Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Ren Mat

ren-mat
Ren Mat er magasinet for folk som er opptatt av maten de spiser. Magasinet er uunnværlig for alle som vil følge med på den økologiske utviklingen, landbruk og forbruk, og som er opptatt av en bærekraftig og fornuftig bruk av ressursene. Ren Mat holder leserne oppdatert på sammenhengen mellom mat, matproduksjon, miljø og helse. Våre lesere er bevisste forbrukere, matprodusenter, forskere, byråkrater og folk i foredlingsindustri og omsettingsledd. Medlemmer i Oikos - Økologisk Norge mottar Ren Mat, i tillegg til bladets øvrige abonnenter. Ren Mat utgis av Oikos - Økologisk Norge og er det eneste matbladet i Norge med et økologisk fokus.
Opplag: 16 945
Frekvens: 4 utgaver pr år
Ren Mat
Engebrets vei 3
0275 OSLO
Tlf 24 12 41 00
Faks
Ansvarlig redaktør
Wanda Widerøe
91 15 52 91
wanda@oikos.no
Annonseansvarlig
Pia Kristensen
917 67 261
pia.kristensen@dgmedia.no

Utgiver:

Oikos - Økologisk Norge


Trykkeri:

AS Printall

Artikler fra mediet

Plastfri tanntråd
Endelig finnes det en tanntråd av naturlige materialer. Tanntrådene fra Georganics lages av silke, slik som tanntråd ble laget før syntetiske nylonfibre tok over.
article_print Ren Mat 24.09.2018
Yoghurt på geitemelk
Bak Grindal ysteri på Rennebu, i Trøndelag, står søstrene Ragnhild og Turid Nordbø.
article_print Ren Mat 24.09.2018
Bakkekontakt på kjøkkenet
En kokk har påvirkningskraft langt utover tallerkenen; på bonden, gjesten, den ansatte og alle som sitter og ser på. Heidi Bjerkan er en kokk som tar dette på alvor. Hun har en kompromissløs innstilling til råvarer og hvordan de dyrkes, og en stor ydmykhet for håndverket og menneskene bak. På restauranten Credo viser hun fra-jord-til-bord i praksis.
article_print Ren Mat 24.09.2018
Plastfrie alternativer
Det er ikke lett å leve plastfritt, så mye som det oljebaserte materialet omgir oss i hverdagen. Men små grep monner på veien!
article_print Ren Mat 24.09.2018
Nå er det opp til oss
15 prosent-målet er historie. Nå er det opp til oss som forbrukere å sørge for utvikling av økologisk produksjon og forbruk i Norge. Med din hjelp kan det offentlige også bli en stor og viktig økoforbruker. Er du med?
article_print Ren Mat 24.09.2018
Hva smaker din tur?
Fjellet byr på mange ulike smaker og lukter. Fra appelsinen i påsken og beltebilens dieseleim, til nyplukket ramsløk og elgsteken på hytta etter en dag i fjellet. Hvordan kan vi forstå sammenhengene mellom våre matvalg og naturopplevelser?
article_print Ren Mat 24.09.2018
Mindre, bedre og mer ærlig kosttilskudd
Her i redaksjonen er vi tilhengere av å få den næringen vi trenger naturlig gjennom maten vår. Men noen av oss har behov for ekstra kosttilskudd, som vitamin D på vinteren.
article_print Ren Mat 24.09.2018
Bruk gulroten
En kjøkkenhage har like mye læring som den har mat.
article_print Ren Mat 24.09.2018
DETTE ER NOEN AV DE SOM BIDRAR I REN MAT
NADIN MARTINUZZI er Ren Mats trofaste fotograf. Real mat er vårt hovedfokus, dette formidler Nadin elegant gjennom sine bilder. facebook.com/ Sentralen/ ELISE MATILDE LUND
article_print Ren Mat 24.09.2018
SIDERVISA
Han Paodl ha eit eldgammalt surepletre so lute seg ut yve hytto.
article_print Ren Mat 24.09.2018

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt