Kjøttbransjen
06.10.2025
Gaselle-bedriften Hafjell Slakteri satser på verdens dyreste kjøtt.
- Vi har 4000 hyttekunder med relativt sterk økonomi og som er veldig glad i hva vi driver med, sier daglig leder Paal Klepper.
Denne saken kretser rundt mye. Eksklusivitet, kunder med tykk lommebok, wagyu-burgere som ble revet bort.
Nevnes må også rask vekst på få år, krydret med høythengende utmerkelser. Vi har også et uventet utgangspunkt og en karakterdrevet historie, for «gikk en faen» i Knut Sørlundsengen da lokale bønder sa nei.
For å toppe det hele har vi også en forretningsmessig v
Gå til medietDenne saken kretser rundt mye. Eksklusivitet, kunder med tykk lommebok, wagyu-burgere som ble revet bort.
Nevnes må også rask vekst på få år, krydret med høythengende utmerkelser. Vi har også et uventet utgangspunkt og en karakterdrevet historie, for «gikk en faen» i Knut Sørlundsengen da lokale bønder sa nei.
For å toppe det hele har vi også en forretningsmessig v


































































































