Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Magma

magma
Tidsskriftet Magmas formål er å bidra til kunnskapsutvikling, refleksjon og debatt innenfor feltet økonomi og ledelse. Et sentralt mål er å styrke kommunikasjonen mellom forskere og utøvere på de ulike fagområdene. Dette vil vi oppnå gjennom å
- formidle kunnskap fra forskning gjennom vitenskapelige artikler
- presentere ulike faglige synsvinkler gjennom kortere kommentarartikler
- belyse praktiske problemstillinger gjennom cases og intervjuer
- publisere bidrag fra både forskere og aktører i næringsliv og offentlig sektor
Alle artikler skal være grundig faglig forankret, og tidsskriftet vil prioritere bidrag som tar opp aktuelle problemstillinger med et bredt anvendelsesområde.
Opplag: 19 055
Frekvens: 8 utgaver pr år
Magma
Boks 1869 Vika
0124 OSLO
Tlf 22 82 80 00
Faks 22 82 80 01
Ansvarlig redaktør
Charlotte Hartvigsen Lem
92 81 60 36
charlotte.hartvigsen.lem@fagbokforlaget.no
Annonseansvarlig
Jannicke Isaksen
41 41 44 40
jannickeisaksen@outlook.com

Utgiver:

Econa


Trykkeri:

John Grieg A/S

Artikler fra mediet

Forskning støtter positive funn
Bedre søvn, mindre stress og mer tilstedeværelse. Det er konklusjonen etter at forskere på Handelshøyskolen BI har studert effekten av mindfulness i Telenor Global Services.
Magma 21.04.2021
Mindfullness-trening kan øke både helse og lønnsomhet
- H adde norske sjefer lagt til rette for at kunnskapsarbeidere jobber slik forskning viser er mest hjerneeffektivt, ville bedriftene økt produktiviteten og lønnsomheten.
Magma 21.04.2021
Små virksomheter må også være med på grønn omstilling
Vi har noen lokomotiver i norsk næringsliv som går foran i det grønne skiftet. Skal vi få til endring, må vi få med flere bedrifter, også de med under 50 ansatte.
Magma 21.04.2021
Endringer gjør arbeidsmarkedet urolig
KRISTIN ØLBERG har en Master of Management-grad fra BI med spesialisering innen organisasjonspsykologi og har lang erfaring som konsulent innen karriere- og lederutvikling i ulike organisasjoner og bedrifter. Kristin er karriererådgiver i Econa og er ansvarlig for karrieresenteret. Hun hjelper medlemmer daglig med individuell rådgiving, i tillegg til å være fasilitator og kursholder.
Magma 21.04.2021
Dine YouTube-favoritter er også annonsørenes favoritter
Klikket du deg inn på karantenevidoen til Tix for å nynne med på refrenget? Eller har du sett remiksen av blunderen etter Ernas koronabudskap? Da er du i selskap med mange. Nordmenn elsker YouTube, og det er her vi får våre felles populærkulturelle referanser.
Magma 21.04.2021
Forundret over studenter som ikke er medlem
Econa har fulgt meg i fire år og har i stor grad vært med på å forme min karrierevei. Nå har tiden kommet for å si takk for følget til Econa Student.
Magma 21.04.2021
Vårt nye kjøpesenter er digitalt
Da butikkene koronastengte i mars, sluttet vi ikke helt å handle. De digitale butikkene er døgnåpne og grenseløse, og i fjor la nordmenn igjen godt 156 milliarder kroner i norske nettbutikker.
Magma 21.04.2021
Bli bærekraftig eller forsvinn
Miljøsatsingene i Jernia handler ikke bare om samvittighet for konsernsjef Espen Karlsen. De handler også om risikostyring.
Magma 21.04.2021

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt