Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Baker og Konditor

baker-og-konditor
Baker og Konditor er et fagblad som skal inspirere, engasjere og informere bakere, konditorer og andre som jobber med mat der brød og kaker er en del av hverdagen. Vårt mål er hele tiden å lage et av de mest moderne og delikate blader innen matbransjen i Norge. Sammen med nettstedet www.bakeri.net tar vi pulsen på baker- og konditorbransjen. Her presenteres oppskrifter og ideer, og vi går i dybden på utfordringer som bransjen står overfor som bl.a rekruttering, økologisk mat, helse og markedsendringer.

Vi gir bransjen tilbakemeldinger på hvilke trender som er i våre naboland, i Europa generelt og i resten av verden. Redaksjonen er i en tett dialog med de ulike aktørene innen bransjen for å lage et fagblad for hele bransjen og vi ønsker hele tiden innspill fra brukerne av fagbladet. Vi bruker aktivt gjesteskribenter fra ledende fagmiljøer i Norge, blant annet fra Nofima.
Opplag: 1 250
Frekvens: 10 utgaver pr år
Baker og Konditor
Vest Vind Media AS
6530 AVERØY
Tlf 71 51 34 70
Faks 23 08 87 10
Redaktør
Oddbjørn Roksvaag
906 22 158
oddbjorn@vestvind.no
Annonseansvarlig
Cicilie Øksenvåg Bjørshol
414 54 520
cicilie@vestvind.no

Utgiver:

Baker- og Konditorbransjens Landsforening


Trykkeri:

Flisa Trykkeri AS

Artikler fra mediet

En historisk mulighet
FAGFORNYELSEN vi står foran er en historisk mulighet for baker- og konditorbransjen. Endelig kan det fokuseres på fag og fordypning i skolen.
Baker og Konditor 17.09.2021
KJØPTE RUNEX
American Pan ekspanderer i Europa og har kjøpt Runex. American Pan er verdens største produsent av industrielle bakeplater, bake-former og nonstickbelegg.
Baker og Konditor 17.09.2021
NYE FAGBØKER UNDERVEIS
Med nye programfag i videregående skole må nye lærebøker skrives. Dermed er en rekke fagfolk nå i full gang med å produsere innhold til de nye lærebøkene.
Baker og Konditor 17.09.2021
VG2 BAKER OG KONDITOR
Alle videregående skoler er nå i gang med nytt skoleår, og det er klart at 20 skoler over hele landet tilbyr vg2 baker og konditor.
Baker og Konditor 17.09.2021
HVILKE RAMMEVILKÅR kan vår bransje forvente etter valget?
Det er alltid litt ekstra spenning knyttet til et stortingsvalg. Hvilke rammevilkår får vår bransje etter valget? Flere saker som berører vår bransje er forbedret siste stortingsperiode, hjulpet på tvers av flere parti. Men det er fortsatt utfordringer i bransjen som må løses av næringsvennlige og fremtidsrettede politikere.
Baker og Konditor 17.09.2021
EDGARS MED JORDSKOKKPROSJEKT
Rune Slimestad har brukt mange år på å forske på rotgrønnsaken jordskokk. Blant annet har han laget mel av jordskokk som Edgars bakeri har brukt i brødproduksjonen sin.
Baker og Konditor 17.09.2021
BaKo kjøper Ecklund
SKIFTER EIER: BaKo AS har signert og gjennomført en avtale om kjøp av firmaet Sigurd Ecklund AS.
Baker og Konditor 17.09.2021
Kampen om vannet NÅR BATALJON GLUTEN DESERTERER
Bakegeneralen står og speider ut i soloppgangen. Speider ut over sine tropper. Han har visst at han kan vinne i alle år, for han har det sterkeste kortet på hånden og hvetebrødsdagene har vært mange og lange.
Baker og Konditor 17.09.2021
MAJAS UT - STAVELIN INN
Bakeriutsalget til Majas Bakeri på Amfi i Larvik ble lagt ned 1. september. Lokalene blir ikke stående tomme lenge. Allerede 1. oktober skal Stavelin bakeri åpne bakeriutsalg i samme lokale.
Baker og Konditor 17.09.2021
LEGGER NED ETTER 20 ÅR
Baker Nordby legger ned det ene bakeriutsalget på Liertoppen utenfor Drammen. Bakeriet hadde selv sett at de fikk fortsette, men senteret har sagt opp leiekontrakten.
Baker og Konditor 17.09.2021

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt