Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Fjell og Vidde

fjell-og-vidde

Fjell og Vidde er Norges største friluftsmagasin og medlemsbladet i Den Norske Turistforening. Magasinet kommer med 6 utgaver i året.

Fjell og Vidde ønsker å inspirere flest mulig til å komme seg ut på tur i norsk natur. Magasinet er fullt av gjennomarbeidete og vakkert illustrerte artikler og reportasjer om aktiviteter på fjellet, i skogen, langs kysten og i nærområdene hele året.

I Fjell og Vidde skal leseren finne tips om bruk og kjøp av klær og utstyr som egner seg for et enkelt og rikt friluftsliv.

I tillegg søker Fjell og Vidde å øke den allmenne kunnskapen om naturen og den helsemessige gevinsten ved å drive med friluftsliv, samt å informere om Den Norske Turistforenings virksomhet og syn på aktuelle saker som naturforvaltning og miljøvennlig og trygt friluftsliv for folk flest. Fjell og Vidde har Den Norske Turistforenings idegrunnlag og holdninger som overordnet mål.

Antall lesere: 351 000 (TNS Gallup MU 15.2)
Opplag: 161 736
Frekvens: 6 utgaver pr år
Fjell og Vidde
Youngstorget 1
0181 Oslo
Tlf 40001868
Faks 22 42 64 27
Redaktør
Helle Andresen
21 03 57 44
90 77 30 15
helle.andresen@dnt.no
Annonseansvarlig
Ronny Grenberg
90 76 39 84
ronny@a2media.no
Annonseansvarlig
Knut G. Rismyhr
900 95 203
knut@a2media.no

Utgiver:

Den Norske Turistforening


Trykkeri:

Artko AS

Artikler fra mediet

ADOPTER EN STRAND
article_print Fjell og Vidde 14.09.2018
MANGE FULGTE MONSEN
article_print Fjell og Vidde 14.09.2018
I Monsens fotspor
DNT og Dytt gjentar suksessen og inviterer til ny aktivitetskampanje. Fra 20. september går vi virtuelt i Lars Monsens fotspor som vist på NRK 1 i sommerens sakte-TV.
article_print Fjell og Vidde 14.09.2018
Miljøvett er lett
Har du friluftsklær i skapet som fortsatt har merkelappen på? Randonneeski i boden du bare har brukt to ganger? Og har du litt dårlig samvittighet hver gang du bestiller en flybillett? Alt dette hadde Martin, Amalie, Selm og Else. Før de tok grep.
article_print Fjell og Vidde 14.09.2018
Den siste elva
Øystre Slidre har «rein naturglede» som slagord. Likevel ønsker de nå å legge den siste store urørte elva de har, Vinda, i rør.
article_print Fjell og Vidde 14.09.2018
Er det ingen skam å snu?
Det er det det står. Det er det de sier. At det ikke er noen skam å snu, men er det virkelig ingen skam? Ikke pittelitt småbittert engang? Er du helt sikker?
article_print Fjell og Vidde 14.09.2018
TRUETE OPPLEVELSER
article_print Fjell og Vidde 14.09.2018
GENERASJONSGENSER
article_print Fjell og Vidde 14.09.2018
Før snøen setter inn ...
Tiden fram mot første snøfall er for mange selve høytiden for ferdsel i fjellet. Her er noen av DNTs utvalgte jubileumsturer med turleder i høst.
article_print Fjell og Vidde 14.09.2018
Skog på fjelltur
Skogen kryp oppover fjellet. Gjengroinga forsterker klimaendringane og truger viktig artsmangfald, varslar forskarar.
article_print Fjell og Vidde 14.09.2018

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt