AddToAny

Bør heltidspolitikere i NFF ha tidsbegrenset levetid?

Bør heltidspolitikere i NFF ha tidsbegrenset levetid?
Heltidspolitikerne i Norsk Fysioterapeutforbund kan ikke sitte lenger enn maks tre perioder. Det ønsker regionleder Hans Leo Dagsvik debatt om.
I et innlegg i Fysioterapeuten nummer 5/2020 stiller han spørsmål om hvorfor det er slik at heltidspolitikerne i organisasjonen er de eneste som sitter på lånt tid. Her utdyper han hvorfor han stiller spørsmålet.

Les hele innlegget her

- Det er utvilsomt en særegenhet i norsk politikk. Så langt jeg kjenner til, er det få andre organisasjoner og ingen politiske partier som har tidsbegrensning for politikere. Jeg mener også det er en viss fare for at vi går glipp av tung og viktig politisk erfaring og kompetanse, og at vi kan miste de beste politikerne våre med dagens ordning, sier Dagsvik.

Selv er han inne i sin siste periode som regionleder og forstår godt hvis enkelte mener han snakker på egne vegne. Samtidig påpeker han at det er i så fall noe han gjør i full offentli

Les mer

Flere saker fra Fysioterapeuten

Gravide med bekkensmerter får ikke den hjelpen de sårt trenger, mener professor Kari Bø. Hun tror den nye henvisningsordningen har noe av skylden.
Fysioterapeuten 14.08.2020
Flere fysioterapeuter har spurt om de kan si nei til pasienter som har vært på reise i grønne land, og be dem vente i ti dager. Det går ikke uten videre, sier NFF.
Fysioterapeuten 12.08.2020
Høstens tarifforhandlinger kan bli tøffe på grunn av korona, innser NFFs forbundsleder. Mandag ble kravene i takstforhandlingene levert, og snart går de andre forhandlingene i gang.
Fysioterapeuten 11.08.2020
-Forleng taksten for videokonsultasjon, i det minste til 1. november, ber NFF av Helsedepartementet. Departementet har så langt sagt nei. I mars fikk fysioterapeutene muligheten til å ta takst for videokonsultasjoner.
Fysioterapeuten 10.08.2020
Faggruppa for Mensendieckfysioterapi føler seg ikke hørt i prosessen, nå som studieretningen legges ned på OsloMet. De ser på mulighetene for å etablere en videreutdanning eller kursrekke for å sikre nye fysioterapeuter kompetansen.
Fysioterapeuten 06.08.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt