Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Optikeren

optikeren

Optikeren - Tidsskrift for norsk optometri og synsvitenskap, er et redaksjonelt uavhengig organ, eid av Norges Optikerforbund. Tidsskriftet distribueres til alle medlemmer i Norges Optikerforbund, og henvender seg også til leverandører, brukere, politikere, media, og andre organisasjoner. 

Bladet har en blanding av nyheter, reportasjer og fagstoff fra Norge og verden, og dekker fagområdene:  syn, øyehelse, optikk og optometri.

 

Opplag: 2 148
Frekvens: 6 utgaver pr år
Optikeren
Øvre Slottsgate 18/20
Oslo
Tlf 23355450
Faks 22416366
Ansvarlig redaktør
Dag Øyvind Olsen
23 35 54 50
92 45 00 39
dag@optikerforbund.no
Annonseansvarlig
Stina Olsen
23 35 54 50
stina@optikerforbund.no

Utgiver:

Norges Optikerforbund


Trykkeri:

07 Media AS

Artikler fra mediet

STOL PÅ DEG SELV, ELLER GJØR NOE MED DET!
- Jeg sammenligner det med å kjøre bil med en kjørelærer ved din side. Til å begynne med er det praktisk og bekvemt. Du unngår uhell, unødvendig bremsing og slitasje på bilen, men på et tidspunkt må kjørelæreren ut, sier Tommy Jensen, optiker og butikkeier i Mo.
article_print Optikeren 17.10.2018
VI PRESENTERER: FAGUTVALGET
Diskusjonen går livlig og engasjementet er stort når Fagutvalget i Norges Optikerforbund jobber med revidering av nok en klinisk retningslinje. Bli bedre kjent med dem!
article_print Optikeren 17.10.2018
Gjør kloke valg - Choosing wisely
Den opprinnelig canadiske helsekampanjen Choosing wisely har blitt omfavnet også av norske myndigheter og foreninger. Den setter fokus primært på overforbruk av helsetjenester.
article_print Optikeren 17.10.2018
Samarbeid med helsedirektoratet - Stopptober
Helsedirektoratet, Synsinformasjon (SI) og Norges Optikerforbund (NOF) har inngått et samarbeid i forbindelse med røykesluttkampanjen i oktober - Stopptober.
article_print Optikeren 17.10.2018
NORDEN SAMARBEIDER!
Det skal være enkelt for optikere å få seg jobb i våre nordiske naboland. Men det er ikke alltid tilfelle. Det var en av sakene på agendaen da Nordisk Optiker Råd møttes i Reykjavik i september.
article_print Optikeren 17.10.2018
NÅR SYNET ER LIVSVIKTIG
Hos dyr, fugler og fisk kan godt syn være en forskjell på liv og død. Evolusjonen har ført til at hver skapning har fått øyne som er spesialiserte for å kunne se byttedyr eller spiselige planter, eller for å oppdage farer fra andre. Mange av våre medskapninger har mye bedre og mer avansert syn enn vi har.
article_print Optikeren 17.10.2018
Trafikk og syn
Trafikkutvalget har utarbeidet en Powerpointpresentasjon som NOFs medlemmer fritt har tilgang til.
article_print Optikeren 17.10.2018
NYHET!
STANDARD FILTERBRILLER MED ADD 2,50
article_print Optikeren 17.10.2018
ETTERLYST: FLERE SPESIALISTER
Ønsker du å bli tryggere i rollen og få mengdetrening på diabetes? Til prosjektet «Diabetes, syn og øyehelse» trengs mastergradsstudenter som kan bidra i det 10-årige forskningsarbeidet.
article_print Optikeren 17.10.2018
SNUBLER INN I ALDERDOMMEN
Mange snubler inn i alderdommen på grunn av at de ikke ser godt nok hjemme. Med enkle grep i hjemmene kan det bli så mye bedre og tryggere.
article_print Optikeren 17.10.2018

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt