Kjøttbransjen
06.10.2025
Frank Orheim og Jan-Arne Fjørstad har vært gjennom store endringer i kjøttindustrien.
- Jeg har vært med på mye.
Fjørstad begynte i Ringstads Pølsefabrikk på midten av 70-tallet.
Den gang var det fortsatt håndskrevne etiketter, tungt skjærearbeid og en kjøttbransje preget av lokal forankring.
50 år og seks navn senere avsluttet han karrieren i Grilstad - på samme sted, men med nye eiere, nye maskiner og helt andre krav.
50 år i kjøttfaget
Fra i
Gå til medietFjørstad begynte i Ringstads Pølsefabrikk på midten av 70-tallet.
Den gang var det fortsatt håndskrevne etiketter, tungt skjærearbeid og en kjøttbransje preget av lokal forankring.
50 år og seks navn senere avsluttet han karrieren i Grilstad - på samme sted, men med nye eiere, nye maskiner og helt andre krav.
50 år i kjøttfaget
Fra i


































































































