Fjell og Vidde
10.02.2020
På tur i kulda fyller utemat-blogger Tonje Fånes Aaring termosene med varm restemat og krydret melk.
Det er bare noen hundre meter siden vi startet, men Tonje Fånes Aaring finner fram primusen og pakker ut av sekken.
- Her er stedet jeg ville vise dere. Er det ikke fint å ta utelunsjen her?
38-åringen fra Lillehammer overtok nylig driften av nettsiden utepaaturmedprimus.com, en blogg og instagramkonto full av tips for alle som vil kombinere friluftsliv med enkle og gode matopplevelser.
- Jeg liker å bruke nærmiljøet. Å være ute og kjenne at du får påfyll, er det viktigste. Du trenger ikke å kjøre langt og slite deg opp på en høy topp. Friluftsliv er mye lettere enn det, sier Tonje.
Hun ser utover Neversjøen i Gausdal, et område hun er lommekjent i.
SUPPE AV RESTEMAT
I tursekken har hun nesten alltid med primus. Opplevelser og oppskrifter deler hun på turbloggen.
- Jeg er opptatt av å formidle at man aldri angrer på at man kommer seg ut.
Den lave vintersola lyser opp Sk
Gå til mediet- Her er stedet jeg ville vise dere. Er det ikke fint å ta utelunsjen her?
38-åringen fra Lillehammer overtok nylig driften av nettsiden utepaaturmedprimus.com, en blogg og instagramkonto full av tips for alle som vil kombinere friluftsliv med enkle og gode matopplevelser.
- Jeg liker å bruke nærmiljøet. Å være ute og kjenne at du får påfyll, er det viktigste. Du trenger ikke å kjøre langt og slite deg opp på en høy topp. Friluftsliv er mye lettere enn det, sier Tonje.
Hun ser utover Neversjøen i Gausdal, et område hun er lommekjent i.
SUPPE AV RESTEMAT
I tursekken har hun nesten alltid med primus. Opplevelser og oppskrifter deler hun på turbloggen.
- Jeg er opptatt av å formidle at man aldri angrer på at man kommer seg ut.
Den lave vintersola lyser opp Sk