Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Synkron

synkron
SYNKRON utgis av Fleksibel utdanning Norge (FuN). Magasinet formidler stoff om nettstudier og fleksible læringsformer. Synkron dekker både pedagogikk og teknologi. Vi har som mål å gi plass til aktuelle problemstillinger, nyvinninger og meningsbrytninger. Mye vil ha norsk fortegn, men vi legger også vekt på å få med europeiske og internasjonale erfaringer på feltet.
Frekvens: 3 utgaver pr år
Synkron
Lilleakerveien 23
0283 OSLO
Tlf 22 51 04 80
Faks 22 51 04 81

Utgiver:

Fleksibel utdanning Norge


Trykkeri:

Papermill AS

Artikler fra mediet

Vi zoomet inn på Læringsfestivalen 2020
Læringsfestivalen 2020 skilte seg fra tidligere år ved å være 100% digital. Det gjorde at jeg som konferansedeltager hadde mer fokus på selve formen enn jeg ville hatt på Gløshaugen i Trondheim.
Synkron 17.10.2020
Algoritmisk
Synkron 17.10.2020
Teknologirådet gir råd til Stortinget: Norge trenger et Spotify for læring!
På Arendalsuka i fjor stilte Fleksibel utdanning Norge spørsmålet;
Synkron 17.10.2020
Læringsidealisten
Hva var din motivasjon for å søke direktørjobben i Fleksibel utdanning Norge?
Synkron 17.10.2020
Fire fortellinger hjemmefra
I Norge blir vi oppfordret til å ha hjemmekontor i disse dager. Målet er å begrense smittespredning av Koronaviruset. Hvordan er det plutselig å skulle undervise en haug med studenter i egen stue? Selv for nettlærere kan det være en overgang å sitte hjemme i stedet for på kontor. Vi har spurt lærere som vanligvis underviser på hjemmekontor, og dem som prøvde seg for første gang våren 2020.
Synkron 17.10.2020
I DENNE UTGAVEN
10 DA SKOLE-NORGE GIKK ONLINE Guri Melby var helt fersk som statsråd da Norge stengte ned og hun hørte at 60 000 lærere hadde dannet facebookgruppe for å takle koronakrisen.
Synkron 17.10.2020
Beretningen om den store podcast-vekkelsen som har nådd vårt fagfelt
Den siste store medietrenden som feier over oss er podcasten, en audiosending på alt fra 10 til 50 minutter om et gitt emne. Fenomenet er ikke nytt, det som er nytt, er at alle skal gjøre det, inklusive utdanningsmiljøene. Dette fører selvsagt til en god del prøving og feiling, så det kan være at noen av de podcastene som er nevnt nedenfor, har gått i døden før dette magasinet når deg.
Synkron 17.10.2020
«Koronferansene»
Etter en lang koronavår og på full fart inn i en koronahøst med møter, konferanser, seminarer og forelesninger flyttet over på nett har vi fått med oss erfaringer som vi kan gjøre bruk av i mange sammenhenger fremover.
Synkron 17.10.2020
Hva gir glede på hjemmekontoret
Japanske ryddeguru Marie Kondo har i en årrekke hatt stor suksess i hjemmene med The Kon Mari Method.
Synkron 17.10.2020
Omfattende og ambisiøs kompetansesatsing
Stortinget har vedtatt Kompetansereformen. Kompetansegapet skal tettes igjen. Mottoet er å skape mer og inkludere flere. Gjennomgangstonen i reformen er at vi må lære hele livet for å holde tritt med utviklingen.
Synkron 17.10.2020

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt