Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Fagbladet

fagbladet
Fagbladet utgis av Fagforbundet og distribueres til forbundets medlemmer, hovedsakelig i kommunal sektor. Fagbladet er det største tidsskriftet i norsk fagbevegelse, og dekker viktige samfunnspolitiske spørsmål, både i og utenfor Norge, som utvikling av velferdssamfunnet, tariffpolitikk, likestilling og globalisering.

Bladet har også fire yrkesfaglige seksjoner: Helse og sosial, Kirke, kultur og oppvekst, Samferdsel og teknisk og Kontor og administrasjon.

I tillegg gir Fagbladet også ut fire yrkesfaglige temahefter årlig, og et samfunnsøkonomisk, vitenskapelig magasin – Samfunn og økonomi – to ganger i året.
Opplag: 342 687
Frekvens: 10 utgaver pr år
Fagbladet
Boks 7003 St. Olavs plass
0130 OSLO
Tlf 23 06 40 00
Faks 23 06 44 07
Ansvarlig redaktør
Kirsti Knudsen
90 89 52 06
kirsti.knudsen@fagbladet.no
Annonseansvarlig
Frode Frantzen
907 39 687
frode@salgsfabrikken.no

Utgiver:

Fagforbundet


Trykkeri:

Aktietrykkeriet AS

Artikler fra mediet

Storflommen kom overraskende i Skjåk: Ordføreren fikk flomvarsel av drosjesjåfør - satte i gang kriseplan midt på natta
Klokka 10.30 søndag varslet NVE flomfare på rødt nivå. Da hadde vannet allerede fosset lenge gjennom Skjåk, og i kommunen var alle instanser for lengst i gang med redningsarbeidet. - Vi har en god beredskapsplan.
article_web Fagbladet 15.10.2018
Bemanningsnormen i barnehagen: Barnehagelærer Therese (34) vil nå politkerne med rap-låt om bemanningsnormen og barnas rettigheter
- Ordene kom på løpende bånd etter hvor jeg kjente skoen trykket, sier trebarnsmoren, og håper politikerne vil høre på låta. Etter at bemanningsnormen for barnehager trådte i kraft i høst, skulle man tro at debatten ville stilne.
article_web Fagbladet 15.10.2018
Vold og trusler i helsesektoren: Ny rapport: Kommunene beskytter ikke ansatte i helse- og omsorgssektoren godt nok mot vold og trusler
Arbeidstilsynet er spesielt bekymret over at halvparten av de kommunale virksomhetene ikke har vurdert risikoen ved å jobbe alene. I fjor kom det nye regler som tydeliggjør arbeidsgivers ansvar for å forebygge vold og trusler.
article_web Fagbladet 12.10.2018
Norsk skøyte ble bordet av israelske soldater Fikk støtte av rockestjerne, men føler seg oversett av UD
De forsøkte å bryte den israelske blokaden av Gaza og fikk støtte av Pink Floyd-legenden Roger Waters foran 20.000 mennesker: - Mens han hilste på oss og lyttet, har ikke norske myndigheter en gang spurt oss om hva som skjedde,
article_web Fagbladet 12.10.2018
Helsepersonell og influensavaksine: Derfor tar så få helsearbeidere influensavaksinen
Tre av fire helsearbeidere tar ikke influensavaksinen. Frykt for bivirkninger, ideologi og dårlig tilrettelegging er noen av årsakene. - Jeg har ikke råd til å bli syk. Jeg har en jobb og en familie jeg må forholde meg til.
article_web Fagbladet 12.10.2018
Rapport fra Arbeidstilsynet - Må det gå liv tapt før kommunene tar sitt ansvar som arbeidsgiver og sikrer en trygg arbeidshverdag?
Heldigvis har jeg hatt en dyktig arbeidsgiver som har tatt sikkerheten på alvor. Mange er dessverre ikke så heldige. Heldigvis har jeg hatt en dyktig arbeidsgiver som har tatt sikkerheten på alvor. Mange er dessverre ikke så heldige.
article_web Fagbladet 12.10.2018
Til arbeidstakeren
Det er ikke lett å jobbe i dagens Norge. Alt vi har tatt forgitt, dette sikkerhetsnettet rundt oss om det skulle gå galt, blir forsøkt røsket vekk fra Ola og Kari Nordmann, skriver helsefagarbeider Jørgen Aanerud.
article_web Fagbladet 12.10.2018
Partimåling for oktober: Kanonmåling for Hareide og KrF
Kristelig Folkeparti kan juble for 5 prosents oppslutning på oktobermålingen Opinion har utført for ANB. Det har vært en vill høst for Kristelig Folkeparti.
article_web Fagbladet 11.10.2018
Ingen penger til vedlikehold på statsbudsjettet for neste år Kirketjenere pusser selv opp middelalderkirke med svamp og viskelær
I den store Norderhov kirke på Ringerike vasker kirketjenerne bort sot og skitt fra veggene med små viskelær og svamper for å få veggene hvite igjen. Det er rett og slett ikke penger til å la profesjonelle utføre vedlikeholdsarbeidet.
article_web Fagbladet 11.10.2018
Høyere yrkesfaglig utdanning gir økt trygghet for barnehagebarn og barnehageansatte
Endrede samfunnsforhold har ført til store forandringer i oppvekstsvilkårene til barn og unge i Norge, noe som igjen fører til økt og endret behov for kompetanse i oppvekstsektoren.
article_web Fagbladet 10.10.2018

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt