Kjøttbransjen
11.11.2021
Det startet med beskjedne 160 kvadratmeter stor produksjonslokaler for Hadeland-bedriften Ask Spekehus i 2014. Nå er bedriften på plass i et topp moderne spekematanlegg på 1200 kvadratmeter til den nette sum av 22 millioner kroner.
Faktisk er det ene produksjonsrommet som benyttes nå, like stort som hele det gamle bygget på hjemgården til daglig leder Kristoffer Evang. En eventyrlig forbedring med andre ord. Og litt flere eventyrlige tall: Neste år regner Evang med å omsette for mellom 25 og 30 millioner kroner. En formidabel utvikling i løpet av åtte års drift med andre ord. Hva er forklaringen?
Inne i 176 meny-butikker
- Ja, jeg må innrømme at det har gått raskt i svingene de siste årene. Vi så selvsagt ikke dette komme da vi i vår spede begynnelse i 2014 funderte på hva vi skulle satse på og hvilket marked vi burde utfordre. Med fasit i hånd, kan vi vel fastslå at vi traff brukbart. Forbrukerne har tatt godt imot våre produkter, bl.a. takket være solid distribusjonshjelp av NorgesGruppen. Det har hatt mye å si. Vi er nå inne i til sammen 176 Meny-butikker med to salamivarianter og fem spekepølse-typer. Rendyrkingen av spekemat basert bare økologisk og frilandsgris har op
Gå til medietInne i 176 meny-butikker
- Ja, jeg må innrømme at det har gått raskt i svingene de siste årene. Vi så selvsagt ikke dette komme da vi i vår spede begynnelse i 2014 funderte på hva vi skulle satse på og hvilket marked vi burde utfordre. Med fasit i hånd, kan vi vel fastslå at vi traff brukbart. Forbrukerne har tatt godt imot våre produkter, bl.a. takket være solid distribusjonshjelp av NorgesGruppen. Det har hatt mye å si. Vi er nå inne i til sammen 176 Meny-butikker med to salamivarianter og fem spekepølse-typer. Rendyrkingen av spekemat basert bare økologisk og frilandsgris har op