Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

BUSKAP

buskap
BUSKAP er medlemsblad for Geno. Formålet er å være storfebondens fremste fagblad og å holde leserne oppdatert innen mjølke- og storfekjøttproduksjon. Redaksjonen legger vekt på leservennlighet og høyt faglig nivå på stoffet.
Antall lesere: 28 000 (Gallup Fagpresse 15.2)
Opplag: 12 321
Frekvens: 8 utgaver pr år
BUSKAP
Storhamargata 44
2317 HAMAR
Tlf 95 02 06 00
Faks
Ansvarlig redaktør
Rasmus Lang-Ree
95 02 06 00
rlr@geno.no
Annonseansvarlig
Aksel H. Belsvik-Karlsen
413 45 560
911 99 886
aksel@adapt-da.no

Utgiver:

Geno SA


Trykkeri:

07 Media AS

Artikler fra mediet

ALLEMANNSRETTEN
I Norge har allmennheten fra gammelt av kunnet utøve en viss bruk over annen manns grunn. Dette blir gjerne betegnet som allemannsrett.
article_print BUSKAP 04.02.2019
KALVESIGNAL - GJER DEI RETTE TINGA RETT
Kalven er som kjent framtida i fjøsen, og for å få skikkeleg gode resultat innan mjølke- og kjøtproduksjon, må ein starta med å gi kalven så godt stell som mogeleg. Bengt Egil Elve i Nortura meiner at me fortsatt har nokre forbetringsmogelegheiter i Noreg når det gjeld fôring og stell av kalvar.
article_print BUSKAP 04.02.2019
BRENNER FOR BONDEYRKET
Motivasjon, teoretisk og praktisk kunnskap og å følge driftsplan er grunnlaget for å sikre trygg økonomi for mjølkeprodusenter på startstreken.
article_print BUSKAP 04.02.2019
BRUK KJØNNSSORTERT SÆD FOR Å FÅ GODE HUNNDYR ETTER GODE MØDRE
Hva slags kalv som blir født er ikke helt uforutsigbart lenger... Geno har i dag flere avlstiltak hvor hensikten er å gjøre hverdagen lettere for produsent, bidra til bedre avlsplanlegging og bedre økonomi. Kjønnssortert sæd (REDXTM) er ett av disse avlstiltakene.
article_print BUSKAP 04.02.2019
NY FUNKSJONALITET I PRØVEVERSJON AV NYE GENO AVLSPLAN
Første versjon av ny Geno avlsplan ble tatt i bruk i høst. Videre utviklingen skjer såkalt «smidig». Det betyr at det gradvis tas i bruk ny funksjonalitet og nye visninger.
article_print BUSKAP 04.02.2019
LANGHUS FOR BÅDE FOLK OG FE
Knut Olaf Reiersen på Lista fikk ideen om å lage ett hus for både tobeinte og firbeinte. Et langhus utgjør nå både hus for ungkyr i beitesesongen og feriested for tobeinte.
article_print BUSKAP 04.02.2019
KLAUVBOKS I ALLE FJØS
Det er svært nyttig å ha en lett tilgjengelig klauvboks til undersøkelse og behandling av enkeltdyr, både for veterinær, bonde og klauvskjærer.
article_print BUSKAP 04.02.2019
STÅLKONTROLL MED NY FÔRKONTROLL
Tine og Mimiro lanserer en helt ny Fôrkontroll for melkende kyr i Tine Mobil assistent. Med den nye fôrkontrollen beregner vi nøkkeltall som gir deg beslutningsstøtte for din fôring. Med den nye løsningen er det enkelt å søke opp og legge til fôrmidler og opprette fôrrasjoner på mobilen. Med få trykk legger du inn fôrmengde og tørrstoffinnhold per fôrmiddel.
article_print BUSKAP 04.02.2019
EMBRYOPRODUKSJON FRA KU TIL KALV
Embryoproduksjon med MOET-teknikk er i godt gjenge på Store Ree og i februar er den første produksjonen med teknikken der egg hentes direkte fra eggstokken og befruktes på laboratoriet (OPU/IVP) planlagt.
article_print BUSKAP 04.02.2019
INKLUDER JORDVERN I BRUKSUTBYGGING
Sterkere fokus på jordvern i planlegging av bruksutbygging vil bidra til redusert nedbygging av dyrka mark og artikkelen gir konkrete eksempler på dette.
article_print BUSKAP 04.02.2019

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt