Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Norsk Skogbruk

norsk-skogbruk
Frittstående, uavhengig organ for skogbruksnæringen og skoginteresserte. Skal gi velinformert og objektiv dekning av faglige og næringspolitiske spørsmål, og annet som vedrører skog og skognatur.
Opplag: 2 939
Frekvens: 11 utgaver pr år
Norsk Skogbruk
Wergelandsveien 23 B
0167 OSLO
Tlf 23 36 58 50
Faks 22 60 41 89
Redaktør
Line Venn
93 09 71 33
line.venn@norsk-skogbruk.no
Annonseansvarlig
Arnt Erik Isaksen
411 61 619
arnt.erik.isaksen@flexkonsult.no

Utgiver:

Det norske Skogselskap


Trykkeri:

Merkur Grafisk AS

Artikler fra mediet

Alle ansatte i Nortømmer må ut for å plante
Daglig leder Per Kveseth beordrer alle ansatte til å plante minst 10 000 planter i vår. Dette vil sørge for at Nortømmer får satt ut en halv million ekstra planter og at selskapet unngår permitteringer.
Norsk Skogbruk 03.04.2020
Da det ble fattet vernevedtak for 46 nye områder rett før jul ble det erklært at skogvernet passerte 5 %, og at man dermed er halvveis til målet som ble vedtatt i Stortinget våren 2016.
Norsk Skogbruk 24.03.2020
Trussel om pest fra ville svin på skogen
- Da jeg var på Kirkenær og snakket om villsvin for et drøyt år siden, var jeg langt mer positiv til dette viltet enn jeg er i dag. Og det som har skjedd i mellomtida er at afrikansk svinepest har bredd om seg så til de grader.
Norsk Skogbruk 23.03.2020
Gjenvalg på Breivik - ut med Uggen
Valgkomitéen i Viken Skog innstiller enstemmig på gjenvalg over hele fjøla til årsmøtet - når dette engang lar seg gjennomføre. Dermed fortsetter Olav Breivik som styreleder.
Norsk Skogbruk 20.03.2020
Nortømmer vinner markedsandeler, Allskog taper
Det ble satt avvirkningsrekord i både 2018 og 2019, og tømmerkjøperne kniver om volumene. Fordelingen dem imellom endres ikke mye på et år, men for både Nortømmer og Allskog var endringen en fortsettelse av tendensen fra året før.
Norsk Skogbruk 19.03.2020
Tid for dugnadsånd
I skrivende stund har landet vært gjennom de første dagene med omfattende tiltak for å hindre spredning av koronasmitten.
Norsk Skogbruk 18.03.2020
Fusjonen ga driftsunderskudd
Det nyetablerte andelslaget Glommen Mjøsen Skog as fikk et driftsunderskudd i 2019 på 22 millioner kroner. Det er 40 millioner kroner dårligere enn de to andelslagene til sammen hadde ifjor, og det er fusjonskostnadene som får skylden.
Norsk Skogbruk 17.03.2020
Tømmerprisene ytterligere ned i februar
I februar var gjennomsnittsprisen for alt virke omsatt i hele landet 391 kroner per kubikkmeter. I februar i fjor var tilsvarende pris 60 kroner mer.
Norsk Skogbruk 17.03.2020
Overskudd tross kraftig volumfall
Allskog endte opp med et kvantum på snaut 919 000 m3 i 2019. Volumet fortsetter dermed å falle, slik det har gjort hvert år siden 2014, da andelslaget omsatte 1.217 millioner m3. Likevel opererer Allskog med et driftsresultat på 14,2 millioner kroner i 2019.
Norsk Skogbruk 17.03.2020
Plantemangel på hele Østlandet
Store problemer med ugras sist sommer har ført til redusert produksjon ved skogplanteskolene i Hokksund og på Biri. Alt som er å oppdrive av planter på Østlandet er allerede solgt og skogeierne oppfordres til høstplanting i stedet.
Norsk Skogbruk 17.03.2020

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt