Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Baker og Konditor

baker-og-konditor
Baker og Konditor er et fagblad som skal inspirere, engasjere og informere bakere, konditorer og andre som jobber med mat der brød og kaker er en del av hverdagen. Vårt mål er hele tiden å lage et av de mest moderne og delikate blader innen matbransjen i Norge. Sammen med nettstedet www.bakeri.net tar vi pulsen på baker- og konditorbransjen. Her presenteres oppskrifter og ideer, og vi går i dybden på utfordringer som bransjen står overfor som bl.a rekruttering, økologisk mat, helse og markedsendringer.

Vi gir bransjen tilbakemeldinger på hvilke trender som er i våre naboland, i Europa generelt og i resten av verden. Redaksjonen er i en tett dialog med de ulike aktørene innen bransjen for å lage et fagblad for hele bransjen og vi ønsker hele tiden innspill fra brukerne av fagbladet. Vi bruker aktivt gjesteskribenter fra ledende fagmiljøer i Norge, blant annet fra Nofima.
Opplag: 1 250
Frekvens: 10 utgaver pr år
Baker og Konditor
Vest Vind Media AS
6530 AVERØY
Tlf 71 51 34 70
Faks 23 08 87 10
Redaktør
Oddbjørn Roksvaag
906 22 158
oddbjorn@vestvind.no
Annonseansvarlig
Cicilie Øksenvåg Bjørshol
414 54 520
cicilie@vestvind.no

Utgiver:

Baker- og Konditorbransjens Landsforening


Trykkeri:

Flisa Trykkeri AS

Artikler fra mediet

Heftig bakesatsing i Trondheim
Norgesmester i baking, Emanuele Spreafico, har sammen med kokken Michael Minervini startet håndverksbakeriet Hevd i Trondheim.
Baker og Konditor 20.03.2020
Bedre å være baker
HELSE I BAKER- OG KONDITORBRANSJEN har mange fasetter. En viktig del er bakerens egen helse. Det er en problemstilling som har blitt tatt mer på alvor de siste årene.
Baker og Konditor 20.03.2020
Krem.no-Elin på TV
Konditor, forfatter og blogger Elin Vatnar Nilsen er med som dommer og ekspert i det nye programmet Bakebananas på TV 2 Sumo denne vinteren. I Bakebananas konkurrerer barn på lag, to og to.
Baker og Konditor 20.03.2020
#MERAV-KAMPANJEN RULLER VIDERE
I slutten av mars starter #MerAv-kampanjen opp på ny, med nye filmer som skal få nordmenn til å spise mer grove kornvarer, fisk og grønnsaker.
Baker og Konditor 20.03.2020
Forvandler linfrø TIL SUNNE BRØD
Linbakst AS selger brød som kun inneholder økologiske linfrø, salt og vann. Gründerparet Håkon Nilsen og Dominika Bu?ková vil ikke si så mye om hvordan de gjør det, men gjerne hvorfor.
Baker og Konditor 20.03.2020
Ny glutenfri avdeling
Marens bakeri på Inderøy har lenge produsert glutenfrie varer, men da i samme lokale som vanlige varer. Nå har bakeriet fått en egen glutenfri avdeling på 65 kvadratmeter.
Baker og Konditor 20.03.2020
Legger til rette for bedre helse på jobb
Å være baker er en fysisk tung jobb, og mange må jobbe ugunstige arbeidstider. Flere arbeidsgivere legger nå til rette for bedre helse og trivsel på jobb.
Baker og Konditor 20.03.2020
Avvikler driften
Børset Bakeri legges ned, og åtte ansatte mister jobben. Bakeriet i Rindal ble etablert i 1965 og er eid av Skagerak Holding AS.
Baker og Konditor 20.03.2020
Ny ovn og heveskap
Denne måneden lanserer Sveba Dahlen en ny serie moderne heveskap samt en ny og kompakt steinovn.
Baker og Konditor 20.03.2020
Lanserer melkefri "melkesjokolade"
VEGANSK: Barry Callebaut, som er en av verdens største sjokoladeprodusenter, har lansert en 100 % melkefri melkesjokolade.
Baker og Konditor 20.03.2020

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt