Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Norsk Skogbruk

norsk-skogbruk
Frittstående, uavhengig organ for skogbruksnæringen og skoginteresserte. Skal gi velinformert og objektiv dekning av faglige og næringspolitiske spørsmål, og annet som vedrører skog og skognatur.
Opplag: 2 939
Frekvens: 11 utgaver pr år
Norsk Skogbruk
Wergelandsveien 23 B
0167 OSLO
Tlf 23 36 58 50
Faks 22 60 41 89
Redaktør
Line Venn
93 09 71 33
line.venn@norsk-skogbruk.no
Annonseansvarlig
Arnt Erik Isaksen
411 61 619
arnt.erik.isaksen@flexkonsult.no

Utgiver:

Det norske Skogselskap


Trykkeri:

Merkur Grafisk AS

Artikler fra mediet

Ved CTMP-fabrikken MMK FollaCell investeres det nå 155 millioner kroner i nytt vannrenseanlegg. Det foreligger også konkrete planer om å øke produksjonen fra 130 til 180 000 årstonn, men disse er ikke endelig vedtatt.
Norsk Skogbruk 23.01.2020
Skogbrannene som har rast i Australia siden september har fram til januar sluppet ut om lag 350 millioner tonn CO 2 i atmosfæren. Det tilsvarer to tredjedeler av kontinentets utslippsmål for et helt år.
Norsk Skogbruk 22.01.2020
Som ventet har tømmerkjøperne redusert sine priser til skogeier noe nå ved nyttår.
Norsk Skogbruk 21.01.2020
Viken Skog og AT Skogs manøver før jul for å overta aksjemajoriteten i Moelven har skapt «en litt muggen tone i skogeierfamilien», som Mjøsen Glommens nestleder Ole Th. Holth uttrykte det på et skogeiermøte på Mysen nylig.
Norsk Skogbruk 21.01.2020
Allerede i januar 2019 så vi en utflating i tømmerprisene, og etter hvert et fall. Likevel har hogstaktiviteten holdt seg oppe, og i følge tallene fra Landbruksdirektoratet ble rekorden fra 2018 slått med 230 000 kubikkmeter.
Norsk Skogbruk 21.01.2020
Glommen Mjøsen Skog valgte som kjent å benytte seg av sin forkjøpsrett til Moelven-aksjene som ble solgt før jul, og vil slik det nå ser ut bli sittende med 71 % av aksjene. Det vil koste ca 650 millioner kroner.
Norsk Skogbruk 20.01.2020
Tømmerprisene justeres ned
Som ventet har tømmerkjøperne redusert sine priser til skogeier noe nå ved nyttår. Men gjennomgangstonen er at justeringen ikke er dramatisk, prisnivået er fortsatt ganske bra, og at bare vi kommer over denne bille-kneika, vil prisene stabilisere seg.
Norsk Skogbruk 19.01.2020
Ny avvirkningsrekord tross prisfall
Allerede i januar 2019 så vi en utflating i tømmerprisene, og etter hvert et fall. Likevel har hogstaktiviteten holdt seg oppe, og i følge tallene fra Landbruksdirektoratet ble rekorden fra 2018 slått med 230 000 kubikkmeter.
Norsk Skogbruk 19.01.2020
Smertefull endring til det bedre?
VIKEN SKOG OG AT SKOGS MANØVER før jul for å overta aksjemajoriteten i Moelven har skapt «en litt muggen tone i skogeierfamilien», som Mjøsen Glommens nestleder Ole Th.
Norsk Skogbruk 19.01.2020
Åpen gård og jul på Presteseter
Lena-Valle Vgs avd. Valle har som tradisjon å lage et julearrangement. Det har i alle år vært på Valletunet på skolen, men i år og året før har det vært på Presteseter på grunn av utbygging på Valle.
Norsk Skogbruk 19.01.2020

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt