Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Byggfakta

byggfakta

Redaksjonen i fagtidsskriftet Byggfakta har som sin primære oppgave å holde den profesjonelle byggebransjen løpende orientert om aktuelle hendelser, endrede rammebetingelser, samt nyheter, messer, konferanser og produktnyheter. Stoffet publiseres i Byggfaktas printutgave og eBlad, vår digitale versjon, samt på nettsiden www.byggfakta.no. I tillegg sender vi ut nyhetsbrev to ganger i uken til våre meget beslutningsdyktige og innkjøpssterke mottakergrupper.

Byggfaktas spalter er åpne for meningsutveksling. Vi ønsker en god kommunikasjon med bransjen og imøteser tips og informasjon fra en engasjert bransje.
Antall lesere: 51 000 (Kantar Media Fagpresse 2018)
Opplag: 16152
Frekvens: 7 utgaver pr år
Byggfakta
Boks 205
1501 MOSS
Tlf 69 91 24 00
Faks 69 91 24 01
Ansvarlig redaktør
Pål Engeseth
958 49 711
pal.engeseth@byggfakta.no
Redaktør
Bjørn Laberg
936 00 518
bjorn.laberg@byggfaktamedia.no
Annonseansvarlig
Kristen Sandvold
957 21 068
ksa@byggfaktamedia.no

Utgiver:

Byggfakta Docu AS


Trykkeri:

V-TAB AB

Artikler fra mediet

En intuitiv, presis og brukervennlig avstandsmåler. Utmerket til å måle over lengre avstander, for eksempel kabler og rør eller på steder hvor det er vanskelig å komme til.
Byggfakta 24.05.2022
NORDBYGG 2022: Nordbygg hentet inn en av de fremste ekspertene innen varmepumpeteknologi for å komme med sine personlige tanker om framtidens varmepumper.
Byggfakta 24.05.2022
Nye Leica AP20 AutoPole er verdens første tiltkompanserte stangløsning, i kombinasjon med totalstasjoner, for landmåling og oppmåling.
Byggfakta 24.05.2022
I to år har det blitt jobbet med å få laget en ny aktivitetspark på det tidligere industriområdet til Odda Smelteverk. Smelteverket var i drift fram til 2003, men en konkurs sørget for at den tradisjonsrike hjørnestensbedriften ble historie. En spennende mulighetsstudie, utviklet av arkitekter i Snøhetta, viser nå hvordan det nye sentrumsområdet kan bli seende ut.
Byggfakta 24.05.2022
Garda Sikring har nå kommet på banen med et produkt som gjør at de mye omtalte helikopter-problemene ved en rekke sykehus og flyplasser nå kan bli løst.
Byggfakta 24.05.2022
Det er Sandefjord-baserte Guard Automation som har fått oppdraget om å sikre bedre varmestyring av Stabæk Fotball sin kunstgressbane «Tobbe-banen», oppkalt etter den tidligere akademi- og eliteseriespilleren Tobias Børkeeiet.
Byggfakta 24.05.2022
I vårt «dypdykk» i prosjektdatabasen har vi denne gangen sett på hvor stor andel av prosjektene som er registrert miljøsertifisert. Dette gjelder igangsatte og planlagte byggeprosjekter for perioden 2019 til 2025.
Byggfakta 24.05.2022
Garda Sikring lanserer boltefri langsgående sikring. Dette er en brukervennlig løsning som gir trygg sikring både for kjørende og de som arbeider langs veien.
Byggfakta 24.05.2022
- Norge har dårlig tid om vi skal nå bærekraftsmålene som er satt innen 2030. Myndighetene pøser ut milliarder på strømstøtte til husholdningene.
Byggfakta 24.05.2022
Wibe Ladders lanserer nå verdens første aluminiumstiger produsert med fornybar energi. Det minsker CO2avtrykk med 75%, sammenlignet med verdensgjennomsnittet.
Byggfakta 24.05.2022

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt