Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Diabetes

diabetes
Diabetes er medlemsbladet til Diabetesforbundet. Bladets oppgave er å informere personer med diabetes og andre om de ulike medisinske, psykologiske, tekniske og sosiale sidene ved å ha diabetes, og forbundets organisasjonsarbeid. Diabetes skal være et aktuelt tidsskrift om diabetes, samt et forum for debatt og utveksling av erfaringer.
Opplag: 32 489
Frekvens: 6 utgaver pr år
Diabetes
Boks 6442 Etterstad
0605 OSLO
Tlf 23 05 18 00
Faks 23 05 18 01
Ansvarlig redaktør
Knut Jarle Einstad
23 05 18 00
90 11 55 80
knut.einstad@diabetes.no
Annonseansvarlig
Robin Hasle
99 33 60 20
robin@hasleconsult.no

Utgiver:

Diabetesforbundet


Trykkeri:

Merkur Grafisk AS

Artikler fra mediet

Blodsukkerapparatet for deg med Type 2 diabetes og for deg som ikke måler deg daglig.
Diabetes 14.12.2021
SPØRSMÅL: Har en svoger på 84 år som har diabetes type 1. Han går på blodfortynnende medisiner. Kan han spise brokkoli, spinat og grønnkål uten at det forstyrrer blodverdiene?
Diabetes 14.12.2021
SVAR: Hei! Først og fremst et godt og viktig spørsmål, det å være åpen om sin diabetes er noe av det viktigste vi kan gjøre. For min del innså jeg ikke viktigheten av dette før i midten av tenårene.
Diabetes 14.12.2021
I 2021 ble Veilederen i gynekologi revidert, men retningslinjene for hormonbehandling av plager knyttet til overgangsalder ble ikke endret.
Diabetes 14.12.2021
Diabetesforbundets nye leder er litt sjenert, men samtidig sterk. Hun har ambisjoner om å være en samlende leder. Og som MODY-mamma til tre i en slekt det er forsket på, er Cecilie Roksvåg ganske så spesiell.
Diabetes 14.12.2021
Forbundsleder Cecilie Waagan Roksvåg har med seg seks styremedlemmer og tre møtende varamedlemmer i Diabetesforbundets nye sentralstyre. Her er de tillitsvalgte som skal lede Diabetesforbundet de neste tre årene.
Diabetes 14.12.2021
I 2021 har Diabetesforbundet kjempet mot at biotilsvarende insulin skal komme på listen over legemidler som kan byttes i apotek.
Diabetes 14.12.2021
Hvor mye vi får ut av ulike former for trening, avhenger av genene våre. Det viser en studie publisert i tidsskriftet PLOS One.
Diabetes 14.12.2021
SPØRSMÅL: Jeg lurer på om det er vanlig med humørsvingninger ved diabetes type 2? Min mann kan plutselig bli nedfor, bråsint og negativ. Han har også lite energi iblant.
Diabetes 14.12.2021
Leif Bjørn Monsen er lettere, sterkere og i bedre form etter å ha deltatt på det nye behandlingsopplegget i Hardanger. Så baker han også brødet sitt selv og trener styrke straks han er ute av senga.
Diabetes 14.12.2021

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt