Kjøttbransjen
22.03.2018
LARVIK I Vestfold har foredlingsbedriften Slakter Eftedal i Larvik bygd seg opp til å bli landets største aktør på økologisk kjøttforedling. Det tette samarbeidet med Grøstadgris er årsaken til det.
2012 markerte starten på den økologiske satsingen for Slakter Eftedal. Den gang kom Grøstadgris på banen og ønsket å flytte all produksjon til Larvik. Totalt utgjør nå den økologiske produksjonen for Slakter Eftedal rundt 30 prosent av totalproduksjonen, og den har doblet seg fra ca. 100 tonn til ca. 200 tonn pr. år.
DOBLET OMSETNINGEN
- Det er vel riktig å si at samarbeidet med Grøstadgris og vår spissing mot økologisk produksjon, har åpnet nye dører for oss som bedrift. Vi har doblet omsetningen i løpet av de seks årene som har gått og
Gå til medietDOBLET OMSETNINGEN
- Det er vel riktig å si at samarbeidet med Grøstadgris og vår spissing mot økologisk produksjon, har åpnet nye dører for oss som bedrift. Vi har doblet omsetningen i løpet av de seks årene som har gått og