Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Fotterapeuten

fotterapeuten
Fagbladet Fotterapeuten dekker fag- og produktrelaterte nyheter, utdannelse og saker generelt knyttet til fothelse. Som organ for Fotterapeutforbundet skriver vi også om aktiviteter og politiske saker i forbundet. Fotterapeuten har som oppgave å sette medlemmenes interesser i alle faglige spørsmål på dagsorden, i og utenfor forbundet. Bladet skal gi uavhengig og allsidig informasjon om medlemmenes interessefelt, inspirere til bredde og engasjement i den faglige debatt, sette søkelys på utdanningspolitikk og utdanningens rolle i samfunnet, og arbeide for å skape forståelse for utdanningens betydning.
Opplag: 1 115
Frekvens: 4 utgaver pr år
Fotterapeuten
Boks 9202 Grønland
0134 OSLO
Tlf 91 30 33 33
Faks
Redaktør
Ann Beate Grasdalen
99 45 00 90
ann.beate@fotterapeutforbundet.no
Annonseansvarlig
Eva Steen Johansen
93 49 78 45
evafot@online.no

Utgiver:

Fotterapeutforbundet


Trykkeri:

Merkur Grafisk AS

Artikler fra mediet

BARNEFOTEN - SJELDEN GRUNN TIL BEKYMRING
Om et barn ikke viser tegn til smerte og ubehag, er det normalt ingen grunn til å føle uro ved inntåing, uttåing, for om et barn er plattfot, kalvbeint eller lignende. Inntil 95 prosent av dette trenger ingen behandling. Mye av det en fotterapeut kan bidra med, er å berolige bekymrede foreldre.
Fotterapeuten 15.03.2019
Slipehetter PODO
De brune slipehettene utgår fra sortimentet. De blir erstattet med oransje slipehetter PODO. Slipehetter PODO gir god presisjon og sikkerhet.
Fotterapeuten 15.03.2019
Slipehetter THERMO
Thermo slipehetter er en nyhet i Norge. De gir en rask, effektiv og sikker sliping av hornhud. Slipehetten endrer farge hvis den blir for varm.
Fotterapeuten 15.03.2019
KOMPETANSEHEVINGSPLANEN - NYE KURS
Som dere sikkert allerede har lagt merke til, har Kompetansehevingsplanen - som følger med bladet - fått ny layout. Vi har prøvd å gjøre den mer leservennlig slik at det er lettere å se hvilke kurs som går hvor og når.
Fotterapeuten 15.03.2019
Sandaler og arbeidssko
Thorsen biovital AS har tatt inn noen modeller sandaler og arbeidssko i ekte skinn. Skoene er produsert i Tyskland av Vogelsang. Sandalene fås i hvitt, svart og blomster.
Fotterapeuten 15.03.2019
ORTOPEDIINGENIØRER OM BARNEFØTTER
Den kanskje viktigste jobben ortopediingeniører bidrar med for barn og foreldre som er bekymret, er å avdekke om et barn faktisk har en feilstilling eller om foten utvikler seg normalt. De prøver i første omgang å gi råd, framfor å iverksette tiltak.
Fotterapeuten 15.03.2019
FØTTER PÅ FLYREISER
Ferie, fritid og flyreiser er høyt prioritert for mange. Eksotiske reisemål med lange flyreiser blir stadig vanligere for alle aldersgrupper. Men hvordan står det egentlig til med føttene når vi reiser langt? Trives de med dette - og hva kan vi gjøre for å gi dem god pleie på reisen.
Fotterapeuten 15.03.2019
BARNEFØTTER OG FYSIOTERAPI
Plattfothet, inntåing og tågang; det er de mest vanlige årsakene - knyttet opp mot føtter - til at små barn henvises til fysioterapeut Vibeke Aasheim. Hun opplever også å få barn henvist på grunn av klumpfot, men heldigvis er det relativt uvanlig.
Fotterapeuten 15.03.2019
Nytt styremedlem
I Fotterapeuten nummer 3/18 ble Fotterapeutforbundets nye sentralstyre presentert.
Fotterapeuten 15.03.2019
ReflexWear sokker og strømper
Thorsen biovital AS har tatt inn en ny produktserie med sokker og strømper. ReflexWear diabetes/Comfortsokker og kompresjon/reisestrømper.
Fotterapeuten 15.03.2019

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt