Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Bistandsaktuelt

bistandsaktuelt
Bladet har nyheter, informasjon og debatt om bistand og utviklingsspørsmål.
Frekvens: 8 utgaver pr år
Bistandsaktuelt
Boks 8034 Dep.
0030 OSLO
Tlf 23 98 00 00
Faks 23 98 00 99
Ansvarlig redaktør
Gunnar Zachrisen
23 98 02 37
95 77 77 18
gz@norad.no
Annonseansvarlig
Christine M. Harg
23 98 02 39
23 98 00 99
harg@norad.no

Utgiver:

Norad


Trykkeri:

Amedia Trykk Lillestrøm AS

Artikler fra mediet

Oljefondet må stille krav om Mosambik-lån
MENIGER: Bør norske pensjonspenger investeres i banken som er medansvarlig for korrupsjonsskandalen i Mosambik?
article_web Bistandsaktuelt 19.02.2019
- Tegneserier er de unge arabernes ufiltrerte uttrykk
Den arabiske våren utløste et jordskred - av tegneserier. Nå tegner unge araberne raseriet mot de gamle gubbene som styrer, og frustrasjonen over undertrykkingen av kvinner. Men myndighetene vet hva som skal til for å få dem til å holde kjeft.
article_web Bistandsaktuelt 19.02.2019
Usynlige barn - uten rettigheter
GLOBALE STEMMER: Et navn, en offisiell identitet og en nasjonalitet anerkjent av alle, dette er noe de fleste av oss tar som en selvfølge.
article_web Bistandsaktuelt 19.02.2019
Jenter i Etiopia sikter høyt
Et dypt konsentrert blikk. Tunga rett i munnen. Beskyttet av hvite plasthansker heller hun med stø hånd rosa, rød og oransje væske i ulike reagensrør. Deretter tilsettes en teskje med et grått pulver.
article_web Bistandsaktuelt 19.02.2019
Indonesia får de første regnskogsmillionene fra Norge
Klimagassutslippene gikk i 2017 ned i Indonesia som følge av mindre avskoging. Det utløser den første klimautbetalingen fra Norge.
article_web Bistandsaktuelt 18.02.2019
Unnskyld, jeg vil hjelpe «de aller fattigste». Hvor bor de?
Norges nye utviklingsminister har sagt at han vil gjøre mer for å hjelpe de fattigste i verden. Men hvor mange er de - og hvor bor de? Britiske forskere mener det er dobbelt så mange fattige som det Verdensbanken anslår.
article_web Bistandsaktuelt 18.02.2019
LHL: Om Det globale fondets resultatrapportering
MENINGER: Rune Jansen Hagen, professor ved Universitetet i Bergen, etterlyser i Bistandsaktuelt 8. februar, en debatt om bistandens innhold og effektivitet sett opp mot 1-prosentmålet.
article_web Bistandsaktuelt 18.02.2019
- Alle afghanere drømmer om fred
Intensiverte fredsforhandlinger gir en liten strime av håp til et krigstrett Afghanistan. Vi har spurt folk i Kabul hva de tenker om mulighetene for fred.
article_web Bistandsaktuelt 18.02.2019
Rød kantspiller på blått lag
PORTRETTET: Egentlig var han på vei ut av politikken, i hvert fall for en stund. Han og kona hadde tenkt å bli bistandsarbeidere. Men så ringte en dame og spurte om han ville bli minister.
article_web Bistandsaktuelt 15.02.2019
Her er 7 grunner til at Amazonas-satsingen er i trøbbel
Han har vært president i bare halvannen måned, men har allerede lansert en rekke utspill med negativ effekt for regnskog og urfolk.
article_web Bistandsaktuelt 15.02.2019

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt