Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Advokatbladet

advokatbladet
Advokatbladet er et fagblad som utgis av Den norske Advokatforeningen, og distribueres til nitti prosent av alle landets advokater, samt til alle domstoler, til beslutningstagere i justispolitisk sektor og til ledere innenfor juristprofesjonene.
Bladet er et nyhetsmagasin som skriver om utviklingen i rettstilstanden, om justispolitikk, rammevilkår, etikk, om rettsvesenet, og om advokaters gjøren og laden. Bladet tar opp løpende temaer i den justispolitiske samfunnsdebatten, og er en viktig arena for debatt om utviklingen i advokatyrket.
Redaksjonelt har vi en åpen og kritisk linje, og arbeider etter retningslinjene i Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten.
Antall lesere: 26 000 (Gallup Fagpresse 15.2)
Opplag: 9 759
Frekvens: 10 utgaver pr år
Advokatbladet
Kr. Augustsgt. 9
0164 OSLO
Tlf 22 03 50 50
Faks 22 11 53 25
Ansvarlig redaktør
Nina Schmidt
905 43 683
915 59 602
nina@advokatbladet.no
Annonseansvarlig
Jannicke Isaksen
41 41 44 40
jannickeisaksen@outlook.com

Utgiver:

Den Norske Advokatforening


Trykkeri:

07 Media Aurskog AS

Artikler fra mediet

Future Lawyer: Advokater selv er bransjens største trussel
Rundt 200 mennesker var samlet til årets Future Lawyer-konferanse i Oslo i går. Konklusjonen ble at advokatbransjen har fått øynene opp for teknologien, men at utviklingen går veldig sakte.
article_web Advokatbladet 20.10.2018
Thommessen-topp Siri Teigum: Erfaren førstereis
Siri Teigum har over tjue års erfaring som shipping-advokat, og som topprangert i Finansavisens advokatundersøkelse. Forrige uke deltok hun som foredragsholder på sin aller første IBA-konferanse. ROMA: - Dette var kjempegøy.
article_web Advokatbladet 19.10.2018
Advokatforeningen vil heve strafferammen for ulovlig opphold til ett år
Justis- og beredskapsdepartementet vil øke strafferammen for utlendinger som oppholder seg ulovlig i Norge, etter å ha blitt utvist som følge av en kriminell handling, til bot eller to års fengsel. Advokatforeningen mener det holder med ett.
article_web Advokatbladet 18.10.2018
Høyesterett: Arbeidstaker kan velge ved virksomhetsoverdragelse
Ifølge en fersk Høyesterettsdom har arbeidstager valgrett til å fastholde sin opprinnelige arbeidskontrakt når virksomheten overdras til ny arbeidsgiver. Høyesterett avsa 11.
article_web Advokatbladet 18.10.2018
Legal tech: Daniel van Binsbergen erstatter de tradisjonelle advokatfirmaene med et globalt advokatnettverk på nett
Den britiske innovatøren vil at advokatene skal tjene mer og klientene bruke mindre gjennom nettverket Lexoo. - Vi er en start-til-slutt-løsning, som tilbyr et reelt alternativ til de tradisjonelle advokatfirmaene.
article_web Advokatbladet 17.10.2018
Nå skal bistandsadvokatordningen og stykkprisene under lupen på bestilling fra Justisdepartementet
På nyåret får vi svar på om bistandsadvokatordningen og stykkprisene fungerer effektivt og hensiktsmessig. Det skal Oxford Research og Menon Economics sørge for.
article_web Advokatbladet 17.10.2018
Olje- og gassadvokaten Preben Willoch ledet en av de mest populære sesjonene på IBA-konferansen i Roma. ROMA: - Dette var gøy!
article_web Advokatbladet 16.10.2018
Å få tittelen «møterett for Høyesterett» er fortsatt et nåløye med høy prestisje. Tidligere høyesterettsdommer Jens Edvin A. Skoghøy trøster unge prosedyreadvokater med at dommerne i det minste er blitt mer humane mot prøvekandidatene.
article_web Advokatbladet 16.10.2018
Ny hvitvaskingslov trer i kraft i dag: Den kan sette advokatene i en klemme
- Den nye loven gjør det krevende for en advokat å finne grensen mellom taushetsplikt og rapporteringsplikt.
article_web Advokatbladet 15.10.2018
Her er bildene fra IBA-konferansen!
Innimellom alle møtene med advokatkolleger fra andre deler av verden får IBA-delegatene også litt tid til å hygge seg. Her er et knippe bilder som er tatt i løpet av IBA-uken i Roma.
article_web Advokatbladet 12.10.2018

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt