Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Universitetsavisa

universitetsavisa
Universitetsavisa er kun nettbasert og formidler informasjon om NTNUs virksomhet, stimulerer til kommunikasjon og fri debatt på NTNU og overfor omverdenen.
Universitetsavisa
NTNU, Høgskoleringen 1
7491 TRONDHEIM
Tlf 73 59 53 03
Faks

Utgiver:

NTNU


Artikler fra mediet

NTNU-ansatt fikk refs to år etter å ha klaget på kollega
En NTNU-ansatt fikk skriftlig advarsel for innholdet i en bekymringsmelding to år etter at meldingen ble sendt. Sivilombudsmannen ber NTNU vurdere å trekke advarselen, og klageren hevder han er ilagt munnkurv av ledelsen.
article_web Universitetsavisa 15.02.2019
En omvei via høyskole vil bety at Nord blir irrelevant
Det er ingen hemmelighet at Nord universitet, min arbeidsgiver, har utfordringer. Og det må tas grep. Det å sette seg i en tidsmaskin med kurs for en fordums høyskolemodell er imidlertid den sikreste måten å sørge for at Nord blir irrelevant.
article_web Universitetsavisa 15.02.2019
Bedrifter frir til studentene fra Ada allerede førsteåret
Førsteklassestudiner innen teknologifag dro til Oslo denne uken for å møte mulige framtidige arbeidsgivere. - Vi vil ha de beste kandidatene, og da må vi følge med på disse jentene her, sier seniorpartner Anne-Kristin Lie Waag i EY Risk.
article_web Universitetsavisa 15.02.2019
Bergensk skepsis til Røkkes skyskraper
Ja til havsenter, nei til skyskraper, mener både ordfører, byrådsleder og byarkitekt. - Det er fint om prosjektet havner i Bergen, sier UiB-rektor Dag Rune Olsen.
article_web Universitetsavisa 15.02.2019
Nå blir hun forskningsetisk vokter i ERC
Det holder ikke at forskningen er i verdensklasse om ikke forskningsetikken er på plass, framhever professor, og ekspert i forskningsetikk, Anne Inger Helmen Borge.
article_web Universitetsavisa 15.02.2019
NTNU og St. Olavs bedre rustet i kampen mot kreft
I en kjeller på Øya lager forskere og medisinere radioaktivt stoff som skal gi bedre kreftbehandling.
article_web Universitetsavisa 14.02.2019
Her er det studentene som trør til og måker
Den bratte trappa ned fra Gløshaugen til Døvekirka er mye brukt som en snarvei. Problemet er at den ikke blir måkt om vinteren. Det fikk to studenter til å ta spaden i egne hender.
article_web Universitetsavisa 14.02.2019
Seierherrene skriver historien
Dresskledde ledere, rådgivere og rektorer klapper hverandre på skuldrene, og er unisont enige om at de har tatt de riktige valgene, til tross for motstand,
article_web Universitetsavisa 14.02.2019
Jeg mener fortsatt at fusjonen var feil
Fusjonsvedtaket var usolidarisk, skriver styremedlem Kristin Melum Eide. Hun svarer her på det hun mener er det åpenbare spørsmålet som aldri ble stilt på konferansen om strukturreform i Trondheim denne uka.
article_web Universitetsavisa 14.02.2019
- Fakultetene hindrer tverrfaglighet
UiT-rektor Anne Husebekk mener fakultetsstrukturen er moden for diskusjon. - Dette er en modell som er til hinder for effektivt tverrfaglig samarbeid, sier hun.
article_web Universitetsavisa 14.02.2019

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt