Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Finansfokus

finansfokus
Finansfokus er medlemsmagasin for Finansforbundet som organiserer ansatte i banker, forsikringsselskaper, IT-selskaper og bedrifter knyttet til disse næringene. Magasinet er aktuelt, kritisk, interessevekkende, provoserende, debattskapende og setter medlemmenes interesser på dagsorden, samtidig som det tar finansnæringen på pulsen og fanger opp strømningene i bransjen.

Finansfokus gir en allsidig og uavhengig dekning av medlemmenes og forbundets interessefelt, med den hensikt å være en felles kommunikasjonskanal og et bindeledd mellom medlemsgrupperingene i organisasjonen. Magasinet har Finansforbundets idégrunnlag og holdninger som overordnet mål.
Antall lesere: 40 000 (Gallup Fagpresse 15.2)
Opplag: 38 087
Frekvens: 7 utgaver pr år
Finansfokus
Boks 9234 Grønland
0134 OSLO
Tlf 03040
Faks 947 63 419
Ansvarlig redaktør
Svein Åge Eriksen
90 07 95 47
sae@finansforbundet.no
Annonseansvarlig
Caroline Hynne
918 14 222
caroline@salgsfabrikken.no

Utgiver:

Finansforbundet


Trykkeri:

Merkur Grafisk AS

Artikler fra mediet

DNB utvikler kritisk kompetanse internt
DNBs reskill -l øp skal gi bankgiganten sårt tiltrengt datakunnskap. For Thomas Schøyen ble det interne løpet helt avgjørende for at han fortsatte karrieren i banken.
article_web Finansfokus 15.02.2019
Treg Revolut-start
Den britiske mobilbanken Revolut har hatt stor suksess i hjemlandet. Her i Norge har det gått tregere, men ambisjonene er skyhøye.
article_web Finansfokus 14.02.2019
Slik påvirkes de ansatte av nytt hvitvaskingsregelverk
LESERINNLEGG: Det er viktig for Finansforbundet at de ansatte får klare og tydelige instruksjoner om hvordan det nye hvitvaskingsregelverket skal håndheves.
article_web Finansfokus 13.02.2019
Fullt gjennomslag for egen pensjonskonto
Regjeringen går inn for at 1,4 millioner arbeidstakere med innskuddspensjon skal få samlet pensjonen på en egen pensjonskonto. Nå skal forslaget behandles i Stortinget.
article_web Finansfokus 12.02.2019
Nå starter styrejakten
I disse dager starter jakten på nye medlemmer til Finansforbundets styre. Landsmøtet i november skal velge ni styremedlemmer, nestleder og leder. Mangfold er stikkordet for valgkomiteens arbeid.
article_web Finansfokus 11.02.2019
Kampen mot hvitvasking
Etter avsløringen av hvitvasking i Danske Bank i Estland, har temaet hvitvasking virkelig blitt satt på dagsordenen. Nye hvitvaskingsregler og forskrifter trådte i kraft 15. oktober og har bidratt til ytterligere oppmerksomhet.
article_web Finansfokus 11.02.2019
Tåle dagens lys
Finansnæringen lever av tillit. Næringen er sentral i bekjempelse av finansiell kriminalitet. Vi selv og de som ser og vurderer oss, skal være sikre på at vi jobber i henhold til lover og regler.
article_web Finansfokus 11.02.2019
Gjensidig omfavnelse i finans
Fremtinds konku rrenter If, Tryg og Gjensidige har klokkertro på samarbeid mellom bank og forsikring. Men avviser at deres respektive ekteskap med Santander, Danske Bank og Nordea var et resultat av Spare B ank 1 og DNBs forsikringsfusjon i fjor.
article_web Finansfokus 08.02.2019
Lønnsmoderasjon i finans øker forskjellene
Moderate lønnsoppgjør, styrt av lønnsomheten i norsk industri, bare øker forskjellene i finansbransjen. Tross jobb i en superlønnsom bransje, må lønnstaperne i finans trolig reddes av helt andre virkemidler enn den omstridte frontfagsmodellen.
article_web Finansfokus 07.02.2019
Vil snu hvitvaskingstrussel til et konkurransefortrinn
Å være best i verden i kampen mot hvitvasking kan bli et konkurransefortrinn for norsk finansnæring. Det mener Finans Norges hvitvaskingsekspert Atle Roaldsøy.
article_web Finansfokus 06.02.2019

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt