Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Appell

appell
Bladet driver opplysningsarbeid om Norsk Folkehjelps virksomhet, og har som mål å skape debatt om viktige samfunnsspørsmål, nasjonalt og internasjonalt.
Opplag: 31 798
Frekvens: 4 utgaver pr år
Appell
Boks 8844 Youngstorget
0028 OSLO
Tlf 22 03 77 00
Faks 22 20 08 70
Redaktør
Torunn Aaslund
22 03 77 00
92 24 10 02
taa@npaid.org
Annonseansvarlig
Arild Halsne
51 31 57 00
91 59 05 78
arild@salgs-forum.no

Utgiver:

Norsk Folkehjelp


Trykkeri:

Aktietrykkeriet AS

Artikler fra mediet

Brutale angrep på oppoosisjonen foran valget
Koul Panha, lederen i komiteen for frie og rettferdige valg i Kambodsja (Comfrel), har vært en av de mest framtredende aktørene i det kambodsjanske sivilsamfunnet siden midten av 1990-tallet.
article_print Appell 28.05.2018
De kjemper for retten til jorda de vokste opp på
Vi hører duren av et småfly nærme seg. Flyet sirkler over oss i noen minutter før det forsvinner igjen. - Det er landeieren som har oppfattet at vi har fått besøk og kommer for å undersøke hvem som er her, forklarer Casimiro Beisago Clawre
article_print Appell 28.05.2018
uten lys i enden
Gaza, 9. april 2018: Klokka er nesten sju om kvelden, og jeg sitter ved vinduet i leiligheten min. Jeg ser havet og sola som holder på å gå ned. Den maler havoverflaten og får meg til å tenke på en vei til friheten som finnes i horisonten.
article_print Appell 28.05.2018
Nytt styre i Solidaritetsungdom
På Norsk Folkehjelp Solidaritetsungdoms årsmøte 18. mars, ble det valgt nytt styre.
article_print Appell 28.05.2018
Nødhjelp er ikke nok
Når det er innslag om krig og katastrofer i nyhetene, blir Syria som oftest nevnt. Men vi får ikke vite særlig mye om hvordan folk har det i hverdagen, eller hvordan det står til med klima og miljø i landet.
article_print Appell 28.05.2018
Desperasjon bak demonstrasjonene
- Palestina er igjen en slagmark for et politisk spill som bare rammer vanlige folk, sier Silvia Östberg Morales. Hun er Norsk Folkehjelps landdirektør i Palestina og raskt innom Norge.
article_print Appell 28.05.2018
Lokalpolitikeren
Gabina Coro har vært aktiv kommunepolitiker siden 2015. Hun er valgt for to år til. - Hvis folket vil, som hun sier.
article_print Appell 28.05.2018
Miras første jobb
Blant rosa og blå og grønne flasker med hårspray og shampoo står en ung jente og blander kremer i en skål. På en stol litt lenger bort sitter kunden og venter på ny farge i håret. Mira er på jobb i Salon Style, midt i trange og travle Beirut.
article_print Appell 28.05.2018
Sammen mot ulikhet - landet over
Årets 1. mai-aksjon ble kalt Folk forandrer verden - vi står sammen mot ulikhet. Ulikhet gjør seg gjeldende i dagliglivet til folk vi samarbeider med, i blant annet Honduras, Sør-Afrika og Palestina.
article_print Appell 28.05.2018
Eksplosiver truer stillehavsidyll
Billedskjønne, tropiske Palau gjemmer eksplosive hemmeligheter under overflaten. De er en trussel for både miljø og utvikling.
article_print Appell 28.05.2018

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt