Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Baker og Konditor

baker-og-konditor
Baker og Konditor er et fagblad som skal inspirere, engasjere og informere bakere, konditorer og andre som jobber med mat der brød og kaker er en del av hverdagen. Vårt mål er hele tiden å lage et av de mest moderne og delikate blader innen matbransjen i Norge. Sammen med nettstedet www.bakeri.net tar vi pulsen på baker- og konditorbransjen. Her presenteres oppskrifter og ideer, og vi går i dybden på utfordringer som bransjen står overfor som bl.a rekruttering, økologisk mat, helse og markedsendringer.

Vi gir bransjen tilbakemeldinger på hvilke trender som er i våre naboland, i Europa generelt og i resten av verden. Redaksjonen er i en tett dialog med de ulike aktørene innen bransjen for å lage et fagblad for hele bransjen og vi ønsker hele tiden innspill fra brukerne av fagbladet. Vi bruker aktivt gjesteskribenter fra ledende fagmiljøer i Norge, blant annet fra Nofima.
Opplag: 1 250
Frekvens: 10 utgaver pr år
Baker og Konditor
Vest Vind Media AS
6530 AVERØY
Tlf 71 51 34 70
Faks 23 08 87 10
Redaktør
Oddbjørn Roksvaag
906 22 158
oddbjorn@vestvind.no
Annonseansvarlig
Cicilie Øksenvåg Bjørshol
414 54 520
cicilie@vestvind.no

Utgiver:

Baker- og Konditorbransjens Landsforening


Trykkeri:

Flisa Trykkeri AS

Artikler fra mediet

Tar ansvar for lærlinger til matindustrien
Foodtech tar samfunnsansvaret på alvor og satser hardt på lærlinger. Målet er å utdanne fagfolk innen fire forskjellige fag som det er behov for i Foodtech.
Baker og Konditor 11.06.2021
lager kaker TIL HELE Nord-Norge
Pedersens Bakeri & Konditori i Tromsø har vært kjent for sine kaker i flere tiår. I dag leverer bakeriet kaker i hele Nord-Norge.
Baker og Konditor 11.06.2021
Bakehuset ønsker seg flere lærlinger
På bare tre år har Bakehuset økt antall lærlinger fra fire til 14. Nå ønsker de seg enda flere i årene fremover.
Baker og Konditor 11.06.2021
Spennende fremtid
DET GÅR MOT NOK EN SOMMER med ferie i eget land. I fjor resulterte det i en rekordsommer.
Baker og Konditor 11.06.2021
GODTERIKONDITOREN
Augestad Håndverkskonditori har, som de fleste i bransjen, fått merke hva en nedstenging gjør med forretningsdriften. Men eier Hege Augestad endret produktene slik at de ble bedre tilpasset en hjemmesittende kundegruppe.
Baker og Konditor 11.06.2021
Eget opplæringskontor ER EN SUKSESS
Baker- og konditorbransjens opplæringskontor (BKO) har sendt 30 lærlinger gjennom systemet i løpet av sine første tre år i drift.
Baker og Konditor 11.06.2021
Kakerester til flere enn firbente
Nå er det ikke bare kuene ved Åmli Gårdsmeieri som kan nyte godt av restene fra Kakemesteren. Hele Åmli kan kose seg med kaker og annet søtt fra Engenes.
Baker og Konditor 11.06.2021
Utvider på Røa
Baker Hansen på Røa var i mange år nabo med klesbutikken Vic, som har flyttet. Dermed kunne bakeren utvide plassen, og det betyr flere sitteplasser både ute og inne.
Baker og Konditor 11.06.2021
Utvikler nye premiumbrød
Tromsø Bakeri pusser opp brødutvalget og utvikler nå en premiumserie for å befeste sin posisjon i byen.
Baker og Konditor 11.06.2021
Glutenfrie kornsorter i Brødskala'n
FREM TIL NÅ har Brødskala'n omfattet kornsortene hvete, spelt, emmer, enkorn, rug, bygg og havre. Nå utvides ordningen med de glutenfrie sortene hirse og sorghum.
Baker og Konditor 11.06.2021

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt