Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Norsk Skogbruk

norsk-skogbruk
Frittstående, uavhengig organ for skogbruksnæringen og skoginteresserte. Skal gi velinformert og objektiv dekning av faglige og næringspolitiske spørsmål, og annet som vedrører skog og skognatur.
Opplag: 2 939
Frekvens: 11 utgaver pr år
Norsk Skogbruk
Wergelandsveien 23 B
0167 OSLO
Tlf 23 36 58 50
Faks 22 60 41 89
Redaktør
Line Venn
93 09 71 33
line.venn@norsk-skogbruk.no
Annonseansvarlig
Arnt Erik Isaksen
411 61 619
arnt.erik.isaksen@flexkonsult.no

Utgiver:

Det norske Skogselskap


Trykkeri:

Merkur Grafisk AS

Artikler fra mediet

Omfattende barkbilleangrep i Sør-Sverige og på kontinentet bidrar nå til å sende tømmerprisen ned igjen. Også her har fjorårets tørkesommer svekket skogen mange steder og bekymringen for billeangrep er stor.
Norsk Skogbruk 21.06.2019
Selv om de ekstraordinære årsmøtene i Glommen Skog og Mjøsen Skog i skrivende stund ikke har gått av stabelen, synes det avklart at den lenge og heftig omtalte fusjonen mellom disse andelslagene blir vedtatt.
Norsk Skogbruk 21.06.2019
Flere har spådd at en nedgang i tømmerprisene er rett rundt hjørnet, om enn midlertidig. Statistikken for april kan tyde på at det stemmer.
Norsk Skogbruk 05.06.2019
Ingunn Kjelstad gikk som ventet av som styremedlem da Skogeierforbundet avholdt sitt årsmøte i forbindelse med Skog og Tre-konferansen. Inn på hennes frie plass i styret kom Ellen Fauske Bleness, nyvalgt ordfører i Glommen.
Norsk Skogbruk 24.05.2019
- Det er en misforståelse at det er forbudt å grøfte foryngelsesfelt. Og i en del tilfeller er det behov for å senke grunnvannsstanden.
Norsk Skogbruk 23.05.2019
I selskapet Fjordtømmer AS ønsker Ingunn Kjelstad å tenke nye tanker om tømmeromsetning og videreforedling på Vestlandet, med mål om effektivisering og kostnadskutt i verdikjeden. Med det mister hun plassen i styret i Skogeierforbundet.
Norsk Skogbruk 23.05.2019
Da Glommen og Mjøsen i høst gikk ut og erklærte at de hadde «best tømmerpris», mente Viken Skog at dette var brudd på markedsføringsloven. Andelslaget pusset advokat på sine søsterorganisasjoner, som deretter modererte sine formuleringer.
Norsk Skogbruk 23.05.2019
Skog- og trebransjen ble formelig overøst av godord fra en entusiastisk Landbruks- og matminister Olaug Bollestad da hun åpnet årets Skog og Tre-konferanse på Gardermoen idag.
Norsk Skogbruk 23.05.2019
Landbruks- og Miljødirektoratets «Utredning av forbud mot utsetting av utenlandske treslag til skogbruksformål» er ferdig.
Norsk Skogbruk 23.05.2019
Sven Ombudstvedt er tilbake som konsernsjef i Norske Skog. Og han starter med å presentere et overskudd på halvannen milliard for 2018 - før han begir seg ut på veien for å få deltagere med på et nytt obligasjonslån.
Norsk Skogbruk 22.05.2019

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt