Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Baker og Konditor

baker-og-konditor
Baker og Konditor er et fagblad som skal inspirere, engasjere og informere bakere, konditorer og andre som jobber med mat der brød og kaker er en del av hverdagen. Vårt mål er hele tiden å lage et av de mest moderne og delikate blader innen matbransjen i Norge. Sammen med nettstedet www.bakeri.net tar vi pulsen på baker- og konditorbransjen. Her presenteres oppskrifter og ideer, og vi går i dybden på utfordringer som bransjen står overfor som bl.a rekruttering, økologisk mat, helse og markedsendringer.

Vi gir bransjen tilbakemeldinger på hvilke trender som er i våre naboland, i Europa generelt og i resten av verden. Redaksjonen er i en tett dialog med de ulike aktørene innen bransjen for å lage et fagblad for hele bransjen og vi ønsker hele tiden innspill fra brukerne av fagbladet. Vi bruker aktivt gjesteskribenter fra ledende fagmiljøer i Norge, blant annet fra Nofima.
Opplag: 1 250
Frekvens: 10 utgaver pr år
Baker og Konditor
Vest Vind Media AS
6530 AVERØY
Tlf 71 51 34 70
Faks 23 08 87 10
Redaktør
Oddbjørn Roksvaag
906 22 158
oddbjorn@vestvind.no
Annonseansvarlig
Cicilie Øksenvåg Bjørshol
414 54 520
cicilie@vestvind.no

Utgiver:

Baker- og Konditorbransjens Landsforening


Trykkeri:

Flisa Trykkeri AS

Artikler fra mediet

Storstilt satsing PÅ RESIRKULERING
Nå er alle flasker fra Coca-Cola i Norge laget av 100 prosent resirkulert plast. Og på flaskene er logoen erstattet av «Pant meg igjen».
Baker og Konditor 16.04.2021
Kanelbolle-test
«TV 2 hjelper deg» har hatt test av kanelboller. Smakspanelet har vurdert bollene etter utseende, konsistens og smak - der sistnevnte har veid tyngst.
Baker og Konditor 16.04.2021
#MerAv samarbeidet fortsetter
Samarbeidspartnerne i #MerAv-prosjektet skal fortsatt jobbe sammen for å øke inntaket av grove kornprodukter, frukt og grønnsaker og sjømat.
Baker og Konditor 16.04.2021
Bakfickan har Årets wienerbrød
Fredrikstadbakeriet Bakfickan gikk til topps i Årets wienerbrød 2021 med et wienerbrød med rabarbra og pistasj.
Baker og Konditor 16.04.2021
Vi er på vinnerlaget!
BAKER OG KONDITORBRANSJEN har en ny vår foran seg, ikke bare i år, men på lengre sikt. Vi er en del av løsningen både når det gjelder kosthold og bærekraft.
Baker og Konditor 16.04.2021
Startet opp nedlagt bakeriutsalg
Folk på Skillebekk ble tatt på sengen da kafé- og bakeriutsalget Baker Hansen stengte etter 76 år.
Baker og Konditor 16.04.2021
Funky fiberstykker fra Bakehuset
Bakehusets samarbeid med influenseren Funkygine ble i fjor valgt ut av Helse- og omsorgsdepartementet som finalist til utmerkelsen «Sunnere markedsføring».
Baker og Konditor 16.04.2021
Brioche-base fra Pals
Pals har lansert en brioche-base med store variasjonsmuligheter fra hvetebakst til hamburger- og pølsebrød.
Baker og Konditor 16.04.2021
Pai med grapefrukt og matcha-te
MØRDEIG Til ca. 10 personer 130 g rørt smør 80 g melis, siktet 25 g mandelmel 50 g sukker 215 g hvetemel 1 g salt
Baker og Konditor 16.04.2021
Vannets rolle for konsistens og krummestruktur
Vann spiller en essensiell rolle for deigens og produktets konsistens.
Baker og Konditor 16.04.2021

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt