Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Hold Pusten

hold-pusten
Hold Pusten utgis av Norsk Radiografforbund og er Norges eneste fagtidsskrift i radiografi. Hovedvekten ligger på fagartikler og reportasjer. Hold Pusten er redaksjonelt uavhengig og har status som vitenskapelig tidsskrift på nivå 1, det vil si at minst to fagartikler hvert år skal være av vitenskapelig karakter.

Tidsskriftet sendes til alle medlemmer av forbundet og de fleste røntgenavdelinger/-institutter, og har radiografstudenter/-utdanninger over hele Norden som abonnenter.
Opplag: 2 909
Frekvens: 6 utgaver pr år
Hold Pusten
Rådhusgaten 4A
0151 OSLO
Tlf 23 10 04 70
Faks
Redaktør
Tone Rise
23 10 04 70
470 19 141
tone.rise@holdpusten.no
Annonseansvarlig
Erik Sigurdssøn
90 03 09 43
erik@addmedia.no

Utgiver:

Norsk Radiografforbund


Trykkeri:

Merkur Grafisk AS

Artikler fra mediet

KORRIGERING: Sykehuset i Kristiansund forsvinner ikke
I artikkelen «Slutt for Medi 3» i Hold Pusten nummer 3 2018 (side 26) uttaler radiograf Andreas Bulling, som var avdelingngsleder ved Medi 3,
article_print Hold Pusten 17.09.2018
Tipp topp og splitter nytt i nord
Den beste arbeidsplassen i verden er sykehuset i Bodø. Det mener i hvert fall radiografene som jobber der. Her forteller de hvorfor.
article_print Hold Pusten 17.09.2018
Landsmøtehøst
Snart er det nok en gang landsmøte i NRF, og det legges opp til mange utskiftninger i vervene som skal besettes. Blant annet vil forbundet få en helt ny første nestleder, hvis valgkomiteen får det som den vil.
article_print Hold Pusten 17.09.2018
Vil unødvendige prosedyrer til livs
Choosing Wisely heter en internasjonal kampanje som tar sikte på å redusere unødvendige medisinske undersøkelser og behandlinger. Nå er den kommet til Norge.
article_print Hold Pusten 17.09.2018
MR-pioneren
Radiograf Elin Smenes var blant de første som begynte å jobbe med MR i Norge. Nå er hun blitt pensjonist.
article_print Hold Pusten 17.09.2018
Spesialistene kommer
Radiografifaget har som kjent utviklet seg enormt fra den første utdanningen, Røntgenografskolen i Oslo, kom på plass i 1970.
article_print Hold Pusten 17.09.2018
Hva skal vi kreve av fremtidens radiografstudenter?
Spørsmålet stilles av myndighetene i anledning opphevelse av tidligere forskrift om radiografutdanningen og utarbeidelse av nye nasjonale retningslinjer.
article_print Hold Pusten 17.09.2018
Jo, robotene overtar!
Det er bare et spørsmål om tid. Men hvordan kan vi bidra til at den videre teknologiske utviklingen gagner oss snarere enn at den blir vår fiende?
article_print Hold Pusten 17.09.2018
Her er vinnerne!
article_print Hold Pusten 17.09.2018
Hold Pusten fra arkivet
I denne spalten presenterer vi smakebiter fra tidligere tider i Hold Pusten. De små snuttene forteller noe om NRF og Hold Pustens historie, noen av dem vitner dessuten om hvor fort tidene forandrer seg. Tenk for eksempel så ofte vi humrer av ting som slett ikke var lattervekkende for bare et par tiår siden!
article_print Hold Pusten 17.09.2018

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt