Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

HK-Nytt

hk-nytt

HK-Nytt er medlemsbladet til LO-forbundet Handel og Kontor i Norge. 

HK-Nytts magasinversjon kommer ut ti ganger i året, i et opplag på drøyt 70.000. I tillegg har vi daglige nyheter på www.hk-nytt.no.

Vi skriver om norsk og internasjonalt arbeidsliv, fagbevegelse og politikk med spesielt fokus på handel, service og administrative yrker i en rekke bransjer. 

Her finner du alt du trenger å vite om lønns- og arbeidsforhold, tariffoppgjør, arbeidsmiljø i nevne bransjer. 

Opplag: 68 242
Frekvens: 10 utgaver pr år
HK-Nytt
Postboks 8964 Youngstorget
0028 Oslo
Tlf 905 82 468
Faks
Ansvarlig redaktør
Eva Ler Nilsen
90 58 24 68
eva.ler.nilsen@lomedia.no
Annonseansvarlig
Caroline Hynne
918 14 222
caroline@salgsfabrikken.no

Utgiver:

Handel og Kontor i Norge


Trykkeri:

Ålgård Offset AS

Artikler fra mediet

Eirik fikk feil lønn. Nå har han fått etterbetalt 29.000 kroner
Meny feilberegnet ansienniteten til Eirik Trydal. Tillitsvalgt Anders Oak tror dette kan gjelde mange i dagligvarekjeden, og at deltidsansatte har titusenvis av kroner tilgode.
article_web HK-Nytt 12.10.2018
NTF trekker tariffkrav - lar HK organisere lageransatte på kolonial.no
Transportarbeiderforbundet og Handel og Kontor har vært uenige om hvem som skal ha organisasjonsretten på lageret til den nettbaserte matvarebutikken kolonial.no. Det er de formelt sett ikke lenger.
article_web HK-Nytt 11.10.2018
I Madla handelslag har 300 fått arbeidstrening, mange har fått fast jobb
Samvirkelaget er ikke ute etter gratis arbeidskraft, men vil bidra til integrering. I løpet av de siste seks årene har hele 300 mennesker vært innom Madla handelslag på arbeidstrening.
article_web HK-Nytt 10.10.2018
Et ja-menneske
Åse Blomkvist sier bare ja til ting som gir henne glede. Vervet som fagforeningsleder er en av dem. Du snakker om å stupe ut i et verv! Det kaller jeg en bratt læringskurve!
article_web HK-Nytt 08.10.2018
Fra full til null oppslutning
I sovjettida var alle medlemmer i en fagforening. Nå fester esterne bare lit til seg selv. Fagbevegelsen kjemper i motvind. Siim Aarmaa har litt av en jobb.
article_web HK-Nytt 08.10.2018
Jobbsøker: Power anbefalte at jeg meldte meg ut av fagforeninga
Frida Eggen hevder at hun fikk en klar anbefaling om å melde seg ut av fagforeninga da hun søkte jobb hos Power i Steinkjer. Elektrokjeden sier de ikke kjenner seg helt igjen i påstanden.
article_web HK-Nytt 08.10.2018
Momsfritaket på netthandel fra utlandet beholdes: Skuffende og uforståelig, sier HK og Virke
Regjeringen foreslår at den såkalte 350-kronergrensa for avgiftsfri netthandel fra utlandet skal stå urørt i neste års statsbudsjett.
article_web HK-Nytt 08.10.2018
Nytt lønnssystem i fagbevegelsen
HK og Arbeiderbevegelsens arbeidsgiverforening ble enige om årets tariffoppgjør for de ansatte i fagbevegelsen natt til onsdag. - Det viktigste kravet vårt var å få på plass et nytt lønnssystem. Jeg er veldig fornøyd med at vi fikk til det.
article_web HK-Nytt 03.10.2018
Teknisk test
Dette er en teknisk test. Artikkelen vil snart bli fjernet. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
article_web HK-Nytt 01.10.2018
- Vil gjøre vårt for at verden skal bli et litt bedre sted
I Stormberg har ledelsen tro på at det er de miljøbevisste bedriftene som til slutt vil vinne kampen om kundene. HK-Nytt ble med for å se hvordan kleskjeden gjør ord om til handling. Hva betyr bærekraft i praksis?
article_print HK-Nytt 01.10.2018

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt