Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

HK-Nytt

hk-nytt

HK-Nytt er medlemsbladet til LO-forbundet Handel og Kontor i Norge. 

HK-Nytts magasinversjon kommer ut ti ganger i året, i et opplag på drøyt 70.000. I tillegg har vi daglige nyheter på www.hk-nytt.no.

Vi skriver om norsk og internasjonalt arbeidsliv, fagbevegelse og politikk med spesielt fokus på handel, service og administrative yrker i en rekke bransjer. 

Her finner du alt du trenger å vite om lønns- og arbeidsforhold, tariffoppgjør, arbeidsmiljø i nevne bransjer. 

Opplag: 68 242
Frekvens: 10 utgaver pr år
HK-Nytt
Postboks 8964 Youngstorget
0028 Oslo
Tlf 905 82 468
Faks
Ansvarlig redaktør
Eva Ler Nilsen
90 58 24 68
eva.ler.nilsen@lomedia.no
Annonseansvarlig
Caroline Hynne
918 14 222
caroline@salgsfabrikken.no

Utgiver:

Handel og Kontor i Norge


Trykkeri:

Ålgård Offset AS

Artikler fra mediet

Attføringsbedriften Din Utvikling AS havnet i hardt vær i 2017 da det kom fram at deres utstrakte bruk av konsulenter sannsynligvis var ulovlig. Det førte til full opprydding, og veilederne fikk både ansettelse og tariffavtale i HK.
article_web HK-Nytt 17.06.2019
Hva er feriepenger? Feriepenger fra arbeidsgiver beregnes på grunnlag av lønn som er utbetalt i fjoråret. Opptjeningsåret for denne sommerens feriepenger er altså 2018.
article_web HK-Nytt 11.06.2019
I midten av mai var resultatet av Postkoms uravstemning klart: Fire av fem (80,7 prosent) yrkesaktive medlemmer stemte ja til sammenslåing med Fagforbundet.
article_web HK-Nytt 07.06.2019
I vinter spurte ukebladet Hjemmet sine lesere om hvem som er Norges hyggeligste kassadame eller -mann. Det strømmet inn forslag fra hele landet, og i midten av mai var vinneren klar.
article_web HK-Nytt 07.06.2019
Etter to år som arbeidsløs har HK-medlemmet Robert Myhre mistet retten til avtalefestet pensjon (AFP). Dermed går han glipp av én million kroner.
article_web HK-Nytt 06.06.2019
De har prøvd tre, fire ganger tidligere og fått blankt avslag hos Fylkesmannen, men de gir seg ikke. Nå har flertallet i kommunestyret i Stange vedtatt at de skal prøve en gang til.
article_web HK-Nytt 05.06.2019
Anne Lise Karlsen har vært HK-tillitsvalgt i mer enn 20 år. Nå har hun tatt ledertrøya blant de Coop-ansatte og i hjemfylket.
article_web HK-Nytt 04.06.2019
De siste årene har HK-medlemmer i fem bedrifter streiket for å få tariffavtale. To bedrifter gikk konkurs, tre fikk tariffavtale. Ingen angrer på at de gikk til streik.
article_web HK-Nytt 04.06.2019
Søndag er de varehandelsansattes fridag, og et sykkelritt bør ikke føre til noe unntak, mener HK.
article_web HK-Nytt 03.06.2019
17. mai er også en jobbdag. Dette har du krav på
17. mai er pølser, is, bunader, korpsmusikk, flagg som vaier i vinden og barn som går i tog. Men det er også en dag som krever at mange er på jobb. Sjekk hva du har krav på i lønn og tillegg.
article_web HK-Nytt 16.05.2019

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt