Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Medier24

medier24
Medier24 er et bransjenettsted for mediebransjen med mer.
Medier24
Boks 380 Sentrum
0102 OSLO
Tlf 91 73 25 34
Faks
Redaktør
Erik Waatland
917 32 534
erik@medier24.com

Utgiver:

Medier24 AS


Artikler fra mediet

«Hvis man skal begynne å snakke om «på grensen til brudd» og «grensen til ikke brudd» er vi plutselig tilbake på fire kategorier. For ikke å snakke om de tilfellene som er på grensen til å være på grensen.», skriver Marius Thorkildsen.
Medier24 01.10.2022
- De har åpne kundelister, og det er viktig for meg, sier Olga Marie Brathaug.
Medier24 30.09.2022
Nordlys-journalisten Silje Charlotte Solstad bytter ut journalistikken med rågiverjobb i Tromsø.
Medier24 30.09.2022
«Det som gjør den norske kongehus-journalistikken skjev, er at vi vet for mye om kongefamiliens private liv, men for lite om hvordan de utfører den formelle og uformelle makten de har», skriver Sahara Muhaisen.
Medier24 30.09.2022
NTB blir en partnerbedrift til TekLab Bedrift i et treårig prosjekt om å utvikle teknologi innen medier og kommunikasjon. Målet er å lage prototyper på nye løsninger for mediebransjen.
Medier24 30.09.2022
Det melder Warner Bros. Discovery fredag. Magnus Vatn blir ny ansvarlig redaktør for TVNorge. Han kommer fra rollen som programdirektør i Norge. Samtidig går han inn i styret i Norsk Presseforbund. Det melder Warner Bros. Discovery.
Medier24 30.09.2022
- Nå er vi klare for å si velkommen til internasjonale kunder i stor skala.
Medier24 30.09.2022
Samme leder og nestleder, men fem nye medlemmer går inn. Artikkelen oppdateres Som forventet ble innstillingen til sammensetningen av Pressens Offentlighetsutvalg for de neste to årene vedtatt på fredagens styremøte i Norsk Presseforbund.
Medier24 30.09.2022
Stor interesse for å jobbe med Oljefondet. Søkerlisten til stillingen som SoMe-ansvarlig for Oljefondet er klar og det er en jobb svært mange har lyst på.
Medier24 29.09.2022
Programleder Marte Spurkland får hver fredag av sin gode venninne Kristine Hellesland der de skal diskutere det å være «førti-ish» i ny podkast.
Medier24 29.09.2022

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt