AddToAny

Eva Hoddø blir ny leder i NFFs Region Sør-Øst

Vi har snakket med NFFs nyvalgte regionledere. Turen har kommet til sør- og østlandet - bortsett fra hovedstadsområdet. Møt Eva Hoddø!
I NFFs Region Sør-Øst har Sissel Hovland sittet som regionleder i 5 år. Hun har ikke sittet i tre perioder, og gikk i år for gjenvalg. Da valget startet den 15.september var det to kandidater til ledervervet. Nevnte Hovland, i tillegg til Eva Hoddø. Hovland ble innstilt til ledervervet av valgkomiteen. Men det var Hoddø som gikk seirende ut av duellen. I regionen ble det avgitt 241 stemmer.

Den 1.januar starter hun som regionleder. Vi har i denne forbindelse forsøkt å bli litt bedre kjent med regionlederen for fysioterapeutene som holder til på store deler av sør- og østlandet.

Først: Hvem er du? Hva er din fysio-bakgrunn frem til nå?

Jeg er Eva, 53 år. Opprinnelig trønder. Bosatt i Stavern i Larvik kommune med to voksne sønner.

Jeg er en veldig engasjert fysioterapeut.

Jeg startet å jobbe med barn og unge i kommunehelsetjenesten (8 år), etterfulgt av to år innen rehabilitering - og en kort periode på sykehus. De siste 19 årene har jeg jobbet som selvstendig næringsdrivende med tilskudd i Larvik kommune. Her har jeg startet opp to nye institutt og drevet mye gründervirksomhet og markedsføring for å gi et bredt og godt tilbud innen kvinnehelse i Larvik og nabokommuner. Den erfaringen j

Les mer

Flere saker fra Fysioterapeuten

- Har man levd over evne for lenge? Gapt over for mye? En ting er sikkert: Regnestykket gikk ikke opp, skriver redaktør på lederplass.
Fysioterapeuten 24.11.2022
- Jeg mener det er bedre at vi er til stede og deltar med våre verdier enn å boikotte. Det blir neppe lagt merke til om NFF boikotter Dubai, skriver NFFs forbundsleder.
Fysioterapeuten 23.11.2022
- La det med en gang være sagt: dette er vanskelig!, skriver professor og fysioterapeut Kari Bø.
Fysioterapeuten 23.11.2022
- Jeg vil oppfordre Hovedlandsmøtet til å stemme mot forslaget om boikott, og samtidig fremme en resolusjon som oppfordrer Fondsstyret til å omgjøre vedtaket om å ikke gi reisestipend til Dubai-kongressen, skriver Tobba T. Sudmann.
Fysioterapeuten 23.11.2022
Debatten rundt den kommende verdenskongressen i Dubai fortsetter. I dette innlegget svarer Snorre Hjartnes på Nina-Margrethe Theodorsens tilsvar, der hun oppfordrer til dialog, kunnskapsutveksling og vennskap - ved å reise til Dubai på kongress.
Fysioterapeuten 23.11.2022

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt