Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Bobilverden

bobilverden

Bobilverden er et uavhengig nettmagasin grunnlagt i 2012. Innholdet spenner over temaer som reisetips, nyheter om bobiler og utstyr, bobilplasser, lesernes opplevelser, tekniske og juridiske råd, rammevilkår og ellers alt som har med bruk av og opplevelser i bobil å gjøre.
Bobilverden publiserer tre ganger per uke eller oftere.

Siste 12 måneder ble over 1 millioner artikler lest i magasinet. (medio september 2016)
Bobilverden har over 27.000 tilhengere på Facebook og publiserer regelmessig der og på Twitter.

Bobilverden
Rådhusgata 4
Oslo
Tlf 22 68 84 60
Faks
Ansvarlig redaktør
Knut Randem
22 68 84 60
928 87 727
post@randem.no
Annonseansvarlig
Knut Randem
22 68 84 60
928 87 727
post@randem.no

Utgiver:

Randem Media AS


Artikler fra mediet

Presiserer regler for medlemsskap
Norges Caravanbransjeforbund (NCB) klargjør reglene for medlemskap for aktører som har drevet med parallellimport. De får bli med, men først når siste parallellimporterte bobil er solgt.
article_web Bobilverden 15.02.2019
Foreningene samarbeider om årets messecamp
I dag ble de to organisasjonene Norsk Bobilforening (NB) og Norsk Bobil- og Caravanclub (NBCC) enige om å drive messecampen under Caravanmessen i september i fellesskap. Messegeneralen håper på rekordoppslutning.
article_web Bobilverden 14.02.2019
HY4-nivellering også til Sprinter
AL-KOs nivelleringssystem HY4 kommer nå også i en versjon som kan monteres på Mercedes Sprinters originalchassis.
article_web Bobilverden 14.02.2019
Bobil i tre sesonger og snøscooter om vinteren
Fritidssenteret AS i Mosjøen har funnet sin miks på sesongene. Om vinteren selger de snøscootere, resten av året selger de bobiler. Dermed er det godt trykk hele året.
article_web Bobilverden 13.02.2019
Bobilutleie hele året i nord - nordlyset et trekkplaster
Tromsø har blitt en populær reiselivsdestinasjon. Om vinteren vil nesten alle se nordlyset, om sommeren er det midnattsola som trekker. Mange flyr til Tromsø og leier en bobil for resten av ferien i Nord-Norge.
article_web Bobilverden 11.02.2019
Nakentanking eller ny bobil?
Er det ikke kaldt nok for deg så kan du gjøre de riktig gale ablegøyene på Andslimoen denne uka. Hva med nakentanking for å komme til Svalbard, isbading eller en ny bobil for å nevne noe.
article_web Bobilverden 10.02.2019
Museet som bretter ut det innerste
Hygienemuseet - ikke akkurat et navn det svinger av, men dette er et sted der de nysgjerrige blir inspirert til mye annet enn den perfekte tannpuss og rene hender.
article_web Bobilverden 09.02.2019
Foreslår å heve alder for helseattest til 80 år
Statens vegvesen og Helsedirektoratet foreslår å gjøre det enklere for eldre med førerkort og for myndighetene. Vil derfor heve aldersgrensen for helseattest ved fornyelse av førerkort.
article_web Bobilverden 08.02.2019
Solgt «som den er»? Bruktbilselgeren har fortsatt ansvar
Mange prøver å selge biler privat «som den er» for å unngå klager. Men du kan ikke løpe fra ansvaret dersom du vet det er feil på bilen, påpeker KNA og Forbrukerrådet.
article_web Bobilverden 06.02.2019
Hvordan kan selvkjørende biler «snakke» med fotgjengere?
I motsetning til vanlige bilister har ikke selvkjørende biler mulighet til å kommunisere med medtrafikanter. Ford tester derfor lyssignaler som skal indikere hva det førerløse kjøretøyet er i ferd med å foreta seg.
article_web Bobilverden 06.02.2019

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt