Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Psykisk helse

psykisk-helse

Bladet Psykisk helse

Eneste blad i sitt slag i Norge: Uavhengig journalistikk om forskning, behandlng, mestring, politikk, litteratur og erfaringer med psykisk helse.

Utgis av Rådet for psykisk helse, som et selvstendig redaksjonelt blad.

Ansvarlig redaktør: Cathrine Th Paulsen

Tips oss på redaksjonen@psykiskhelse.no

Opplag: 5 444
Frekvens: 5 utgaver pr år
Psykisk helse
Postboks 817 Sentrum
0104 Oslo
Tlf 23103880
Faks
Redaktør
Cathrine Th. Paulsen
23 10 38 86
91 55 86 60
cathrine.paulsen@psykiskhelse.no
Annonseansvarlig
Ole Jørgen Strømberg
412 71 075
ojstroe@online.no
Annonseansvarlig
Victoria Ibabao Edwards
481 16 603
victoria@psykiskhelse.no

Utgiver:

Rådet for psykisk helse


Trykkeri:

Aktietrykkeriet AS

Artikler fra mediet

Den siste tiden har jeg følt at det er en slags skjerm mellom meg selv og andre, eller at jeg ikke er med i verden. Når jeg ser meg i speilet vet jeg jo at det er meg, men det er akkurat som om det er en annen, en helt fremmed. Er dette vanlig?
Psykisk helse 07.06.2021
Det er gøy å være glad!
Mange barn gleder seg til å begynne på skolen. Det er også denne forventningen de møter hos voksne. Hva med barna som ikke er glade?
Psykisk helse 31.05.2021
Gåtefulle damer
- Sorgen trenger ikke å være så voldsom av seg, den kan være sammensatt av både lyse og mørke følelser. Det må være lov å sørge på sin egen måte, sier Aasne Linnestå. - Dette er ingen pandemiroman, understreker Aasne Linnestå.
Psykisk helse 28.05.2021
Kjære alle medborgere
Jeg er nok ikke den eneste som stod under fyrverkeriet i det klokken tikket 00.00, og ønsket 2020 velkommen med åpne armer. Det magiske året, som skulle bli mitt år.
Psykisk helse 17.05.2021
Provosert av «fattigdomslykke»
Omgivelsene og betingelsene våre, som økonomien, er viktig for lykke, mener forsker Ragnhild Bang Nes, som har gitt ut boken Lykkekuren. - Jeg blir provosert når noen snakker om «fattigdomslykke» sier hun.
Psykisk helse 10.05.2021
Psykologforeningens president Håkon Skard mener psykisk helse er oversett i pandemien. Men han har tro på bedre tider. - Hva er de vanligste psykiske effektene av nedstengingen?
Psykisk helse 03.05.2021
Hvordan går det an å bli så sint på sine barn? Foreldre flest skjuler for andre at det oppstår situasjoner hjemme der de holder på å miste forstanden. Jeg trodde aldri jeg kunne bli så sint på et barn.
Psykisk helse 26.04.2021
Tyter ut
Vi satte oss tettere, siden vi begynner å bli litt dauhørte. Det var den helgen etter den helgen hvor vi i Oslo ble bedt av Ruter om å ikke ta kollektivtransport. Slik jeg forsto det skulle buss, bane og trikk kjøre, men altså uten passasjerer.
Psykisk helse 19.04.2021
Følelser, mestring og ansvar
- Jeg sa at hvis jeg ikke fikk hjelp, kommer jeg enten til å drepe noen, noen kommer til å drepe meg, eller så kommer jeg til å ende opp i fengsel resten av livet, sier Fredrik Nilsson.
Psykisk helse 15.04.2021
Vår vilje til å hjelpe
I over to år har våre myndigheter vært kjent med at norske barn lever i en uholdbar livssituasjon i interneringsleire i Syria.
Psykisk helse 14.04.2021

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt