Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Bobilverden

bobilverden

Bobilverden er et uavhengig nettmagasin grunnlagt i 2012. Innholdet spenner over temaer som reisetips, nyheter om bobiler og utstyr, bobilplasser, lesernes opplevelser, tekniske og juridiske råd, rammevilkår og ellers alt som har med bruk av og opplevelser i bobil å gjøre.
Bobilverden publiserer tre ganger per uke eller oftere.

Siste 12 måneder ble over 1 millioner artikler lest i magasinet. (medio september 2016)
Bobilverden har over 27.000 tilhengere på Facebook og publiserer regelmessig der og på Twitter.

Bobilverden
Rådhusgata 4
Oslo
Tlf 22 68 84 60
Faks
Ansvarlig redaktør
Knut Randem
22 68 84 60
928 87 727
post@randem.no
Annonseansvarlig
Knut Randem
22 68 84 60
928 87 727
post@randem.no

Utgiver:

Randem Media AS


Artikler fra mediet

Rondane oppgraderes - med bedre rasteplass
Strømbu er en av hovedinnfallsportene til Rondane fra øst og et godt utgangspunkt for vandreturer i Norges første nasjonalpark. Rasteplassen med takterrasse og varmestue, er nærmeste nabo til elva Atna som snor seg mellom furutrær og sandbanker.
article_web Bobilverden 23.04.2019
Romerbyene krigene glemte
Midt på Istria-halvøya lengst vest i Kroatia, finner vi landsbyen Motovun. På en åstopp, omgitt av kraftige festningsverk, ble den byen gjennom et par tusen år «glemt» av krigene, eller snarere at ingen fiende greide å erobre den.
article_web Bobilverden 21.04.2019
- Kunnskap skaper tillit og trygghet
Det er ikke vanskelig å få til en forhandleravtale med en av de mange bobilprodusentene som mer enn gjerne vi ha en bit av det solide norske markedet. Men å lykkes - og få vekst og fornøyde kunder - krever både innsats og kapital.
article_web Bobilverden 20.04.2019
Fiskerøya som ble turistattraksjon
Sør på Jylland i Danmark, nesten på grensen til Tyskland, går en vel 9 km lang molo rett ut i havet til en liten øy hvor landskapet skifter fra år til år, alt etter hvor vindene blåser sanddynene. Eller klittene, som de heter på dansk.
article_web Bobilverden 19.04.2019
NRK Sommeråpent drar på camping!
I seks uker skal Sommeråpent-redaksjonen feire campinglivet. Fra Fevik i sør til Alta i nord skal de jakte på den nostalgiske sommerfølelsen, leke og oppdage Norge som ferieland. Her er reiseruta deres.
article_web Bobilverden 18.04.2019
Rapido kjøper Roadtrek
Selskapet som skapte trøbbel for Hymer-familien da de solgte sin virksomhet til Thor Industries blir nå overtatt av Rapido. Det vil også føre til at Westfalia relanseres på det nord-amerikanske markedet.
article_web Bobilverden 17.04.2019
Et år forsinket i Hirtshals
Husker du fiskehandleren i Hirtshals som skulle lage en super bobilplass like ved motorveien ut av byen? Det gikk ikke like raskt som han ville, men planene er ikke skrinlagt. Bare forsinket, bedyrer han.
article_web Bobilverden 16.04.2019
Løfter skip 38 meter - flytende
Tyskland er gjennomskåret av kanaler som binder elveløpene sammen. Lange, smale og lave lektere tøffer oppover og nedover elveløpene med nødvendig last. En av kanalene har en gedigen turistattraksjon - en skipsheis.
article_web Bobilverden 15.04.2019
De utsøkte små gledene og hvor du kan oppleve dem
Du vet det finnes mange små produsenter av godsaker land og strand rundt. Det er gårdsprodusenter med egne utsalg, nisjebutikker langs veien og de små fabrikkene med søte saker. Her finner du veien til nye smaker og nye opplevelser.
article_web Bobilverden 14.04.2019
Godt med is på mange vann, men vær forsiktig
Det går mot vår og isen er svekket i lavlandet nær kysten fra sør i Troms og sørover. Særlig svekket er isen på Vestlandet der det er registrert isfrie vann helt opp til 500 moh.
article_web Bobilverden 14.04.2019

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt