Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Fjell og Vidde

fjell-og-vidde

Fjell og Vidde er Norges største friluftsmagasin og medlemsbladet i Den Norske Turistforening. Magasinet kommer med 6 utgaver i året.

Fjell og Vidde ønsker å inspirere flest mulig til å komme seg ut på tur i norsk natur. Magasinet er fullt av gjennomarbeidete og vakkert illustrerte artikler og reportasjer om aktiviteter på fjellet, i skogen, langs kysten og i nærområdene hele året.

I Fjell og Vidde skal leseren finne tips om bruk og kjøp av klær og utstyr som egner seg for et enkelt og rikt friluftsliv.

I tillegg søker Fjell og Vidde å øke den allmenne kunnskapen om naturen og den helsemessige gevinsten ved å drive med friluftsliv, samt å informere om Den Norske Turistforenings virksomhet og syn på aktuelle saker som naturforvaltning og miljøvennlig og trygt friluftsliv for folk flest. Fjell og Vidde har Den Norske Turistforenings idegrunnlag og holdninger som overordnet mål.

Antall lesere: 351 000 (TNS Gallup MU 15.2)
Opplag: 161 736
Frekvens: 6 utgaver pr år
Fjell og Vidde
Youngstorget 1
0181 Oslo
Tlf 40001868
Faks 22 42 64 27
Redaktør
Helle Andresen
21 03 57 44
90 77 30 15
helle.andresen@dnt.no
Annonseansvarlig
Ronny Grenberg
90 76 39 84
ronny@a2media.no
Annonseansvarlig
Knut G. Rismyhr
900 95 203
knut@a2media.no

Utgiver:

Den Norske Turistforening


Trykkeri:

Artko AS

Artikler fra mediet

Nyordet friluftsliv
Det siste året har ordet friluftsliv gått sin seiersgang i pressen verden over. Friluftsliv har blitt en måte å kontrollere pandemien på.
Fjell og Vidde 22.03.2021
Skal føre arven videre
Ærverdige Innerdal Turisthytte er solgt til Kristiansund og Nordmøre Turistforening (KNT). - En glede og en lettelse at en ny, solid eier skal overta og drive videre, sier Iver Innerdal, som har drevet stedet i 37 år.
Fjell og Vidde 22.03.2021
Mat med historie
Hjemmebakt brød. Fisk fra innsjøen like ved hytta. Kortreist, gjerne økologisk, og full av smak. Slik skal det bli på DNTs hytter, både de betjente og selvbetjente, i tiden framover.
Fjell og Vidde 22.03.2021
Gøy å være to
Å klatre i trær og hoppe fra stein til stein er kult når jeg har med en venn.
Fjell og Vidde 22.03.2021
Dusj til fjells?
«I sommer var omlegging fra fossil energi til solenergi på Stranddalen i Suldal et faktum», står det i Fjell og Vidde nummer 1-2021.
Fjell og Vidde 22.03.2021
Eventyret om pannekaka
Friluftlivslærer David Møller serverer gjerne elevene middag og dessert i en og samme panne. Det er flust av muligheter med en røre basert på egg, mel og melk.
Fjell og Vidde 22.03.2021
BRANNVERN IVARETATT
Fjell og Vidde 22.03.2021
45 PROSENT
45 PROSENT av innvandrerne i Norge oppgir at de nå går en til tre turer i måneden. Ifølge nye tall fra SSB er det en økning på 17 prosent fra 2017, skriver Norsk Friluftsliv.
Fjell og Vidde 22.03.2021
DYR DRIFT
Opprustning og vedlikehold av DNTs 550 hytter er en krevende og kostbar oppgave. I forbindelse med DNTs 150-årsjubileum i 2018 ble DNTs Hyttefond opprettet. Målet er en solid kapitalbuffer.
Fjell og Vidde 22.03.2021
EIN STAD MELLOM VINTER OG VÅR
Då støyen frå verda stilna under pandemien, retta eg blikket ut vindauget. På fuglar, stadig nye fuglar. Sol i april. Snø i mai. Dropar i vatnet. Kvar time, kvar dag skjedde noko nytt. Alt dette som elles berre suser forbi, ubemerka, gjekk no i sakte film. Rett utanfor vindauget mitt. Det skjer kvart år. Vinter blir til vår.
Fjell og Vidde 22.03.2021

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt