Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Baker og Konditor

baker-og-konditor
Baker og Konditor er et fagblad som skal inspirere, engasjere og informere bakere, konditorer og andre som jobber med mat der brød og kaker er en del av hverdagen. Vårt mål er hele tiden å lage et av de mest moderne og delikate blader innen matbransjen i Norge. Sammen med nettstedet www.bakeri.net tar vi pulsen på baker- og konditorbransjen. Her presenteres oppskrifter og ideer, og vi går i dybden på utfordringer som bransjen står overfor som bl.a rekruttering, økologisk mat, helse og markedsendringer.

Vi gir bransjen tilbakemeldinger på hvilke trender som er i våre naboland, i Europa generelt og i resten av verden. Redaksjonen er i en tett dialog med de ulike aktørene innen bransjen for å lage et fagblad for hele bransjen og vi ønsker hele tiden innspill fra brukerne av fagbladet. Vi bruker aktivt gjesteskribenter fra ledende fagmiljøer i Norge, blant annet fra Nofima.
Opplag: 1 250
Frekvens: 10 utgaver pr år
Baker og Konditor
Vest Vind Media AS
6530 AVERØY
Tlf 71 51 34 70
Faks 23 08 87 10
Redaktør
Oddbjørn Roksvaag
906 22 158
oddbjorn@vestvind.no
Annonseansvarlig
Cicilie Øksenvåg Bjørshol
414 54 520
cicilie@vestvind.no

Utgiver:

Baker- og Konditorbransjens Landsforening


Trykkeri:

Flisa Trykkeri AS

Artikler fra mediet

Bakekjendis har bolle i ovnen
Ida Gran Jansen (30), kjent fra «Hele Norge Baker» og «Farmen kjendis», har bolle i ovnen, skriver VG.
article_print Baker og Konditor 30.11.2018
En utmerkelse som forplikter
- Det er veldig hyggelig å være første bedrift ut i denne sammenheng, det gjør at vi blir sett, sier eier og daglig leder i Edgars Bakeri og Konditori i Mandal, Rune Vindsetmo.
article_print Baker og Konditor 30.11.2018
Nikolais år
Først ble det kategoriseier og sammenlagt bronse i VM. Så går Nikolai hen og vinner NM i baking. 2018 er Nikolai Melings år.
article_print Baker og Konditor 30.11.2018
Selger mer vegetar- og veganmat
GRØNN VEKST: Samtlige dagligvarekjeder i Norge opplever sterk økning i etterspørselen etter vegetar - og veganalternativer, melder Dagbladet.
article_print Baker og Konditor 30.11.2018
Det blåser en vind
INTERESSEN FOR VÅRE FAG er økende, både blant folk flest og ikke minst i media. Det ble veldig godt synlig under bake-NM.
article_print Baker og Konditor 30.11.2018
World Chocolate Master 2018
PARIS: Finalen i World Chocolate Masters 2018 ble avholdt på Salon du Chocolat i Paris 2. november. Den prestisjefylte tittelen ble denne gangen vunnet av Elias Läderach fra Sveits.
article_print Baker og Konditor 30.11.2018
Rå søtsaker
PROSWEETS: Forbrukere som ønsker å kjøpe sunne søtsaker og snacks er ikke lenger noen sjeldenhet, påpekes det i en pressemelding fra arrangøren av den årlige ProSweets-messen i Köln.
article_print Baker og Konditor 30.11.2018
Har etablert Håndverksbakeri -merke
Baker- og Konditorbransjens Landsforening har lansert merket "Håndverksbakeri" som skal løfte frem gode bakerier og enda mer tydeliggjøre hva som skiller en fagarbeider fra en ufaglært.
article_print Baker og Konditor 30.11.2018
Rekordsalg av klenning
Baxt Lierne har i løpet av første halvår solgt over en million pakker klenning.
article_print Baker og Konditor 30.11.2018
Foodscape 2018
BÆREKRAFTMESSE: Den første utgaven av Foodscape ga stort faglig utbytte og inspirerte til bærekraftig utvikling i mat- og drikkebransjen.
article_print Baker og Konditor 30.11.2018

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt