Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Baker og Konditor

baker-og-konditor
Baker og Konditor er et fagblad som skal inspirere, engasjere og informere bakere, konditorer og andre som jobber med mat der brød og kaker er en del av hverdagen. Vårt mål er hele tiden å lage et av de mest moderne og delikate blader innen matbransjen i Norge. Sammen med nettstedet www.bakeri.net tar vi pulsen på baker- og konditorbransjen. Her presenteres oppskrifter og ideer, og vi går i dybden på utfordringer som bransjen står overfor som bl.a rekruttering, økologisk mat, helse og markedsendringer.

Vi gir bransjen tilbakemeldinger på hvilke trender som er i våre naboland, i Europa generelt og i resten av verden. Redaksjonen er i en tett dialog med de ulike aktørene innen bransjen for å lage et fagblad for hele bransjen og vi ønsker hele tiden innspill fra brukerne av fagbladet. Vi bruker aktivt gjesteskribenter fra ledende fagmiljøer i Norge, blant annet fra Nofima.
Opplag: 1 250
Frekvens: 10 utgaver pr år
Baker og Konditor
Vest Vind Media AS
6530 AVERØY
Tlf 71 51 34 70
Faks 23 08 87 10
Redaktør
Oddbjørn Roksvaag
906 22 158
oddbjorn@vestvind.no
Annonseansvarlig
Cicilie Øksenvåg Bjørshol
414 54 520
cicilie@vestvind.no

Utgiver:

Baker- og Konditorbransjens Landsforening


Trykkeri:

Flisa Trykkeri AS

Artikler fra mediet

170 prosent hydrasjon Større oljefri deigdeler
MÜNCHEN: Artezen lanserer ny oljefri deigdeler på iba 2018.
article_print Baker og Konditor 05.10.2018
Personlig tilpasning
- For baker- og konditorbransjen tror jeg også det kan være en god idé å tilby kundene mer personlige produkter, sier Peder Inge Furseth, og viser til
article_print Baker og Konditor 05.10.2018
Ny og bedre kundeportal
IDUN: Mandag 3. september fikk Idun Webshop nytt design og mer brukervennlige funksjoner. Samtidig ble navnet endret fra Idun Webshop til Kundeportal.
article_print Baker og Konditor 05.10.2018
Løvaas fikk Hederstegnet
MÜNCHEN: I statuttene til BKLF står det å lese: Hederstegnet kan tildeles en person som gjør seg fortjent til og viser en stor interesse for bransjen.
article_print Baker og Konditor 05.10.2018
Dala landhvete og Ølandshvete
DETTE ER GAMLE LANDSORTER av vårhvete med svensk opprinnelse.
article_print Baker og Konditor 05.10.2018
Håndverksinnovasjon i industrien
Industrien ser bakover i tid når prosesser skal innoveres.
article_print Baker og Konditor 05.10.2018
Lanserer flere plantebaserte produkter
TINE: Under merkevaren Sunniva lanserer Tine denne høsten en ny serie plantebaserte produkter, kalt Gryr®. De to første produktene som kommer i butikk er Gryr Matlaging og Gryr Havre Iskaffe Vaniglia.
article_print Baker og Konditor 05.10.2018
Bakeri i bakerigården igjen
Gjøvik-bakeriet Bare Brød flytter inn i den gamle gården som i mange år huset Gjøvik Bakeri & Konditori, melder Oppland Arbeiderblad.
article_print Baker og Konditor 05.10.2018
Norske bakere viser internasjonal produktutvikling og innovasjon
Selv om konkurransen i baker- og konditorbransjen er tøffere enn noen gang, er mulighetene for innovasjon, produktutvikling og lønnsomme bedrifter likevel større enn de har vært tidligere.
article_print Baker og Konditor 05.10.2018
Verdens raskeste
König har lansert et monster av en maskin, kalt T-REX. Den har 100 slag i minuttet og kan, avhengig av produktets størrelse, kjøre opp til 72 000 enheter i timen.
article_print Baker og Konditor 05.10.2018

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt