Kjøkkenskriveren
24.06.2024
Navn/rolle/arbeidsted: Trine Boganes, kjøkkensjef, Stavanger kommune, Lervig sykehjem.
AKTUELL MED/OPPTATT MED FOR TIDEN:
Jeg jobber mye med økonomi for tiden, som vi alle gjør. Kokkene og jeg prøver å lage samme gode maten på en enda mer økonomisk og bærekraftig måte, uten at det går utover kvaliteten. Det er ikke lett med de skyhøye matprisene som er nå. Jeg jobber mye ut mot avdelingene med å undervise pleiepersonell i disse tingene, i tillegg til mat, ernæring, mellommåltider og måltidsglede.
HVA TRIVES DU BEST MED I JOBBEN?
Jeg trives aller best med å jobbe i team med de flinke kokkene og assistentene våre.
Blir aldri lei følelsen av å komme i mål hver dag sammen, uansett hvor travelt og kaotisk det kan se ut. Med årene har jeg funnet ut at jeg liker å undervise, og det får jeg lov
Gå til medietJeg jobber mye med økonomi for tiden, som vi alle gjør. Kokkene og jeg prøver å lage samme gode maten på en enda mer økonomisk og bærekraftig måte, uten at det går utover kvaliteten. Det er ikke lett med de skyhøye matprisene som er nå. Jeg jobber mye ut mot avdelingene med å undervise pleiepersonell i disse tingene, i tillegg til mat, ernæring, mellommåltider og måltidsglede.
HVA TRIVES DU BEST MED I JOBBEN?
Jeg trives aller best med å jobbe i team med de flinke kokkene og assistentene våre.
Blir aldri lei følelsen av å komme i mål hver dag sammen, uansett hvor travelt og kaotisk det kan se ut. Med årene har jeg funnet ut at jeg liker å undervise, og det får jeg lov