Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

barnehage.no

barnehageno
barnehage.no er et nettstedet for alle med tilknytning til norsk barnehagesektor.
Vi bringer nyheter, reportasjer og annet interessant stoff om barnehager. Vi tar temperaturen på en unik og stadig voksende sektor hver eneste dag. Vi følger de store og viktige barnehagepolitiske spørsmålene. Men presenterer også små, trivielle historier fra hverdagen i landets barnehager.
Ved å annonsere på barnehage.no treffer du barnehageeiere, daglig ledere, barnehagelærere, fagarbeidere, assistenter og andre med tilknyting til barnehagen. Og ikke minst når du mange av foreldrene med barn i barnehagealder.
barnehage.no
Prinsens gate 91
Bodø
Tlf 75 55 37 00
Faks 75 55 37 01
Konst. redaktør
Trine Jonassen
75 55 37 00
91 77 75 27
trijon@pbl.no
Annonseansvarlig
Ragnhild V. Grenberg
99 01 44 23
ragnhild@din-partner.no

Utgiver:

Private Barnehagers Landsforbund


Artikler fra mediet

Barnehagebarna har ingen paragraf som beskytter deres psykososiale miljø, skriver artikkelforfatteren.
barnehage.no 16.10.2019
Mette Bakken leder Samvirkebarnehagene i Fredrikstad. Hun håper nå på å endelig få en avklaring i spørsmålet om økonomisk tilskudd for 2014 og 2015.
barnehage.no 15.10.2019
Hjertelig velkommen til en inspirerende kveld for deg som jobber i barnehagen. Kveldens tema er hvordan gjøre litteratur tilgjengelig for alle barn i barnehagen.
barnehage.no 15.10.2019
«Det holder meg våken om nettene å vite at mine kollegaer står på som superhelter for å gjøre hver dag best mulig for alle barna. Og uansett hvor hardt vi jobber, så strekker det ikke til. Ikke egentlig,» skriver pedagogisk leder Thea D. Nygård.
barnehage.no 15.10.2019
Hvordan kan man jobbe mest mulig hjernevennlig i barnehagen? Det har forfatterparet Grete Helle og Tom Rune Fløgstad brukt nesten ti år på å formulere i bokform. Til våren kommer de til Barnehage 2020.
barnehage.no 15.10.2019
To nye rapporter fra BDO tar for seg differensiering av driftstilskudd til private barnehager, samt transaksjoner i forbindelse med oppkjøp.
barnehage.no 15.10.2019
Flere og flere foreldre melder om at norske barnehager tar i bruk lekser som en del av skolestarterprogrammet for 5-åringene.
barnehage.no 14.10.2019
21 private barnehager har gått til sak mot Fredrikstad kommune. Årsaken er uenighet om driftstilskuddene barnehagene fikk i 2014 og 2015.
barnehage.no 14.10.2019
Å være skeptisk til ny mat er en naturlig del av utviklingen vår. Hvordan kan barnehagene jobbe for at flere barn tør å smake på fisk, grønnsaker, frukt og bær?
barnehage.no 11.10.2019
- I tillegg til pedagogrollen er jeg også mamma som har et barn som faller midt imellom, som med litt hjelp kunne hatt et annet utgangspunkt, skriver artikkelforfatteren.
barnehage.no 11.10.2019

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt