Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Norsk Landbruk

norsk-landbruk
Norsk Landbruk ble første gang gitt ut i 1882, og er Norges eldste uavhengige fagblad for landbruket. Med opplysende artikler og tester bidrar vi til bedre økonomiske resultater for våre lesere. Vi gir gårdbrukerne omfattende kjøpsinformasjon ved å presentere nyheter fra maskin- og byggebransjen, vi tester maskiner og utstyr, og gir økonomiske analyser av gårdsdrifta. I tillegg gir vi råd innenfor bedriftsledelse, husdyr- og planteproduksjon.
Antall lesere: 64 000 (TNS Gallup MU 15.2)
Opplag: 11 141
Frekvens: 18 utgaver pr år
Norsk Landbruk
Boks 9303 Grønland
0135 OSLO
Tlf 21 31 44 00
Faks
Ansvarlig redaktør
Iver K. Gamme
21 31 44 00
950 49 233
iver.gamme@tunmedia.no
Annonseansvarlig
Berit Clausen
21 31 44 44
97 07 06 73
berit.clausen@tunmedia.no
Annonseansvarlig produkt
Ragnhild Aasgaard
908 55 027
ragnhild.aasgaard@tunmedia.no

Utgiver:

Tun Media AS


Trykkeri:

Polinor AS

Artikler fra mediet

Døgnrytmen påvirker lammevekta
Drektige søyer som får forstyrret sin døgnrytme føder lettere lam, skriver Forskning.no og refererer til et forsøk som er utført i Australia.
article_web Norsk Landbruk 19.02.2019
Nå får du mindre betalt for høsthveten
Forventet overskudd gir lavere priser Norske bønder har nå sådd så mye høsthvete at det forventes at leveransene vil bli vesentlig større enn etterspørselen i matkornmarkedet.
article_web Norsk Landbruk 18.02.2019
Prior har fått egg-avtale med Rema1000
Tilsvarer produksjonen fra 100 produsenter. At Coop valgte Den Stolte Hane som ny hovedleverandør på egg, var et tøft slag i trynet for Nortura på nyåret, men en ny avtale med Rema1000 gir grunn til å glede seg.
article_web Norsk Landbruk 18.02.2019
Felleskjøpet satser hardere på bruktsalg
Vurderer bruktsenter både på Kløfta, i Trøndelag og på Vestlandet.
article_web Norsk Landbruk 18.02.2019
På jobb med norgesmesteren
- Jeg ble tipset om det første klippekurset av søstra mi som gikk på videregående der kurset skulle arrangeres. Jeg hadde jobbet litt med sau før, og tenkte at det kunne være artig å prøve noe nytt, forteller hun.
article_web Norsk Landbruk 14.02.2019
Bensinbesettelse
Jeg burde ha sendt regning til min far.
article_print Norsk Landbruk 14.02.2019
A-K har kjøpt Westreng
Bildet i glasskula til Sigbjørn Westreng begynte å bli klart. Westreng Maskin­forretning ville ha godt av å ha en kjede i ryggen. Så knakket A-K maskiner og Erik Grefberg på døra.
article_print Norsk Landbruk 14.02.2019
Hest versus ATV
Vi har vel alle vært 15-16 år og stått overfor den skjebnetunge avgjørelsen om å svi av konfirmasjonspengene, enten på en ATV eller en hest. Her er en guide til hvordan konfirmasjonspengene varer lengst.
article_print Norsk Landbruk 14.02.2019
En liten maskin kan også velte
«Den burde vært anskaffet mye tidligere», sier ofte de som har kjøpt seg en minilaster. Det er en svært praktisk redskap, som gjerne brukes til flere oppgaver enn den først var tiltenkt.
article_print Norsk Landbruk 14.02.2019
Populære musekurs
I oktober 2018 åpnet regjeringa for at bønder ikke lenger må kontakte et skadedyrfirma for å bli kvitt plagsomme smågnagere.
article_print Norsk Landbruk 14.02.2019

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt