Kjøkkenskriveren
24.06.2024
Visste du at økologiske produkter på kjøkkenet kan bidra til å nå så mange som åtte av FNs bærekraftsmål? Debio anbefaler Serveringsmerket til store og små virksomheter. En sertifisering kan hjelpe dem med å nå sine bærekraftsmål.
- De fleste av oss tenker på et landbruk som er på lag med natur, dyr og miljø når vi hører ordet «økologisk». Men økologiske produsenter bidrar til mer enn det. Det er vi glad for å kunne synliggjøre ytterligere for blant annet store virksomheter, sier prosjektleder Hege Bruce.
Mange virksomheter har de siste årene kjent på at det er vanskelig å nå ut om hvordan de jobber bærekraftig. Samtidig har kravene fra myndighetene til åpenhet og rapportering blitt større. Stadig flere bruker FNs bærekraftsmål som styringsverktøy for virksomhetens samfunnsansvar.
Det siste året har Bruce ledet et omstillingsprosjekt som skal gjøre det mer attraktivt og enk
Gå til medietMange virksomheter har de siste årene kjent på at det er vanskelig å nå ut om hvordan de jobber bærekraftig. Samtidig har kravene fra myndighetene til åpenhet og rapportering blitt større. Stadig flere bruker FNs bærekraftsmål som styringsverktøy for virksomhetens samfunnsansvar.
Det siste året har Bruce ledet et omstillingsprosjekt som skal gjøre det mer attraktivt og enk