Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Kommunal Rapport

kommunal-rapport
Hver uke distribueres Kommunal Rapport til de viktigste beslutningstagerne i Kommune-Norge. Erfaringer i offentlig sektor utveksles og felles utfordringer drøftes. Naturlige stoffområder er økonomi, IKT, helse og omsorg, organisasjon og ledelse, oppvekst, kultur og næringsutvikling. Kommunal Rapport er den viktigste markedsplassen for leverandører til sektoren, og gir den beste dekning på ledige stillinger på ledernivå i offentlig sektor.
Antall lesere: 87 000 (Gallup Fagpresse 15.2)
Opplag: 9 039
Frekvens: 40 utgaver pr år
Kommunal Rapport
Boks 1940 Vika
0125 OSLO
Tlf 24 13 64 50
Faks
Ansvarlig redaktør
Britt Sofie Hestvik
951 45 480
bsh@kommunal-rapport.no
Redaktør
Ole Petter Pedersen
900 57 640
ole.petter@kommunal-rapport.no
Annonseansvarlig
Fred Scharffenberg
92 01 07 05
fred@kommunal-rapport.no
Annonseansvarlig stilling
Wencke Røise
93 00 19 59
wencke@kommunal-rapport.no

Utgiver:

Kommunal Rapport AS


Trykkeri:

Amedia Trykk Lillestrøm AS

Artikler fra mediet

Nysgjerrig på hvordan kostnaden på kommunens største innkjøp - offentlig tjenestepensjon - kan reduseres? Oppskriften er såre enkel. Innhent alternative tilbud. Det er mer lønnsomt og mindre komplisert enn mange tror.
Kommunal Rapport 18.06.2021
Politikk dreier seg nå også om å tenke lokalt for å handle nasjonalt.
Kommunal Rapport 18.06.2021
At driftsresultatene har økt i Kommune-Norge, gjenspeiles ikke i utviklingen av disposisjonsfondene. KS mener at oppblåste driftsinntekter gir et skjevt bilde.
Kommunal Rapport 18.06.2021
Et nytt kontaktinforegister skal gjøre at kommuneleger raskt kommer i kontakt med kolleger i resten av landet ved koronasmitteutbrudd.
Kommunal Rapport 18.06.2021
Det er påvist 56 tilfeller av smittede med deltavarianten i Færder, og kommunen antar at alle nye positive prøver er denne varianten.
Kommunal Rapport 17.06.2021
I begynnelsen av neste uke kan en løsning på byrådskaoset i Oslo være på plass, håper ordfører Marianne Borgen (SV).
Kommunal Rapport 17.06.2021
Representanter for helse og omsorg er selv med på å forme sin kommende arbeidsplass, det nye sykehjemmet i Moelv. Det er de som vet hvor skoen trykker i hverdagen - og hva som til for å skape et godt hjem for pasientene.
Kommunal Rapport 17.06.2021
- Det er en liten gjeng opposisjonspolitikere som ikke er så fornøyd med lokaldemokratiet. Noe annet ville vært rart, sier forsker.
Kommunal Rapport 17.06.2021
Oslo Høyre har bedt ordføreren i byen om å få noen dager på seg til å prøve å stable på beina et alternativ til det rødgrønne byrådet.
Kommunal Rapport 17.06.2021
Barn med innvandrerbakgrunn utgjør over halvparten av alle barn i familier med vedvarende lav inntekt. Trenden fortsetter i feil retning, ifølge en ny rapport.
Kommunal Rapport 17.06.2021

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt