Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Baker og Konditor

baker-og-konditor
Baker og Konditor er et fagblad som skal inspirere, engasjere og informere bakere, konditorer og andre som jobber med mat der brød og kaker er en del av hverdagen. Vårt mål er hele tiden å lage et av de mest moderne og delikate blader innen matbransjen i Norge. Sammen med nettstedet www.bakeri.net tar vi pulsen på baker- og konditorbransjen. Her presenteres oppskrifter og ideer, og vi går i dybden på utfordringer som bransjen står overfor som bl.a rekruttering, økologisk mat, helse og markedsendringer.

Vi gir bransjen tilbakemeldinger på hvilke trender som er i våre naboland, i Europa generelt og i resten av verden. Redaksjonen er i en tett dialog med de ulike aktørene innen bransjen for å lage et fagblad for hele bransjen og vi ønsker hele tiden innspill fra brukerne av fagbladet. Vi bruker aktivt gjesteskribenter fra ledende fagmiljøer i Norge, blant annet fra Nofima.
Opplag: 1 250
Frekvens: 10 utgaver pr år
Baker og Konditor
Vest Vind Media AS
6530 AVERØY
Tlf 71 51 34 70
Faks 23 08 87 10
Redaktør
Oddbjørn Roksvaag
906 22 158
oddbjorn@vestvind.no
Annonseansvarlig
Cicilie Øksenvåg Bjørshol
414 54 520
cicilie@vestvind.no

Utgiver:

Baker- og Konditorbransjens Landsforening


Trykkeri:

Flisa Trykkeri AS

Artikler fra mediet

På plass i nye lokaler
SVERIGE: Svenska Konditorlandslaget har flyttet inn i nye treningslokaler hos Werner Gourmetservice i Skara.
Baker og Konditor 05.06.2020
Bestillingene haglet inn
Fredag 8. mai kunne årdølene igjen kjenne lukten av ferske bakervarer fra Tya bakeri. Og på bakeriets Facebook-side haglet bestillingene inn, skriver Sogn Avis.
Baker og Konditor 05.06.2020
Godt fornøyd med fjoråret
2019 var et godt år for Råde Bakeri. Både Råde Bakeri og Konditori AS og Råde Bakeri Utsalg AS hadde en god utvikling, ifølge årsregnskapene.
Baker og Konditor 05.06.2020
Årets nye trendkaffe
DALGONA: Dette er iskaffen som har tatt helt av på sosiale medier under koronakrisen. Derfor er den også blitt kalt «karantenekaffe». Dalgona er en kald kaffedrikk som opprinnelig kommer fra Sør-Korea.
Baker og Konditor 05.06.2020
Ligger i forkant med læreplanarbeidet
Faglig råd for restaurant- og matfag jobber for at de nye læreplanene skal bli så relevante som mulig, både for elevene og for bransjen.
Baker og Konditor 05.06.2020
Åpnet ny bakerikafé
6. mai åpnet Hamstad Bakeri et nytt utsalg med kafé på kjøpesenteret Amfi Rørvik.
Baker og Konditor 05.06.2020
Krisepakken REDDER INGEN
Statens kompensasjonsordning for bedrifter rammet av koronatiltak er nå utbetalt for mars og april. Disse pengene redder ingen bedrifter, sier bransjeaktør.
Baker og Konditor 05.06.2020
Skjæremaskinene tilbake
I midten av mai åpnet Norgesgruppen, Rema 1000 og Coop for at deres butikker kunne sette frem brødskjæremaskinene igjen.
Baker og Konditor 05.06.2020
Har du hatt stengt?
OPPSTART: Foodtech minner sine kunder om at mange maskiner og annet utstyr krever litt ekstra vedlikehold etter å ha stått urørt en periode.
Baker og Konditor 05.06.2020
Felt av koronaviruset
Azzam Alnasif tok over driften av Stølen Bakeri og Catering på Beitostølen i august i fjor. Pilene pekte riktig vei, men han hadde ikke drevet lenge nok til å tåle koronakrisen.
Baker og Konditor 05.06.2020

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt