Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Helsefagarbeideren

helsefagarbeideren
Tidsskrift for yrkesorganisasjonen Helsefagarbeidere i Delta.
I tillegg til fire utgaver pr år, kvartalvis, gir vi ut to temahefter, vår og høst. Hele bladet trykkes i fire farger.
Frekvens: 4 utgaver pr år
Redaktør
Ann Beate Grasdalen
99 45 00 90
ann.beate.grasdalen@helsefagarbeidere.no
Annonseansvarlig
Astri Kyrkjeeide
482 28 987
astri.kyrkjeeide@helsefagarbeidere.no

Utgiver:

Helsefagarbeidere i Delta


Trykkeri:

Merkur Grafisk AS

Artikler fra mediet

OM LIVETS SLUTT MÅ TAS PÅ FORHÅND
Det snakkes for lite om livets sluttfase med pasienter. Helse- og omsorgstjenesten oppfordres av regjeringen til å gjennomføre såkalte forhåndssamtaler. Det vil bidra til å styrke pasientog brukermedvirkningen i planlegging og gjennomføring av lindrende behandling og omsorg.
Helsefagarbeideren 21.09.2020
OG MER OM Å MESTRE
Stoppeklokkeomsorg har blitt et skjellsord i mange kommuner, noe politikere vil unngå gjennom å reformere hjemmetjenesten. I Oslo har reformen fått navnet Tillitsmodellen. Målet er å gjøre tjenestene mer brukerorienterte, så hva betyr det i praksis?
Helsefagarbeideren 21.09.2020
OM UNDERSØKELSEN
Senter for omsorgsforskning nord ved UiT Norges arktiske universitet har undersøkt om bruk av helse og omsorgstjenester har sammenheng med etnisitet, kjønn, inntekts- og utdanningsnivå og bosted.
Helsefagarbeideren 21.09.2020
Koronapandemien gir økt etterspørsel
Til hjemmetjenesten selges mest standard helseuniform. Til boligtjenesten er det noe etterspørsel etter klær uten uniformpreg.
Helsefagarbeideren 21.09.2020
Ny definisjon på smerte
Siden 1979 har smerte vært definert slik av International Association for the Study of Pain:
Helsefagarbeideren 21.09.2020
Synsproblemer etter hjerneslag blir oversett
Mange som blir rammet av hjerneslag merker forandringer med synet, men tenker ikke over at det har sammenheng med hjerneslaget.
Helsefagarbeideren 21.09.2020
LA OSS HÅPE AT VÅRE GRUPPER FÅR ET SKIKKELIG LØFT PÅ TIL- LEGGENE, OG PÅ GRUNNLØNNA
I forbindelse med korona, vil jeg igjen rette en stor takk til alle dere som jobber med pasienter og brukere. I lønnsoppgjøret må det vises at deres innsats verdsettes med et skikkelig løft i lønn
Helsefagarbeideren 21.09.2020
Abonner på helsefagarbeideren
Helsefagarbeideren vil inspirere ansatte innen helse og omsorg ved å formidle historier fra arbeidsplasser og erfaringer fra prosjekter i sektoren.
Helsefagarbeideren 21.09.2020
KJØNN, ETNISITET OG UTDANNING
Om din nærmeste pårørende er en etnisk norsk kvinne med høyere utdanning, og du selv bor i by, har du størst sjanse til å få omsorgstjenester om du rammes av demens.
Helsefagarbeideren 21.09.2020
I Moss bruker de uniform ved smitteutbrudd, i Narvik hele tiden
Uniformsbruk har tidligere ikke vært vanlig for ansatte som jobber for personer med utviklingshemminger. Koronatidene har gitt mange tilgang på uniform, men bør den benyttes fast, eller bare ved smitteutbrudd?
Helsefagarbeideren 21.09.2020

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt