Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Bobilverden

bobilverden

Bobilverden er et uavhengig nettmagasin grunnlagt i 2012. Innholdet spenner over temaer som reisetips, nyheter om bobiler og utstyr, bobilplasser, lesernes opplevelser, tekniske og juridiske råd, rammevilkår og ellers alt som har med bruk av og opplevelser i bobil å gjøre.
Bobilverden publiserer tre ganger per uke eller oftere.

Siste 12 måneder ble over 1 millioner artikler lest i magasinet. (medio september 2016)
Bobilverden har over 27.000 tilhengere på Facebook og publiserer regelmessig der og på Twitter.

Bobilverden
Rådhusgata 4
Oslo
Tlf 22 68 84 60
Faks
Ansvarlig redaktør
Knut Randem
22 68 84 60
928 87 727
post@randem.no
Annonseansvarlig
Knut Randem
22 68 84 60
928 87 727
post@randem.no

Utgiver:

Randem Media AS


Artikler fra mediet

Gjøvik kommune vil ikke fravike bestemmelsene om gesimshøyde for garasjer. De tar ikke hensyn til at en bobil skal få plass i garasjen.
Bobilverden 31.03.2023
Utvidelsen og oppgraderingen av bobilplassen i Flekkefjord var planlagt ferdigstilt innen mai. Forsinkelser gir full kapasitet i påsken.
Bobilverden 31.03.2023
Skismøring og solfaktor er fint å smøre med i påsken. Men i trafikken er det aller viktigst å smøre seg med tålmodighet. Spesielt i nord kan det bli krevende forhold.
Bobilverden 30.03.2023
Noen campngplasser er åpne hele året. Andre åpner først i mai, men 100 campingplasser i vår liste er bekreftet åpne i påsken 2023.
Bobilverden 29.03.2023
Hvis bobilen din har vært avregistrert i vinter, må du huske å påregistrere den før du tar den i bruk, advarer Statens vegvesen.
Bobilverden 29.03.2023
Snart braker det løs med påskestemning og fri for de aller fleste av oss. I nabolandet skjer det mye spennende i påsken for hele familien.
Bobilverden 28.03.2023
Krevende føre har gitt rekordmange bilskader denne vinteren. - Husk at det er bilistens ansvar å ha tilstrekkelig veigrep.
Bobilverden 28.03.2023
Kvinesdal kommune har bestemt seg. Det blir flere bobilplasser i kommunen og det midlertidige bobilområdet i Feda blir utvidet, oppgradert og permanent.
Bobilverden 27.03.2023
Fritid- og Caravanmessen i Vikingskipet ble så vellykket at det allerede er klart at det blir ny messe for Innlandet neste år.
Bobilverden 26.03.2023
- Det er i dag urovekkende mange bilister som kjører i rus på norske veier. Disse utgjør en stor risiko både for seg selv og for sine medtrafikanter.
Bobilverden 24.03.2023

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt