet om å sette grensa ved halvparten får Transportarbeiderforbundet til å riste på hodet. NHO er derimot storfornøyd.
article_print Transportarbeideren 21.11.2018
Fagbevegelsen som kamporganisasjon må mer på banen
Vi har i Facebookgruppa Arbeiderkamp fulgt med på KrF og deres debatt om de skulle gå i regjeringsforhandlinger med høyre eller venstresida i politikken. Det ble altså høyresiden. Det som står klart nå er at fagbevegelsen som kamporganisasjon må mer på banen.
article_print Transportarbeideren 21.11.2018
Kjør debatt!
Forbundsstyret i forbundet var samlet til ekstraordinært møte torsdag 15. november for å ta stilling til den avtalen om sammenslutning som var framforhandlet med Fellesforbundet samme dag.
article_print Transportarbeideren 21.11.2018
Dansk taxi-undersøkelse
Nordisk Transportarbeiderføderasjon, NTF, sin undersøkelse blant nordiske taxisjåfører har nå fått danske politikere til å reagere.
article_print Transportarbeideren 21.11.2018
Kollektive forsikringspremier øker
Forbundsstyret har vedtatt å justere premien for grunnforsikringen med seks kroner i året til 278 kroner og advokatforsikringen fra Help med tolv kroner til 708 kroner i året.
article_print Transportarbeideren 21.11.2018
Fremdeles en lang vei å gå for kvinnene
Selv om kvinnene både blir hørt og lyttet til på ITF-kongressen, har ikke kvinnelige transportarbeidere det like enkelt overalt.
article_print Transportarbeideren 21.11.2018

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt