Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Byggfakta

byggfakta

Redaksjonen i fagtidsskriftet Byggfakta har som sin primære oppgave å holde den profesjonelle byggebransjen løpende orientert om aktuelle hendelser, endrede rammebetingelser, samt nyheter, messer, konferanser og produktnyheter. Stoffet publiseres i Byggfaktas printutgave og eBlad, vår digitale versjon, samt på nettsiden www.byggfakta.no. I tillegg sender vi ut nyhetsbrev to ganger i uken til våre meget beslutningsdyktige og innkjøpssterke mottakergrupper.

Byggfaktas spalter er åpne for meningsutveksling. Vi ønsker en god kommunikasjon med bransjen og imøteser tips og informasjon fra en engasjert bransje.
Antall lesere: 40 000 (MMI Fagpresseundersøkelsen 2013)
Opplag: 16 502
Frekvens: 10 utgaver pr år
Byggfakta
Boks 1024
1510 MOSS
Tlf 69 91 24 00
Faks 69 91 24 02
Ansvarlig redaktør
Pål Engeseth
69 91 24 40
ple@byggfakta.no
Redaktør
Bjørn Laberg
69 91 24 00
bjorn.laberg@byggfaktamedia.no

Utgiver:

Byggfakta Docu AS


Trykkeri:

V-TAB AB

Artikler fra mediet

Unngå brannspredning i trehus
I Norge har vi lang tradisjon for bruk av tre som byggemateriale. Tre er brukt både i konstruksjoner og som utvendig og innvendig kledning. De siste årene har byggeri av tre blitt stadig mer populært. Da er det viktig å tenke på brannsikkerheten.
article_print Byggfakta 23.04.2019
Nye skap møter stort behov
Canes nye prefabrikerte skap skal være problemløseren som forenkler arbeidsdagen i alle typer prosjekter som involverer vannbåren varme.
article_print Byggfakta 23.04.2019
Investerer 85 milliarder kroner i helsebygg
Innen helsebygg er det planlagt investeringer på hele 85,5 milliarder kroner de neste fem årene. De klart største investeringene kommer i Oslo, som står for drøyt 31 prosent av investeringene.
article_print Byggfakta 23.04.2019
«Skattekista» vil være foregangsskole
Byggingen av nye Flesberg skole i Buskerud, som også inkluderer ny svømmehall og idrettsbygg, er godt i gang, med ferdigstillelse før skolestart til høsten.
article_print Byggfakta 23.04.2019
vLoc3-Pro tilbyr ny revolusjonerende pat. teknologi for kabel- og rørpåvisning aldri før sett fra noen produsent.
vLoc3-Pro muliggjør blant annet: • 3D påvisning med sideveis meterangivelse når man står til siden for traséen i tillegg til dybde • 3D maksimum gir
article_print Byggfakta 23.04.2019
Bygger for Brønnøysundregistrene
Veidekke har fått i oppdrag av eiendomsselskapet Søren Nielsen as å oppføre et miljøsertifisert kontorbygg som skal leies ut til Brønnøysundregistrene.
article_print Byggfakta 23.04.2019
Bygg- og anleggsbransjen ønsker bedre kjønnsbalanse
En utbredt bevisstgjøring er i gang i enkelte bransjer for å sikre bedre kjønnsbalanse. - Dette er en utvikling vi ønsker oss, sier nestleder i Lederne, Liv Spjeld By.
article_print Byggfakta 23.04.2019
Velger Kebony til nye friluftssykehus
Som et avlastningstilbud til langtidssyke pasienter har Stiftelsen Friluftssykehusene og prestisjetunge Snøhetta bygget sykehushytter i Oslo og Kristiansand, og snart står Trondheim og Østfold for tur. Norskproduserte og bærekraftige Kebony er valgt som hyttemateriale.
article_print Byggfakta 23.04.2019
Topper investering på Voss med ny restaurant
En restaurant med plass til 450 gjester skal nå bygges på toppen av Voss Gondol. Gondolbanen er ifølge Voss Resort den største investeringen som er gjort ved en skidestinasjon nord for Alpene.
article_print Byggfakta 23.04.2019
Coromatic sikrer nødstrøm til operasjonssaler
Bærum sykehus ligger i Sandvika i Akershus fylke, og er blant de 10 største sykehusene i Norge. Det eldste bygget er fra 1924, mens nybygget ble oppført i 2006. Sykehuset tilbyr tjenester som kirurgi, akuttmottak og fødeavdeling, og rommer dessuten et aktivt forskningsmiljø. Vestre Viken HF er statlig eier av sykehuset, som har ca. 2300 ansatte.
article_print Byggfakta 23.04.2019

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt