Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Khrono

khrono
"Ny innsikt. Hver dag".
Vinner av Fagpresseprisen 2014: Uavhengig nettavis for ansatte og studenter i høyere utdanning, samt andre som er interessert i universitets-, høgskole- og forskningsspørsmål. Avisen ble lansert 22. april 2013 og oppdateres daglig.
Avisen skal i sin dekning tilstrebe en kritisk og seriøs journalistikk, i tråd med den frie presses idealer, samt stimulere til meningsutveksling og faglig debatt.
Khrono
Boks 4 St. Olavs plass
0130 OSLO
Tlf 67 23 50 41
Faks

Utgiver:

Høgskolen i Oslo og Akershus


Artikler fra mediet

Professor Veggelands snevre syn på forskning må utfordres
Noralv Veggelands kritikk av «prosjektmakeriet» som truer den grunnleggende forskningen, treffer dårlig og må utfordres, skriver rektor Dag Rune Olsen.
article_web Khrono 19.10.2018
Dekan: Steinnes forblir omplassert
NTNU reverserer ikke vedtaket om tvangsflyttingen av tidligere leder i Forskerforbundet, Kristian Steinnes, selv om lederen han var i konflikt med nå har gått av.
article_web Khrono 19.10.2018
Hva er hensikten med å sende studentene ut?
Professorene Kai A. Olsen og Kjetil Haugen er i tvil om det faglige utbytte med et semester i utlandet for studentene, og mener at både institusjonene og studentene har gode grunner til å begrense utveksling.
article_web Khrono 19.10.2018
Administrativt ansatte får mindre å si ved rektorvalget i Agder
Stemmene til de administrativt ansatte ved Universitetet i Agder skal telle mindre i valget av ny rektor. NTL mener det signaliserer at de administrative er enda mindre verd enn før.
article_web Khrono 19.10.2018
Et filosofisk skrekkdrama
«Grensen» bør sees, av den som vil opplyses - og opprøres. Filmene var en av de helt store snakkisene på årets Cannesfestival. Dette er en av de filmene det blir helt feil å gi et handlingsreferat av.
article_web Khrono 18.10.2018
Oslo må bli studenthovedstad i verdensklasse
Oslo skal bli kjent som en studenthovedstad i verdensklasse, ikke en storby med studenter i. Studentenes Helse- og trivselsundersøkelse (SHoT 2018) viser at nesten en av tre studenter føler seg ensomme.
article_web Khrono 18.10.2018
Ber Nybø stramme opp ikt-satsingen
Næringen innen informasjonsteknologi i Norge har samlet seg. I en felles rapport «Framtidstanken» stiller de nye krav til Iselin Nybø, utdanningene og seg selv. Torsdag fikk Iselin Nybø overlevert det IKT-bransjen har kalt «Framtidstanken».
article_web Khrono 18.10.2018
Høgskoledirektøren innstiller på fortsatt valgt rektor i Molde
Høgskoledirektør Gerd Marit Langøys forslag til vedtak i saken om ledelsesmodell ved Høgskolen i Molde er klar: Hun ønsker valgt rektor og todelt ledelse. Torsdag 25.
article_web Khrono 18.10.2018
Instituttleder ved historiske studier på NTNU trekker seg
Tor Einar Fagerland trekker seg fra stillingen som leder ved Institutt for historiske studier ved NTNU med øyeblikkelig virkning.
article_web Khrono 18.10.2018
Nye tall om lærermangel
Grunnskolestatistikken for 2017 viste at i 20 prosent av kommunene i Nord-Norge var det mer enn 20 prosent ufaglærte; i sju kommuner var der mer enn 30 prosent. Ifølge et oppslag i Aftenposten 13.
article_web Khrono 18.10.2018

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt