Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Bobilverden

bobilverden

Bobilverden er et uavhengig nettmagasin grunnlagt i 2012. Innholdet spenner over temaer som reisetips, nyheter om bobiler og utstyr, bobilplasser, lesernes opplevelser, tekniske og juridiske råd, rammevilkår og ellers alt som har med bruk av og opplevelser i bobil å gjøre.
Bobilverden publiserer tre ganger per uke eller oftere.

Siste 12 måneder ble over 1 millioner artikler lest i magasinet. (medio september 2016)
Bobilverden har over 27.000 tilhengere på Facebook og publiserer regelmessig der og på Twitter.

Bobilverden
Rådhusgata 4
Oslo
Tlf 22 68 84 60
Faks
Ansvarlig redaktør
Knut Randem
22 68 84 60
928 87 727
post@randem.no
Annonseansvarlig
Knut Randem
22 68 84 60
928 87 727
post@randem.no

Utgiver:

Randem Media AS


Artikler fra mediet

Ny topp bobilplass for de som drar til Nord-Tyskland
Når april er over og du setter kursen sydover kan du kort etter ferga mellom Rødby og Puttgarden finne en splitter ny bobilplass med plass til 154 bobiler. Den er med i TopPlatz-samarbeidet. Det tyder på at den vil få en god standard.
Bobilverden 18.02.2020
Rekordhøy interesse for bobil
2019 ble et vanskelig år for mange i bobilbransjen, men interessen for bobil var rekordhøy uten at det førte til like mange salg som året før. De første månedene av 2020 peker de økonomiske indikatorene oppover igjen.
Bobilverden 16.02.2020
Gjennomsnittsmåling av fart blir likevel videreført og utvidet
Den forrige samferdselsministeren, Jon Georg Dale (Frp), ville ha bort eller i det minste redusere antallet strekninger med gjennomsnittsmåling av fart på norske veier. Etter regjeringsutmarsjen blir det nye toner.
Bobilverden 15.02.2020
Messecamp 2020 - garantert
I forbindelse med årets Caravanmesse på Lillestrøm blir det garantert messecamp for om lag 750 bobiler og vogner. Ikke på gress, men med fast grunn under hjulene. Og det beste; I år er Caravanmessen uka etter Dyrskun.
Bobilverden 14.02.2020
Ikke dra på vinterferie uten denne appen!
Skulle du falle og slå deg eller bli syk på fjellet, kan Hjelp 113-appen fortelle redningsmannskapene nøyaktig hvor du befinner deg.
Bobilverden 13.02.2020
12 år på veien - det eldste barnet er 13 år
Familien på fem har tilbragt 12 år på veien. Det vil si da de startet sin reise i 2008 var eldste datter bare noen måneder gammel. Nå har de tre barn og tilbringer tiden på veien i en ombygd varebil.
Bobilverden 12.02.2020
Rasteplass på turistvei blir fornyet og får tømmestasjon
Det lages mange flotte rasteplasser langs Nasjonale turistveger, men sjelden blir de utstyrt med tømmestasjoner. I dette tilfellet samarbeider Statens vegvesen og kommunen om oppgraderingen.
Bobilverden 12.02.2020
Fosilfri diesel - kan det virkelig være mulig?
De produserer to tankbiler med syntetisk bensin i døgnet og bygger nå en maskin for å gjøre det samme med diesel. Produksjonen kan i prinsippet foregå ute på bensinstasjonene.
Bobilverden 11.02.2020
Mer sykkel langs Gøta kanal
Gøta kanal i Sverige er minst like populær blant reisende på hjul som de i båt. Det er 12-13 bobilplasser langs kanalen og mange tar ut syklene for å ta seg en tur i de flate landskapene. Nå skal det bli enda bedre.
Bobilverden 10.02.2020
Neppe gode elektriske bobiler før nærmere 2030
At alle nye biler skal være utslippsfrie er et uttalt mål i Nasjonal transportplan (NTP), men når og hvordan? Utvalget, som har levert rapporten «Klimakur 2030», tror tyngre varebiler først blir elektriske i den siste delen av dette tiåret.
Bobilverden 09.02.2020

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt