Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Nettverk

nettverk
Nettverk er EL & IT Forbundets medlemsblad. Forbundet har omlag 38000 medlemmer og organiserer blant annet de fleste av landets elektro-, energi-, og telekommunikasjonsmontører. Leserne jobber derfor både i private og offentlige virksomheter. Det er ansatte i e-verk, kraftstasjoner, elforsyningen for øvrig, i tillegg til ansatte i telekom- og IKT-bransjen. Mange steder organiserer forbundet vertikalt, slik at mange ansatte og yrkesgrupper er representert, også ledere, mellomledere, selgere, fagarbeidere, og personer med stab- og støttefunksjoner. Nettverk bringer aktuelt faglig og politisk stoff og reportasjer fra forbundets og medlemmenes kjerneområder.
Opplag: 38 040
Frekvens: 8 utgaver pr år
Nettverk
Postboks 8964 Youngstorget
0028 Oslo
Tlf 906 55 240
Faks
Ansvarlig redaktør
Knut Viggen
90 65 52 40
knut.viggen@lomedia.no
Annonseansvarlig
Arnt Erik Isaksen
411 61 619
arnt.erik.isaksen@flexkonsult.no

Utgiver:

EL & IT Forbundet


Trykkeri:

Aktietrykkeriet AS

Artikler fra mediet

Norsk Folkehjelp går inn i neste fireårsperiode med klare ambisjoner om å vokse i antall medlemmer, og å styrke lokal beredskap og synlighet. Kampen mot atomvåpen, våpenspredning, politisk polarisering, rasisme og fremmedfrykt, står også sentralt.
Nettverk 29.10.2019
EL og IT-uka ble gjennomført i uke 38 med arrangementer og aktiviteter i flere av distriktene. I Bergen sto fagforeningen blant annet på stand hos en av byens elektrogrossister, det vårt bilde er tatt.
Nettverk 29.10.2019
EL og IT Forbundet ga full støtte til Klimabrølet og den tredje nasjonale skolestreiken for klima tidligere i høst. Nestleder Vidar Hennum synes dette var et flott tiltak. - Vi gir vår fulle støtte.
Nettverk 29.10.2019
Fra 1. januar ble det forbudt å leie inn arbeidskraft uten avtale med de tillitsvalgte. Statsbygg har erfart at entreprenørene ikke bryr seg om de nye innleiereglene.
Nettverk 29.10.2019
Klubbleder i Lefdal Installasjon, Øystein Tømmervik, er bekymret over utviklingen i byggebransjen. - Vi har sett det over flere år og det blir bare verre og verre, sier Tømmervik.
Nettverk 29.10.2019
Fleksibel kunst
Nettverk 29.10.2019
De vant kjempekontrakten til slutt etter en runde i rettssalen, men nå er montørene i Bergensbedriften Thunestvedt AS i full gang med elektroarbeidene på den nye motorveien mellom Svegatjørn og Rådal på E39.
Nettverk 29.10.2019
Fellesforbundet vil trekke LOs millionstøtte til Tankesmien Agenda og mener tenketanken bør avskaffes, fordi Venstre og KrF har gått inn i en blå regjering.
Nettverk 29.10.2019
- Dette er en helt annen dom enn det vi så i tingretten. Vi er veldig godt fornøyd med at den fremstår så klar og konkret og at den oppsummerer arbeidsgivers tilretteleggingsplikt på en så god måte, sier forbundssekretær i EL og IT Forbundet, Jarle Eide.
Nettverk 29.10.2019
Landstariffkonferansen for elektrofag (LOK) oppfordrer EL og IT-klubbene om å kreve 100 prosent fast ansettelse og tariffavtale for de innleide.
Nettverk 29.10.2019

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt