Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Magma

magma
Tidsskriftet Magmas formål er å bidra til kunnskapsutvikling, refleksjon og debatt innenfor feltet økonomi og ledelse. Et sentralt mål er å styrke kommunikasjonen mellom forskere og utøvere på de ulike fagområdene. Dette vil vi oppnå gjennom å
- formidle kunnskap fra forskning gjennom vitenskapelige artikler
- presentere ulike faglige synsvinkler gjennom kortere kommentarartikler
- belyse praktiske problemstillinger gjennom cases og intervjuer
- publisere bidrag fra både forskere og aktører i næringsliv og offentlig sektor
Alle artikler skal være grundig faglig forankret, og tidsskriftet vil prioritere bidrag som tar opp aktuelle problemstillinger med et bredt anvendelsesområde.
Opplag: 19 055
Frekvens: 8 utgaver pr år
Magma
Boks 1869 Vika
0124 OSLO
Tlf 22 82 80 00
Faks 22 82 80 01
Ansvarlig redaktør
Charlotte Hartvigsen Lem
92 81 60 36
charlotte.hartvigsen.lem@fagbokforlaget.no
Annonseansvarlig
Jannicke Isaksen
41 41 44 40
jannickeisaksen@outlook.com

Utgiver:

Econa


Trykkeri:

John Grieg A/S

Artikler fra mediet

Å velge det lette eller det rette
Har du tatt en verdiprat i det siste? Med deg selv, med ledergruppen eller med hele organisasjonen din?
article_print Magma 12.03.2019
Det skjulte arbeidsmarkedet
REIDAR MYRVANG er partner i Hudson Nordic, et rekruttering- og lederutviklingsbyrå for ledere og spesialister. Han jobber som karriererådgiver og lederutvikler i selskapet som tilbyr karriererådgivningstjenesten In Between Jobs. Han har bred erfaring fra bankog finansbransjen, fra ulike både toppleder- og medarbeiderroller
article_print Magma 12.03.2019
Med hode for tall og hjerte for vin
Vin har blitt meningsfull fritid for stadig flere økonomer. Er årsaken fritiden, vinen eller andre ting? Vi har snakket vin med tre mennesker med tre ulike innfallsvinkler til sin nye lidenskap.
article_print Magma 12.03.2019
Rustet for digital tjenesterevolusjon
Tirsdag 22. januar var en historisk dag, da Nikolai Astrup ble Norges første digitaliseringsminister.
article_print Magma 12.03.2019
Vis vei opp karrieretrappa
CORE TOPPLEDERBAROMETER (2018) speiler et næringsliv med stor kjønnsubalanse på toppen.
article_print Magma 12.03.2019
Hva er organisasjonskultur, og hvorfor bry seg med den?
ORGANISASJONSKULTUR ER et viktig tema for praktisk organisasjonsforståelse og utøvelse av lederskap. Det er også et viktig tema innenfor forskning og utdanning i organisasjons- og ledelsesteori.
article_print Magma 12.03.2019
Start smart
SAMMENDRAG Vi får bare én sjanse til å gjøre et førsteinntrykk. Men kan det som skjer de første minuttene av en interaksjon, være så avgjørende? Vi fulgte fire team fra oppstart og flere måneder fremover for å få innsikt i dette. Og ja, sentrale hendelser i startfasen synes å legge klare føringer på det videre arbeidet. Selv enkle utsagn i oppstarten preget teamene sterkt.
article_print Magma 12.03.2019
Den norske modellen finnes ute på hver enkelt norske arbeidsplass
DEN NORSKE modellen er ikke en planlagt samfunnsmodell, men betegnelsen på et samfunnssystem som klarer å kombinere gode velferdsordninger, et produktivt næringsliv og et liberalt demokrati.
article_print Magma 12.03.2019
Positiv evaluering indikerer at SkatteFUNN har kommet for å bli
SKATTEFUNN-ORDNINGEN BLE etablert i 2002 med den hensikt å gi økt verdiskaping og bedre konkurransekraft i næringslivet ved å stimulere til mer satsing på forskning og utvikling.
article_print Magma 12.03.2019
Plutselig arbeidssøker
For kort stund siden uttalte Econas advokater til
article_print Magma 12.03.2019

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt