Kjøkkenskriveren
17.04.2018
I vinverdenen finnes det mange lokale spesialiteter. Småskalaprodukter som bare unntaksvis finner veien ut av vindistriktet, som nytes av lokalbefolkningen, kanskje av en og annen turist utenfor allfarvei. Man skal være glad for at ikke alle slike produkter finner veien ut i den store verden, for det er utrolig mye sært der ute. Men noen ganger dreier det seg om små skatter.
For en del år tilbake var jeg på tur til Cognac. Brennevinet cognac var ikke noe nytt, men det tok ikke lang tid før jeg oppdaget at mange cognacprodusenter i tillegg lagde en spesiell hetvin, som jeg aldri hadde hørt om før, og som den gang ikke fantes i Norge. Den ble servert overalt i Cognac, enten som aperitiff før middag ell
Gå til medietFor en del år tilbake var jeg på tur til Cognac. Brennevinet cognac var ikke noe nytt, men det tok ikke lang tid før jeg oppdaget at mange cognacprodusenter i tillegg lagde en spesiell hetvin, som jeg aldri hadde hørt om før, og som den gang ikke fantes i Norge. Den ble servert overalt i Cognac, enten som aperitiff før middag ell