AddToAny

Eva Hoddø blir ny leder i NFFs Region Sør-Øst

Vi har snakket med NFFs nyvalgte regionledere. Turen har kommet til sør- og østlandet - bortsett fra hovedstadsområdet. Møt Eva Hoddø!
I NFFs Region Sør-Øst har Sissel Hovland sittet som regionleder i 5 år. Hun har ikke sittet i tre perioder, og gikk i år for gjenvalg. Da valget startet den 15.september var det to kandidater til ledervervet. Nevnte Hovland, i tillegg til Eva Hoddø. Hovland ble innstilt til ledervervet av valgkomiteen. Men det var Hoddø som gikk seirende ut av duellen. I regionen ble det avgitt 241 stemmer.

Den 1.januar starter hun som regionleder. Vi har i denne forbindelse forsøkt å bli litt bedre kjent med regionlederen for fysioterapeutene som holder til på store deler av sør- og østlandet.

Først: Hvem er du? Hva er din fysio-bakgrunn frem til nå?

Jeg er Eva, 53 år. Opprinnelig trønder. Bosatt i Stavern i Larvik kommune med to voksne sønner.

Jeg er en veldig engasjert fysioterapeut.

Jeg startet å jobbe med barn og unge i kommunehelsetjenesten (8 år), etterfulgt av to år innen rehabilitering - og en kort periode på sykehus. De siste 19 årene har jeg jobbet som selvstendig næringsdrivende med tilskudd i Larvik kommune. Her har jeg startet opp to nye institutt og drevet mye gründervirksomhet og markedsføring for å gi et bredt og godt tilbud innen kvinnehelse i Larvik og nabokommuner. Den erfaringen j

Les mer

Flere saker fra Fysioterapeuten

Stian Rugsveen Engen slutter som generalsekretær i Norsk Fysioterapeutforbund (NFF). Dette melder Norsk Fysioterapeutforbund på sine nettsider.
Fysioterapeuten 27.09.2023
Vi vet at fysioterapi, rehabilitering og forebygging fungerer. Den økonomiske gevinsten av å satse er tydelig, som vist i rapporten «Samfunnsmessig verdi av rehabilitering» og prosjektet «Innovativ rehabilitering Indre Østfold kommune».
Fysioterapeuten 27.09.2023
Helsevesenet går noen tøffe år i møte, der krav om effektivisering, prioritering og ressursfordeling sannsynligvis vil gjøre et større inntog enn vi er vant til.
Fysioterapeuten 26.09.2023
I nettverksmetaanalysen, som er publisert i det anerkjente tidsskriftet British Journal of Sports Medicine (BMJ), har forskerne inkludert resultater fra 270 randomiserte kontrollerte studier publisert mellom 1990 og februar 2023,
Fysioterapeuten 25.09.2023
Skrevet av Ruth Cecilie Gundersen, fysioterapeut og hovedtillitsvalgt, Oslo kommune.
Fysioterapeuten 24.09.2023

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt