Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Fysioterapeuten

fysioterapeuten
Fysioterapeuten er tidsskriftet for deg som vil nå ut til det store flertallet av fysioterapeuter i Norge. Utgiver er Norsk Fysioterapeutforbund (NFF), og bladet blir sendt til ca.10.000 NFF-medlemmer og en del abonnenter. I 2016 kommer Fysioterapeuten ut med 10 numre. Det blir 8 papirutgivelser og 2 utgivelser som kun gis ut digitalt (e-blad). Innhold, layout og omfang er den samme på begge plattformer.
Fysioterapeuten har 48-56 sider per utgave, med unntak av én svært populær fagvitenskapelig utgivelse på 64-68 sider.
I tillegg er vi aktive på nett. Fysioterapeuten.no oppdateres nesten daglig, og alle nettsaker spres på Facebook og Twitter. Antall besøk på nettsiden øker stadig. Det samme gjelder antall ”likes” på Facebook, som nå er på over 5800.

Ledige stillinger” på vår nettside er omtrent like viktig som finn.no, ifølge den siste leserundersøkelsen fra mai 2014.

Fysioterapeutens mål er å bidra til faglig utvikling ved å sette søkelyset på faglige og politiske spørsmål som berører yrkesgruppen. Tidsskriftet er landets største annonseorgan for fysioterapeuter, både når det gjelder produktannonser, stillingsannonser og annonser for møter og kurs.

Tidsskriftet er redaksjonelt uavhengig og styres etter redaktørplakaten.

Fysioterapeuten har 10 utgaver pr år (hvorav 2 utgivelser som kun gis ut digitalt, som e-blad.)
Opplag: 9 340
Frekvens: 10 utgaver pr år
Fysioterapeuten
Boks 2704 St. Hanshaugen
0131 OSLO
Tlf 22 93 30 50
Faks
Redaktør
Dagrun Lindvåg
97 67 12 48
dl@fysio.no
Annonseansvarlig produkt
Ronny Grenberg
90 76 39 84
ronny@a2media.no
Annonseansvarlig stilling
Kirsten Stiansen
41 31 81 88
ks@fysio.no

Utgiver:

Norsk Fysioterapeutforbund


Trykkeri:

Merkur Grafisk AS

Artikler fra mediet

Det mener Merete Tønder, en av tre kandidater til forbundsledervervet i NFF. Hun vil også jobbe for å sentralisere mer i NFF, dersom hun blir valgt.
article_web Fysioterapeuten 17.06.2019
-Det er mer tegn til nedbygging enn oppbygging av rehabiliteringstjenestene i kommunene. Vi må også jobbe med fysioterapeutenes rolle i sykefraværsarbeid, mener Fred Hatlebrekke, som stiller til gjenvalg som forbundsleder.
article_web Fysioterapeuten 17.06.2019
-Jeg vil jobbe for at fysioterapeuter ikke går for stille i dørene, og at vi tar oppgaver som fastleger, ortopeder og sykepleiere gjør i dag, sier forbundslederkandidat Gerty Lund.
article_web Fysioterapeuten 17.06.2019
I ulike sammenhenger blir Etisk utvalg fortalt om etiske dilemmaer og enkeltsaker ved institutter og sykehus. Men når de ber om å få sakene formelt tilsendt, blir det stille.
article_web Fysioterapeuten 13.06.2019
Praksisukene ved fysioterapiutdanningene organiseres ganske ulikt. Studentene i Bergen har til sammen 25 uker praksis. - Den første praksisen min var observasjonspraksis ved Haukeland universitetssjukehus.
article_web Fysioterapeuten 12.06.2019
Mer enn 300.000 nordmenn har artrose, men mange får ikke god nok informasjon om sykdommen fra helsevesenet.
article_web Fysioterapeuten 11.06.2019
-Gåstol er ikke farlig for barnet, men tilfører ingenting for barnets motoriske utvikling, mener faggruppelederen for barnefysioterapeutene. Familieklubben.no, som drives av VG, har tatt opp temaet gåstol.
article_web Fysioterapeuten 07.06.2019
En ny studie fra NTNU tyder på at D-vitamin-nivåene stiger når gravide trener. Dette kan tenkes å styrke barnets beinmasse. D-vitamin er viktig for at kalsium skal tas opp i tarmen.
article_web Fysioterapeuten 06.06.2019
De siste årene har det dukket opp saker i mediene om skader etter akupunkturbehandling. Flere av dem dreier seg om punkterte lunger.
article_web Fysioterapeuten 05.06.2019
For første gang er det er tre åpne kandidater til vervet som forbundsleder i NFF: Fred Hatlebrekke, Gerty Lund og Merete Tønder. Blir det skikkelig valgkamp?
article_web Fysioterapeuten 04.06.2019

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt