Antall medier: 79
Antall artikler: 7494

Industri og teknologi

Siste nytt

Skjåkmat produserer 200 av disse spekeskinkene i året og det skjer på basis av en stor lokal, frittgående gris. Nå har kyndige NM-dommere kåret denne spekeskinka til Norges aller beste. - Et flott produkt med en god behagelig moden smak. Mør i konsistensen, god modning og mild i smaken. Rett og slett en spekeskinke i særklasse!
Kjøttbransjen
15.05.2024
- Sammen med mine flotte kolleger og medarbeidere i konsernet skal vi fortsette den gode jobben som blir gjort hver eneste dag.
Kjøttbransjen
15.05.2024
Ansatte i kjøttindustrien får økt sine minstelønnssatser (garantilønnen) til 216,15 kroner pr. time, inkludert det generelle tillegget. Det er klart etter at partene i lønnsoppgjøret, NHO Mat og Drikke og Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund (NNN), har kommet til enighet i forhandlingene.
Kjøttbransjen
15.05.2024
Nordfjord Kjøtt (NK) tar store steg mot det grønne skiftet.
Kjøttbransjen
15.05.2024
Flere dagligvarebutikker begynner nå å gå tom for egg i hyllene og redningen for Rema-kunder er danske egg.
Kjøttbransjen
15.05.2024
Den viktigste kjøttmessen i Spania og en av de viktigste i Europa! Det er kort beskrevet Alimentaria/Intercarn-messen i Spania.
Kjøttbransjen
15.05.2024
Se for deg at du kan fjerne fett i stykningsdeler som biffer og koteletter og erstatte dette med magnesium, vitamin D ellerOmega-3. Et spansk selskap har klart dette ved hjelp av blant annet 3D-teknologi.
Kjøttbransjen
15.05.2024
Spania er et av de viktigste kjøtteksportlandene i verden og har Kina som det viktigste enkeltmarked målt i tonnasje. Og da snakker vi om mer enn 560 000 tonn.
Kjøttbransjen
15.05.2024
Marianne Vangsøy er ansatt som kommunikasjons- og fagformidlingssjef i Animalia AS. Hun etterfølger Helga Odden som går av med pensjon til sommeren.
Kjøttbransjen
15.05.2024
Trenden er klar: forbrukerne etterspør tynnere skiver av skinke og andre slicede påleggsprodukter når de gjør sine innkjøp.
Kjøttbransjen
15.05.2024

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt