Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Baker og Konditor

baker-og-konditor
Baker og Konditor er et fagblad som skal inspirere, engasjere og informere bakere, konditorer og andre som jobber med mat der brød og kaker er en del av hverdagen. Vårt mål er hele tiden å lage et av de mest moderne og delikate blader innen matbransjen i Norge. Sammen med nettstedet www.bakeri.net tar vi pulsen på baker- og konditorbransjen. Her presenteres oppskrifter og ideer, og vi går i dybden på utfordringer som bransjen står overfor som bl.a rekruttering, økologisk mat, helse og markedsendringer.

Vi gir bransjen tilbakemeldinger på hvilke trender som er i våre naboland, i Europa generelt og i resten av verden. Redaksjonen er i en tett dialog med de ulike aktørene innen bransjen for å lage et fagblad for hele bransjen og vi ønsker hele tiden innspill fra brukerne av fagbladet. Vi bruker aktivt gjesteskribenter fra ledende fagmiljøer i Norge, blant annet fra Nofima.
Opplag: 1 250
Frekvens: 10 utgaver pr år
Baker og Konditor
Vest Vind Media AS
6530 AVERØY
Tlf 71 51 34 70
Faks 23 08 87 10
Redaktør
Oddbjørn Roksvaag
906 22 158
oddbjorn@vestvind.no
Annonseansvarlig
Cicilie Øksenvåg Bjørshol
414 54 520
cicilie@vestvind.no

Utgiver:

Baker- og Konditorbransjens Landsforening


Trykkeri:

Flisa Trykkeri AS

Artikler fra mediet

Franske Nytelser åpner igjen
I 2018 ble bakeriet og konditoriet Franske Nytelser på Lade i Trondheim totalskadet i en brann.
Baker og Konditor 11.12.2020
Kåret til Oslos beste kanelboller
I slutten av oktober gjennomførte Dagbladet en test av kanelboller fra bakerier og kafeer i Oslo sentrum. Testpanelet bestod av Ville Kontinen, Eirik Mehus og Björn Svensson.
Baker og Konditor 11.12.2020
Bakermesteren er solgt
De siste seks årene har Kjetil Halvorsen (43) drevet Bakermesteren i Elverum sammen med moren Gunn Mette Bergersen (67) og søsteren Michelle Bergersen (32).
Baker og Konditor 11.12.2020
Konstant kø for Duttas smultringer
Under navnet Dutta selger Kjærsti Blomsø Kristiansen årlig mellom 250 000 og 300 000 smultringer i Nord-Norge. Hun reiser rundt fra sted til sted i en bil som både er bakeri og salgsbod.
Baker og Konditor 11.12.2020
Bakeriet i Treungen er til salgs
En stor og herskapelig jugendbygning i Treungen er til salgs for 4,5 millioner kroner. Eieren Tore Karlsen drev Bakeriet i Treungen i deler av bygget fra 2017 til 2019.
Baker og Konditor 11.12.2020
Flere rørebaserte Åmli-produkter
Åmli utvider sin serie av rørebaserte produkter med det nye konseptet Åmli Innimellom, som består av spiseklare produkter i porsjonsforpakninger.
Baker og Konditor 11.12.2020
Hedrer Tom Cruise med bolle
Denne høsten tilbragte filmstjernen Tom Cruise seks uker i Valldal, og i den forbindelse lanserte det lokale bakeriet en ny bolle kalt Mission Impossibolle.
Baker og Konditor 11.12.2020
Utsettes til neste år
ISM & PROSWEETS: For bare et par uker siden var arrangøren bak ISM og ProSweets overbevist om at de to parallelle messene ville la seg gjennomføre i månedsskiftet januar/ februar neste år.
Baker og Konditor 11.12.2020
Nedbrytbare former av kakaoskall
Sigurd Ecklund har lansert en helt ny serie med muffinsformer av kakaopapir. Formene er 100% nedbrytbare og kan kastes i matavfallet.
Baker og Konditor 11.12.2020
Bryllupskaker i koronaens tid
Pandemien har skapt noen nye bryllupskaketrender som mest sannsynlig også vil gjøre seg gjeldende i 2021.
Baker og Konditor 11.12.2020

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt