Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Bobilverden

bobilverden

Bobilverden er et uavhengig nettmagasin grunnlagt i 2012. Innholdet spenner over temaer som reisetips, nyheter om bobiler og utstyr, bobilplasser, lesernes opplevelser, tekniske og juridiske råd, rammevilkår og ellers alt som har med bruk av og opplevelser i bobil å gjøre.
Bobilverden publiserer tre ganger per uke eller oftere.

Siste 12 måneder ble over 1 millioner artikler lest i magasinet. (medio september 2016)
Bobilverden har over 27.000 tilhengere på Facebook og publiserer regelmessig der og på Twitter.

Bobilverden
Rådhusgata 4
Oslo
Tlf 22 68 84 60
Faks
Ansvarlig redaktør
Knut Randem
22 68 84 60
928 87 727
post@randem.no
Annonseansvarlig
Knut Randem
22 68 84 60
928 87 727
post@randem.no

Utgiver:

Randem Media AS


Artikler fra mediet

Gratis campingplass
Står det virkelig at det er gratis for bobil og campingvogn å overnatte på denne campingplassen? Ja, det gjør det, men hvordan skal de da kunne overleve?
Bobilverden 28.05.2020
Bobilbyen skal bli en enda bedre bobilby
Ålesund har i mange år hatt et godt rykte for sin store bobilplass ved Hjelsetgården. Den er så populær at den snart får en storebror på sørsiden av byen.
Bobilverden 28.05.2020
Nytt toalettsystem spyler med gråvann
Thetford har i fem år arbeidet med et helt nytt system for bruk av vann i bobiler. Løsningen skal gi bedre muligheter for fricamping, sparer vann, gir enklere tømming og renslige løsninger.
Bobilverden 27.05.2020
Caravan salon begrenser besøket
Verdens største bobilmesse, Caravan salon i Düsseldorf skal avholdes, slår direktør Stefan Koschke fast. Flere tiltak gjennomføres for å redusere faren for smittespredning.
Bobilverden 27.05.2020
Innovasjonspris til Hymer
Hymer har fått årets tyske innovasjonspris for konseptkjøretøyet Hymer VisionVenture og en B-klasse MasterLine.
Bobilverden 26.05.2020
For mange var dette den første bobilhelga
Blir det trangt om plassen i sommer? spør vår leser etter bobilturen den første langhelga i mai. Her er hans betrakninger:
Bobilverden 25.05.2020
Lover nøytral avgiftsomlegging
Finansministeren forsikrer at den kommende omleggingen av avgiftsberegningen for bobiler vil bli provenynøytral. Det var en av hans partifeller som stilte spørsmål etter at revidert nasjonalbudsjett ble framlagt.
Bobilverden 25.05.2020
Trolsk eventyrpark og familiecamping
Med barn i bilen er det noen steder i Norge du simpelthen ikke kan kjøre forbi. Slik som Hunderfossen Eventyrpark. Her finner du en rekke overnattingstilbud - og for den som kjører bobil eller har med campingvogn finnes det en glimrende løsning.
Bobilverden 24.05.2020
Ikke forbudt å reise, men du bør ikke ta sjansen
Gjennom pandemien har det ikke vært forbudt for nordmenn å reise utenlands, men anbefalingen fra myndighetene har vært sterk; Hold deg i Norge. Velger du å ignorere råd og anbefalinger, er det tre ting du bør huske på.
Bobilverden 23.05.2020
Museumsjernbane og industrihistorie
Det er flere museumsjernbaner i de sentrale delene av østlandsområdet, men den som er på ferie i Midt-Norge har også muligheten til en unik opplevelse. Thamshavnbanen i Orkdalen i Trøndelag er virkelig verd et besøk.
Bobilverden 21.05.2020

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt