Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Fotterapeuten

fotterapeuten
Fagbladet Fotterapeuten dekker fag- og produktrelaterte nyheter, utdannelse og saker generelt knyttet til fothelse. Som organ for Fotterapeutforbundet skriver vi også om aktiviteter og politiske saker i forbundet. Fotterapeuten har som oppgave å sette medlemmenes interesser i alle faglige spørsmål på dagsorden, i og utenfor forbundet. Bladet skal gi uavhengig og allsidig informasjon om medlemmenes interessefelt, inspirere til bredde og engasjement i den faglige debatt, sette søkelys på utdanningspolitikk og utdanningens rolle i samfunnet, og arbeide for å skape forståelse for utdanningens betydning.
Opplag: 1 115
Frekvens: 4 utgaver pr år
Fotterapeuten
Boks 9202 Grønland
0134 OSLO
Tlf 91 30 33 33
Faks
Redaktør
Ann Beate Grasdalen
99 45 00 90
ann.beate@fotterapeutforbundet.no
Annonseansvarlig
Eva Steen Johansen
93 49 78 45
evafot@online.no

Utgiver:

Fotterapeutforbundet


Trykkeri:

Merkur Grafisk AS

Artikler fra mediet

Møte med det Danske Fodterapeutforbundet
I slutten av mai var tre representanter fra Fotterapeutforbundets sentralstyre på studietur til København. Der hadde de et spennende møte med det danske Fodterapeutforbundet for å få en innføring i hvordan de jobber. I tillegg besøkte de Fodterapeutskolen i København.
article_print Fotterapeuten 06.09.2018
EN DEL AV NOE STØRRE
Ragni Andreassen var ferdig utdannet fotterapeut i 1982 og startet sin egen klinikk to år etter. Samtidig meldte hun seg inn i Fotterapeutforbundet. Å starte for seg selv var et stort steg å ta. Da var det godt å vite at du var en del av noe større og hadde et sted å henvende deg.
article_print Fotterapeuten 06.09.2018
Naturlig universalsalve
Salven består kun av naturlige planteoljer og den samme kjente gode blandingen av eteriske oljer som er i UTROLIG universalsalve.
article_print Fotterapeuten 06.09.2018
STÅR STERKERE SAMMEN
Å være en del av et fagforbund og et fellesskap er en tosidig sak. Samtidig som det gir deg en trygghet, flere rettigheter og at du har rådgivere ved din side om noe skjer, betyr det også at du selv er med på å skape et kollektiv og demokrati til gode for flere enn deg selv.
article_print Fotterapeuten 06.09.2018
Ultra-Smooothing Balm. 75 ml.
Fra Akileine har det kommet en ny krem, Ultra-Smoothing Balm. Dette er en mykgjørende og forebyggende fotkrem for meget tørre føtter. Kremen inneholder hele 15 % urea.
article_print Fotterapeuten 06.09.2018
FOTTERAPEUTFORBUNDETS NYE SENTRALSTYRE
På representantskapsmøtet i april ble det valgt nytt sentralstyre for Fotterapeutforbundet. Leder Inger M. Paulsen og nestleder Kathrine F. Rosenberg tok gjenvalg, mens alle de tre øvrige styremedlemmene er nye. Under følger en liten presentasjon av alle sammen.
article_print Fotterapeuten 06.09.2018
EN AKTIV 66-ÅRING
«Når jeg blir 66, da tar livet til...», synger Wenche Myhre. En annen som har rukket å bli 66 i år, er Fotterapeutforbundet. Det vil imidlertid være en skam å si at forbundets liv først tar til ved 66 år, her har aktiviteten vært høy helt siden starten.
article_print Fotterapeuten 06.09.2018
Lunula laser - en gamechanger i medisinsk fotpleie
Arch of Scandinavia har nylig lansert lavenergilaser'n «Lunula laser», og har på ett år cirka 30 klinikker i Sverige som kunder. Det er en ikke-invasivbehandling mot neglesopp, uten bivirkninger.
article_print Fotterapeuten 06.09.2018
LITT HISTORIKK OM FAGFORENINGENES START
Fagforeningenes fremvekst er knyttet til utviklingen av industrisamfunnet. Likevel dannet håndverkssvennene fagforeninger tidligere enn industriarbeiderne i de fleste land.
article_print Fotterapeuten 06.09.2018
To i én metatarsalbeskyttelse med tåspreder
Fra Gel smart har Thorsen biovital tatt inn et nytt produkt i ren gel. Produktet reduserer plager forårsaket av nedsunken tverrbue. En tåskiller mellom 1.-2. tå gjør at Halux ikke legger seg mot tå nr.
article_print Fotterapeuten 06.09.2018

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt