Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Parat

parat
Parat gis ut av arbeidstakerorganisasjonen med samme navn, Parat, som er tilsluttet YS. Parat distribueres til hver enkelt av medlemmene. Parat har over 30 000 medlemmer der alle er ansatt innenfor alle de fire hovedsektorene i arbeidslivet. I tillegg er politikere, journalister og ledere i nærings-, organisasjons- og arbeidslivet blant de faste leserne. Parat er et moderne magasin. Redaksjonen legger vekt på å holde høy, faglig kvalitet både når det gjelder journalistikk, foto og grafisk design. Bladet skal inspirere og skape debatt om temaer rundt norsk arbeidsliv.
Frekvens: 5 utgaver pr år
Parat
Boks 9029 Grønland
0133 OSLO
Tlf 21 01 36 00
Faks 21 01 38 00

Utgiver:

Parat, en arbeidstakerorganisasjon i YS


Trykkeri:

Aktietrykkeriet AS

Artikler fra mediet

Det var en markant nedgang i bruk av antibiotika og hoste- og forkjølelsesmidler i pandemiåret 2020. Andel barn i alder 0-4 år som fikk antibiotika ble redusert med nesten 40 prosent, viser nye tall fra Folkehelseinstituttet.
Parat 17.06.2021
Fra 1. okober 2021 blir uttaket av foreldrepermisjonen mer fleksibelt.
Parat 17.06.2021
Et flertall på Stortinget er enige om å gi 650 millioner kroner mer til pensjonistene i trygdeoppgjøret.
Parat 17.06.2021
Arbeidsledigheten blant nyutdannede steg med 25 prosent i 2020, mens flere med mastergrad jobbet ufrivillig deltid eller i jobber de er overkvalifisert til.
Parat 17.06.2021
En av fire ledere har vært bekymret for at deres ansatte drikker for mye alkohol. Ikke alle snakker med den det gjelder. - Ledere har et stort ansvar, sier direktør for Akan kompetansesenter, Elisabeth Ege i en pressemelding.
Parat 17.06.2021
Det er tverrpolitisk enighet om at det organiserte arbeidslivet er viktig, og en viktig suksessfaktor i håndteringen av pandemien.
Parat 16.06.2021
Den 15. juni var 171.183 helt ledige, delvis ledige og arbeidssøkere på tiltak hos NAV. Det er en nedgang på 4550 fra forrige uke.
Parat 15.06.2021
Tidligere arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie blir ny viseadministrerende direktør i NHO.
Parat 15.06.2021
I kjølvannet av NAV-skandalen foreslår et utvalg flere endringer av folketrygdloven for å sikre samsvar med internasjonale avtaler.
Parat 15.06.2021
Brann og redningstjenestene på norske flyplasser er redusert til et minimum og det er for eksempel ikke røykdykkere tilgjengelig ved branntilløp i fly.
Parat 15.06.2021

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt